Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Dash
|
Пуснато на: Сря Сеп 19, 2007 1:55 pm Заглавие: |
|
|
Според мен диалогът е малко "суров" и (в оригиналния voice-work) до известна степен липсва тази "мелодичност", характерна за останалите филми на Пиксар и Дисни, благодарение на която зрителят без усилие запомня репликите. Но като изключим това, филма си е chef-d'œuvre... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Сря Сеп 19, 2007 2:33 pm Заглавие: |
|
|
Викате, да го гледам, значи ... _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vnnikolov

|
Пуснато на: Чет Сеп 20, 2007 11:04 am Заглавие: |
|
|
Мдам, уникално филмче, сцепих се да се хиля :-D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Сеп 21, 2007 4:22 pm Заглавие: |
|
|
една малка хронология само да отбележа... снощи към лев и трийсе си го пуснах да го вида ... щото много го хвалите... към 2:10 часа .. пауза и в кухнята...
2:20 довелен от приготвеното си за хапване, се връщам с табличката за да си догледам филма и бавно и блажено да се храня... скоро не ми е било толкова вкусно, да си хапвам вечер по никое време! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Пет Сеп 21, 2007 4:39 pm Заглавие: |
|
|
... гледах и още не мога да разбера кое толкова ви изкефи... хммммм
[size=7]implant, вмомента тичам за дюнерррррр :)) _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пет Сеп 21, 2007 4:49 pm Заглавие: |
|
|
M0 написа: | implant, вмомента тичам за дюнерррррр :)) |
Тичай до Мимас. Тия до нас са кофти;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Пет Сеп 21, 2007 5:04 pm Заглавие: |
|
|
OFF// ValBo, "глад мори добитъка" и тия стават, от 5 дена не съм пушил щя "изям" света ;)
За филма кажете ... _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Сеп 21, 2007 5:09 pm Заглавие: |
|
|
преди малко изядох страхотен дюнер и аз :))))
иначе за филмчето, на мен анимацийката ми се стори една такава "топличка"... това е единственото което се сетих като определение! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Пет Сеп 28, 2007 9:18 pm Заглавие: |
|
|
Така и така се е отворила приказка тука...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Съб Сеп 29, 2007 1:23 am Заглавие: |
|
|
Номер 5 в очакване на Сандра... _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Вто Окт 02, 2007 11:37 pm Заглавие: |
|
|
Ето и двата трейлъра на Уоли-то, ако му се гледа на някой -- Teaser / Trailer 2 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Окт 02, 2007 11:38 pm Заглавие: |
|
|
не знам що ма от уолито ме побиват странни тръпки... нещо няма да ми хареса май. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Вто Окт 02, 2007 11:52 pm Заглавие: |
|
|
Четох синопсиса. Има най-странната история, претворявана в анимационен филм до сега. Поредното доказателство, че в Пиксар не лежат на стари лаври, преправяйки изпитани, успешни модели, а експериментират до дупка с всеки нов проект... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Окт 03, 2007 12:04 am Заглавие: |
|
|
Dash написа: | Четох синопсиса. Има най-странната история, претворявана в анимационен филм до сега. Поредното доказателство, че в Пиксар не лежат на стари лаври, преправяйки изпитани, успешни модели, а експериментират до дупка с всеки нов проект... |
да, принципно подкрепям. Обаче ако Cars е такъв експеримент, а със сигурност беше експеримент то беше меко казано проява ако не на лош вкус, то на пълен идиотизъм. Лично мнение.
И според мен Джон Ласитър вече трябва да се въздържа от режисиране на филми. Пийт Доктър, Стентън, Брад Бърд а що не и Ян Пинкава да се занимават с това. По-добре ще е. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Сря Окт 03, 2007 12:13 am Заглавие: |
|
|
Пинкава беше първият режисьор на Рататуи. Миналото лято обаче, по причини които така и не бяха публично оповестени, лично Ласитър го отстрани от проекта и накара Бърд да преустанови временно работата по сценария на първия игрален филм на Пиксар, за да се заеме с режисурата... =)))
Но за останалите имена съм напълно съгласен с теб. Като добавям и Лий Ънкрич към списъка -- зависи как ще се справи с новото Toy Story де, но мисля, че е добър. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Окт 03, 2007 12:46 am Заглавие: |
|
|
Хм, Пинкава мистериозно отстранен.... ИГРАЛЕН филм на Пиксар ?!?
Дай некви линкс за тея инфоси, ил ще ме караш да се мъча с Гоогала _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Сря Окт 03, 2007 12:57 am Заглавие: |
|
|
бе на мен що не ми се струва че се скъсват от експерименти... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Сря Окт 03, 2007 1:05 am Заглавие: |
|
|
Тука -- Link
Цитат: | 3DW: What happens to Ratatouille now? [Shortly before the interview, it had been reported that Brad Bird was to take over from Pinkava as director of the movie.] Are you still closely involved?
JP: I think that Brad Bird's going to make a great job of it, but beyond that – and I've always wanted to say this – no comment. |
(Имаше и още press-releases по темата, но не пазя линковете)
И тука -- Link
(По-късно изтече информацията, че всъщност не става дума за John Carter of Mars, а за някакво бедствие опустошило Сан Франциско в началото на 20-ти век, но и тази статия не мога да открия в момента) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Окт 03, 2007 1:16 am Заглавие: |
|
|
Намерих нещо, за 1906 става въпрос. Ма пак не звучи сигурно. Брад Бърд си е аниматор, не го виждам да го вълнува земетресение в Фриско, стига да не е предизвикано от гигантични роботи :) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|