Предишната тема :: Следващата тема |
Бихте ли присъствали? |
Не, безмислено е. |
|
26% |
[ 7 ] |
Да, крайно време е да се направи нещо! |
|
73% |
[ 19 ] |
|
Общо гласове : 26 |
|
Автор |
Съобщение |
Дими

|
Пуснато на: Вто Юли 03, 2007 7:44 pm Заглавие: |
|
|
Това нямаше да стане без вчерашния протест.
За справка - всички знаем колко "четвъртък-сутрин-в-11-през-министерския съвет" ... случки... трябваше да минат докато изобщо започне някакъв диалог м/у двете страни...
Никога няма да живеем в демокрация ако ние самите не я предизвикваме да ни се доказва като такава ... при всеки удобен за нас повод :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Вто Юли 03, 2007 8:05 pm Заглавие: |
|
|
абе много хубави тия еколожки бре да земем да идем на някой протест да подкрепим някоя кауза. да изпием по бира ... _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Вто Юли 03, 2007 11:19 pm Заглавие: |
|
|
АЗ тая с 20-те лева май я познавам... ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Сря Юли 04, 2007 1:42 am Заглавие: |
|
|
ку не е Бойко, ко праим незнам!?
да видим какво ще излезе накрая
момичето с двайсетте лева е Крис : ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Сря Юли 04, 2007 2:21 am Заглавие: |
|
|
аре и тука го обърнаате на еко-форум _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Юли 04, 2007 8:31 am Заглавие: |
|
|
Щом е Крис не я познавам! ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Сря Юли 04, 2007 9:26 am Заглавие: |
|
|
Аз съм за. Кво е тва законен протест. Когато скачахме по полощада та да качиме Костов на коня беше ли законно.
Трябва да се крещи при всеки удобен случай.
Некой хора казват:
Големите пари не могат да бъдат спряни, могат да бъдат забавени но спряни не.
А други казват че дървото на демокрацията трябва редовно да се полива с кръв на тирани и бунтовници.
Истината май винаги е по средата:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Сря Юли 04, 2007 9:57 am Заглавие: |
|
|
bile написа: | аре и тука го обърнаате на еко-форум |
еее това ли ще кажеш
: | |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Юли 04, 2007 11:05 am Заглавие: |
|
|
nub написа: | .... та да качиме Костов на коня ...
|
Пък той после ни качи на оная работа на коня;-)))
Има една стара английска максима - "Който на 20 не е бил идеалист -няма сърце. Който на 40 не е станал консерватор - няма акъл"
Та няма нищо лошо в протестите, но определено само се хабите... _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Сря Юли 04, 2007 11:24 am Заглавие: |
|
|
е то сега им е време бе Валбо виж на снимките само млади хора с блясък в очите, ще повикат ще поскачат после ще се запознаят с някой/я и така после ще имстане време да стават консерватори после други ще скачат :)) красив е живота _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Сря Юли 04, 2007 12:45 pm Заглавие: |
|
|
Някой друг, ако има добри снимки от протеста, моля да се свържи с мен на лична. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Сря Юли 04, 2007 1:26 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | "Който на 20 не е бил идеалист -няма сърце. Който на 40 не е станал консерватор - няма акъл" |
Абсолютно.
Всеки знае че ако си млад и либерален си малоумен :)
Слава богу че Апостола, Леонардо, Че и други двигатели на човечешкото развитие са били разумни, възрастни консерватори :)
Между другото, Канада има един бивш примиер който е бил преизбиран за нещо от сорта на 15-20 години поне. Поредни. И либерален. (И, естествено, не е бил на 20 като го избрали за сефте)
Нищо чудно, че в момента имат напълно легални бракове за гейовете примерно, че правата на малцинствата са скъпоценни до крайност и здравеопазването е безплатно за всички... И имаха дръзкоста да кажат "Тц." на войната в Ирак, при положение че над 55% от БВП-то им идва от САЩ ... И варират между втори и трети в света по стандарт на живот за последните 30тина години...
Много съжеляват че не са умни и възрастни консерви, наистина... До толкова, че преди две години, малко "без да искат" си избраха примиер консерва чиято първа задача беше да ограничи контакта на обещството/свободните медии с министрите му :)
ПП: Твърдо "за" съм за плоския данък :) (...да не остане някой с грешно впечетление за обективността ми :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Юли 04, 2007 2:31 pm Заглавие: |
|
|
Сам не знаеш колко си прав!
