Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2007 4:55 pm Заглавие: |
|
|
Хуав човек беше gopher's..... _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2007 5:27 pm Заглавие: |
|
|
M0 написа: | Bio написа: | не знаеш с какво се захващаш... |
gopher's, наблюдавам приятели и колеги... от скоро време не съм ги чувал за друго да говорят, послушай maceman i Bio :) :))) :P |
mdam .. polojenieto e tragichno/tragikomichno ;D .. predi nqkolko vecheri dokato s polovinkata cocahme kokteilcheta krai moreto se hvanah che mislq dali da ne smenq ''builda'' na shamankata mi .. che elemental mai e po dobre za PvP .. haha .. taka che .. spasqvai se dokato e vreme .. xD _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2007 5:31 pm Заглавие: |
|
|
Аве аз за сега се ограничавам само с мислене за играта :) Още не съм започнал да говоря само за нея.. То и без това скоро ще ми свърши акаунта, а няма да мога да си купя играта скоро понеже ще сменям квартира и много пари много разправии :)) Въпреки че като се замисля доста хора станахте, които ми казвате "донт ду дат ю сик баста". Не може пък чак толкова зле да е баси. В началото може би, но после си мисля, че ще цъкам само ако няма какво друго да правя (ай хоуп соу) :) _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2007 5:35 pm Заглавие: |
|
|
ima fazi man .. mesec dva samo tva ti e v glavata .. posle ti se draifa .. i taka ;} ... az bqh sprql za pochti dva meseca .. posle pak me udari shaibata .. e go bat mace .. toi pa ne e spiral ot betata nasam ;P ..
abe ako ti e fun cukai ako ne nedei .. ;D tva e ideqta _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2007 5:35 pm Заглавие: :-) |
|
|
Време е за заговор
1. Хващате го
2. Напивате го
3. Мацка [Естествено!]
4. Изтривате му акаунта
А и нерви и пари ша спестите
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2007 5:46 pm Заглавие: |
|
|
И се оказва че и мацката е зарибена и цяла нощ играят на WoW.
После ги хваща носталгия и романтика - минават на Диаблото :)
И така - до сватбата в WoW кръчмата :)
Дигитален кошмар! _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2007 5:53 pm Заглавие: |
|
|
хахаах мацката верно ако се окаже фенка ще е голям провал на заговора. Може да се организирате като мина на ПвП и да ме спуквате от бой постоянно :) _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2007 5:54 pm Заглавие: Re: :-) |
|
|
RG® написа: | Време е за заговор
1. Хващате го
2. Напивате го
3. Мацка [Естествено!]
4. Изтривате му акаунта
А и нерви и пари ша спестите
Macka i alkohol ne vurshat rabota sled okolo 2-3 meseca igra, samo lobotomia :)))) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2007 6:07 pm Заглавие: :-) |
|
|
Сега, сега...
Сега му е времето!
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2007 8:48 pm Заглавие: |
|
|
Lupi starts to cast Aimed shot to Ky3mu4...
Lupi's Aimed shot crits Ky3mu4 for 1093213 dmg...
Ky3mu4 dies
Curse u kuzma:D с твоя уоу съм вече бая време и нема откачане:D
Btw male Nelf hunters are so gay:D _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2007 8:54 pm Заглавие: |
|
|
Аве Мейс този риълм дазънт екзист ва :) Или ако е за ВС са извинявам публично... Шо никой не спомена, че не мога да си прехвърля керъктъра в новия риълм :( Сега пак отначало деба _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2007 9:25 pm Заглавие: |
|
|
LuPi написа: | Lupi starts to cast Aimed shot to Ky3mu4...
Lupi's Aimed shot crits Ky3mu4 for 1093213 dmg...
Ky3mu4 dies
Curse u kuzma:D с твоя уоу съм вече бая време и нема откачане:D
Btw male Nelf hunters are so gay:D |
Imba! :)
gopher's: Kak da njama, ima, kazva se Neptulon, izberi ili nego ili Emeriss. Koi lvl si? ako si do 15, pravi nov geroi, nema da se plashish, za edna vecher she go dignesh pak :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2007 9:35 pm Заглавие: |
|
|
https://www.worldofwarcraft.com/realmstatus/
Ами тук няма нито един от двата както и в самата игра. Това да не би да е, защото още съм с траял акаунт. Иначе съм 11лвл :) Разрових тук там и никъде не пише, че нещо за това. В сайта на Близард като търся изобщо не ми изкарва нещо с такова име освен някакъв бос (май).. _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2007 10:26 pm Заглавие: |
|
|
gopher's написа: | https://www.worldofwarcraft.com/realmstatus/
Ами тук няма нито един от двата както и в самата игра. Това да не би да е, защото още съм с траял акаунт. Иначе съм 11лвл :) Разрових тук там и никъде не пише, че нещо за това. В сайта на Близард като търся изобщо не ми изкарва нещо с такова име освен някакъв бос (май).. |
http://www.wow-europe.com/en/serverstatus/
Interesuva te www.wow-europe.com ,a ne www.worldofwarcraft.com :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2007 10:37 pm Заглавие: |
|
|
FCK!!! Ми мерси :) Много полезни и отзивчиви бяхте всички. Сега мисля да си направя друг герой понеже не ми се минават пак същите ъндед мисии. Като цяло ме кефят вълшебниците =) _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Авг 21, 2007 10:55 pm Заглавие: |
|
|
Мда.. с Diablo едно време тряаше да правят Екстрактобиотомия на компютъра ми за да се отърва. Мислих постояно къде кво да имплантирам и пренареждах сандъка по цял ден.
Лоша пътека е тая.
Имам познат който с жена си играят WOW на смени щото имат 1 компютър. 8 часа той, 8 часа тя, детето само 3-4 часа, другото време компютъра почива. (грехота!) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Сря Авг 22, 2007 7:51 am Заглавие: |
|
|
Нека играе човека ве :) стига сте го плашили.
То си е страшно де... ама след първата година, когато човек си взима отпуски, за да левълва, вече не е чаак толкова обсебващо :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Сря Авг 22, 2007 9:05 am Заглавие: |
|
|
Bio написа: | ...
Имам познат който с жена си играят WOW на смени щото имат 1 компютър. 8 часа той, 8 часа тя, детето само 3-4 часа, другото време компютъра почива. (грехота!) |
И аз имам един познат такъв, но той си реши проблемите радикално. дойде да бачка при нас, замогна се и накупи компютри за цялото семейство. :)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

|
Пуснато на: Сря Авг 22, 2007 10:38 am Заглавие: |
|
|
spacer написа: | Bio написа: | ...
Имам познат който с жена си играят WOW на смени щото имат 1 компютър. 8 часа той, 8 часа тя, детето само 3-4 часа, другото време компютъра почива. (грехота!) |
И аз имам един познат такъв, но той си реши проблемите радикално. дойде да бачка при нас, замогна се и накупи компютри за цялото семейство. :)))) |
Махаххаа :)) Аз още нямам такива познати :)
п.с. spacer, това е най-якия подпис, който съм виждал =D _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Авг 22, 2007 11:49 am Заглавие: |
|
|
M0 написа: | Bio написа: | не знаеш с какво се захващаш... |
gopher's, наблюдавам приятели и колеги... от скоро време не съм ги чувал за друго да говорят, послушай maceman i Bio :) :))) :P |
и мойте приятели и колеги така... тва е някъф нов вид наркомания явно - нещо слагат в тая игра :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|