Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Dash
|
Пуснато на: Пон Окт 08, 2007 7:40 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | ми да не прозвучи нескромно но аз от 1 вия разбрах че са робатс. сори. |
И аз тъй! =)))
Тва дето го написах за първите 22 пъти не е вярно!
Добре де, вярно е, но разбрах още на 19-я път, а не чак на 23-ия... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 12:07 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | ми да не прозвучи нескромно но аз от 1 вия разбрах че са робатс. сори. за мен ги издаде текстурата по-която полазваше нещо като информация вървяща през някви схеми, плюс тва акцента беше малко като че все едно като чели един вид боготворяха хората.
тва ако беха алиени да са почнали да консумират ресурсите ехеееее... |
гати... как мое някой изобщо да е мислел, че са нещо различно от робати??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 1:27 pm Заглавие: |
|
|
бе и аз се чудя, кво ще правят извънземни във филм с роботи. оставаше и вампири да има.... ;)
вината според мен е на:
1. художниците - дизайна на роботите е като на извънземни от ареа 51
2. на Спилбърг - правил е толкова филми за извънземни че човек тва очаква да види.
3. на Спилбърг че е одобрил дизайна на роботите които приличат на извънземни, станало му е навик :) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 1:45 pm Заглавие: |
|
|
Хехех... Bio ме изпреварил =)))
За Area 51 не знам, но дизайнът на въпросните роботи е почти идентичен с този на извънземното от Close Encounters Of The Third Kind. Това беше и причината да се заблудя аз самият - просто реших, че е препратка към предишното му творчество.
Но за #2 съм съгласен. След излизането на A.I., Спилбърг не веднъж е казвал, че ако Кубрик беше режисирал филма, хората никога нямаше да се усъмнят, че това са роботи. Имайки се предвид обаче, че човек като чуе името на Стиволино се сеща за E.T. логиката остава на втори план ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 2:50 pm Заглавие: |
|
|
на мен много ми приличат на извънземните на онази водна планета в старуорс където се произвеждаха клонинги за последвалите войни на клонингите....... !#@?? както и да е. Или по правилно е да се каже че вторите приличат на първите. Но вторите определено бяха извънземни, даже бяха на друга планета! :) Търсих, но не можах да намеря шот от Изкуствен интелект на който да се виждат за да си ги припомня. Но по спомен май имаше значителна прилика.
Обаче щом казвате че са роботи, аз си взимам назад тва дето казах за Спилбърг. :)))) Вярно е, че човек очаква извънземни от него. Аз даже си мислех, че като го изровиха и размразиха, ще го заровят пак и след това и филма ще продължи още 40 мин. когато най-накрая ще го изроявят немците. То ако във филм на Спилбърг няма я извънземни я немци, човек почва да става подозрителен :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 3:27 pm Заглавие: |
|
|
психопати :)))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
thyn
|
Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 4:26 pm Заглавие: |
|
|
ъъм... те не бяха ли извънземни роботи :)
бтв Кубрик е чакал толкова години защото е искал истински робот да играе Дейвид. Добре че Лукас не чака :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 8:00 pm Заглавие: |
|
|
Нищо не знаете вие беее...
Тва са немци роботи. В следствие на натрупания опит от миналото с генни модификации са се трансформирали и са оцелели. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 11:57 pm Заглавие: |
|
|
spacer написа: | ....Но вторите определено бяха извънземни, даже бяха на друга планета! :) .... |
хахахахахахахахахааааа!!!!
бате, ми то в СтарУарс сички са извънземни бре ман, хахахахаха!!
та там няма и бегъл помен от планетата земя! _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Съб Дек 01, 2007 9:54 pm Заглавие: |
|
|
Аре да не правя друга тема въпреки че си е за "жалби".
Ма нали са замесени Dreamworks, та....
Е....АСИ грозното 3D !!! как може "Синбад и нещастието на седемте морета" да му лепнат толкова ГРОЗНО 3Д при не толкова лоша 2Д анимация ?!?
кошмарни обекти, отвратителен кракен, кофти морета.
Не мога да разбера... трябваше да фалира Dreamworks Animation а не игралната част. Ма нали у US всичко е със задника нагоре... _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Съб Дек 01, 2007 9:57 pm Заглавие: |
|
|
Ауууу току що влезе в кадър най-грозния 3д орел който съм виждал.... @#$%#$@#$!%#^
п.с.
тия дет са го правили няма да вземат права за 3д секция дори в Киргизстан. Ако имаше емотикони щях да сложа такава дето повръща. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Съб Дек 01, 2007 10:01 pm Заглавие: |
|
|
 _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Нед Дек 02, 2007 4:16 pm Заглавие: |
|
|
keka, тва си е моя сайт ..що да мамя? аз там съм изсипал всички емотиконки от скайп. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|