Браво, само така - смело напред!
Те дето са били преди теб сите са мухлювци - доматите со колците ги ручат.
Де са лежали те по стачки. А пък будна гражданска позия да имат- коне с капаци са!
Смело напред викам - сега ви е времето да лежите, да ходите по потестни партита с 25 известни DJ-я и пр.
Та а дано като качите някой на коня ( дет вика Нуби) - той да не качи коня върху вас..... _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Сря Юли 04, 2007 2:47 pm Заглавие: !!! |
|
|
Бойко Борисов: Момчета, не си играйте на революционери!
Повтарям на еколозите - не пред президентството. Приберете си призивите от интернет и вървете пред Народния театър, където съм ви разрешил. В противен случай полицията ще бъде длъжна да действа срещу вас и аз ще съм първият, които ще застане в нейна защита. Иначе не сме държава, казва кметът на София в редовния си седмичен коментар в "За града"
За еколозите, които искат да протестират довечера срещу ликвидирането на Странджа като природен парк, искам ясно да повторя - вървете пред Народния театър, а не пред президентството. Това разреших и ясно ви обясних защо.
Приберете си призивите, които пускате в интернет за събиране пред президентството, защото нарушавате закона. Ако отдете там, полицията ще бъде в пълното си право да действа. Нещо повече - полицията ще бъде длъжна да действа. И аз ще съм първият, който ще се изкаже в нейна защита. Защото иначе не сме държава. Демокрация - да, но анархия - не!
За който не ме е разбрал, обяснявам отново. Гражданите имат право да протестират. По закон те са длъжни да уведомят мен като кмет на София за протеста си. Пак по закон аз съм длъжен да им разреша протеста. Но съм в правото си да определя мястото, на което този протест да се състои, като се съобразя с интересите на всички граждани.
Не одобрявам митинг на еколозите пред президентството днес по две причини.
Първо, на официално посещение в България е държавният глава на Германия. Не виждам защо някой - дори в името на правилна кауза - трябва да му се търкаля в краката.
Второ, софиянци също имат граждански права и не бива да бъдат наказвани. И в името на най-благородната кауза не бих позволил центърът на този двумилионен град да бъде блокиран.
Народният театър "Иван Вазов" е само на стотина метра от президентството. Протестът и там ще бъде видян и чут прекрасно. Така че моето решение не ощетява по никакъв начин протестиращите, а защитава интересите на всички граждани.
Момчета и момичета, не си играйте на революционери. Разбирам ви, че искате да обърнете внимание на обществото за беззаконията, които се правят. Но това не може да стане с незаконни действия. Каузата ви е благородна, не я обезценявайте.
За града |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Сря Юли 04, 2007 3:08 pm Заглавие: |
|
|
еех жалко. толкова ми се искаше да се потъркалям в краката на човека |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Сря Юли 04, 2007 3:09 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Те дето са били преди теб сите са мухлювци - доматите со колците ги ручат.
Де са лежали те по стачки. А пък будна гражданска позия да имат- коне с капаци са! |
Не твърдя че измисляме съвестното мислене или нещо такова :)
Но ми е трудно да приемам "оправдания" че "трябва да си траем" един вид, и че всичко е решено ... съжелявам :( Не може възрастта (или, ок, аре ще го кажа - зрялостта) да е граница за това да си защитиш правата. :/
Аз разбирам вашето разочерование. Но добре знаете че ако "тогава" вие си бяхте мълчали - сега ние щяхме да сме в Белене... ако изобщо би ни минало през акъла да измизаме навън...
Кмета знае че няма да затворим движението и на Германския президент няма да пречим. Напротив, от нашите протести против мафията - по явна гражданска съпротива срещу октопода в БГ няма за момента.
И никой не могат да пипант, просто защото е пред партийния дом. Защо не приберат туристите дето са в групи по 40 човека тогава? С тия апарати... опаснички ми излгеждат :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Сря Юли 04, 2007 3:09 pm Заглавие: |
|
|
Дими, що не си България бе брат? _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Сря Юли 04, 2007 3:39 pm Заглавие: |
|
|
като каза за туристите, винаги съм се чудел, защо след като има туристически сезон, не дават да ги отстрелваш ??? _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Сря Юли 04, 2007 3:42 pm Заглавие: |
|
|
охоооо... разпаднало се и сайтчето... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Сря Юли 04, 2007 3:49 pm Заглавие: |
|
|
На лични вече.... _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|