Graphilla.com :: Преглед на тема - Ем Жиста баце

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Ем Жиста баце
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Аватарче

МнениеПуснато на: Чет Окт 25, 2007 1:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

gopher's написа:
Ем баковци и аз съм за Мк Бк ам, както вече казаха доста кинта, да не говорим за софта. Такам.. да ви разправям развитието на мойта история. Снощи се прибирам аз и пускам топа и понеж нишо не съм инсталирал на него и си ползвам стария комп и си викам дай да гледам едно дувде бърем. Слагам аз и пляк черен екран. Иначе лампичката, че е пуснат свети... Рестарт.. Нъц... Днес сутринта пускам да видя дали се е оправил (преди ми пускаше син екран с уин простотиите доста често и след известно време се оправяше) оправил се беше, обаче поседя малко и този път без абсолютно нищо да пипам.. бам черен екран. Та.. аз единственото нещо, което съм ръчкал по него е преинстал на вин-а заради размера на партишъните и след това формат на Д през уиндоус а не през инсталацията още. Та сега искам да попитам какъв ми е проблема: хардуерен или софтуерен деба. Вече незнам какво да правя и ако го занеса да ми го оправят се притеснявам да не кажат, че аз съм го прецакал щот съм му ровил из уин-а.

baco :)
AMILO-to (pone moito) imashe sashtia problem :)
dokato ne fanah diska i ne instalirah VSI4KI shibani driveri ot nego :)

sia nemoga da ti kaza dali driver za CPU ili za disk beshe problemnia, no tia ot site na fjc prosto ne reshawaha problema, a s tia ot diska weche niamam nikwi problemi :)

zatwa fashtash cDto i installwas all :)

spored mene ne e problem towa che drivers sa za vista, puk ti si na XP - pone mojesh da probwash :D
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
gopher's

Местожителство: White Birches

МнениеПуснато на: Чет Окт 25, 2007 1:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ем глей ся. Там нал има един бутон инстал олл. Язе го цъкнах и би требвало да е инсталнало всичко. Ако имаш предвид един по един да ги цъкам, мола да ми простиш и ако това проработи получаваш подарък бира. Аз от вчера не съм го и пускал понеже го глася да го нося на сервиз въпреки, че не ми се иска много, но.. Дано успее да се задържи включен докат инстална пак :(
Аватарче

МнениеПуснато на: Чет Окт 25, 2007 1:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

gopher's написа:
Ем глей ся. Там нал има един бутон инстал олл. Язе го цъкнах и би требвало да е инсталнало всичко. Ако имаш предвид един по един да ги цъкам, мола да ми простиш и ако това проработи получаваш подарък бира. Аз от вчера не съм го и пускал понеже го глася да го нося на сервиз въпреки, че не ми се иска много, но.. Дано успее да се задържи включен докат инстална пак :(

бе инстал олл, ма я си ги нацъкай сам...
ама сичко - драйвери за цпу, дискове, графична карта - сичко що е на диска за твоя модел...че и даже некви фиксове има за разни глупости - цъкаш кат улаф, инсталираш и после идеш да цалуваш ръка :D
Върнете се в началото
gopher's

МнениеПуснато на: Чет Окт 25, 2007 2:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аку стане ша целувам кво кажеш =) Данке. Ш пробвам довечера ако тръгне изобщо де :(
gopher's

МнениеПуснато на: Пон Ное 12, 2007 4:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ето го и развитието =) Значи първо носих тетрадката в един сервиз (заради черния екран).. Там казаха, че не е с оригиналната памет и не могат да ми го оправят гаранционно. Аз им викъм : "е кък така не е с оригиналната памет да га" и те :"е те така..". Отивам след това до магазина от където го купих и те:"оо ма то е промоция и затова рамта е повече(но никой не ми е казал, че е боклукчива Take MS, която незнам някой чувал ли я е и най-вече никой не ми е казал, че купувам нещо без гаранция)"... От там ай до другия сервиз(вносителя) и там за щастие го оправиха , но като цяло нещата можеха да се прехвърлят преспокойно на комисията за защита на потребителите.. Абе българска хитринка за пореден път, но май вече всички сме свикнали
sumo

Местожителство: Люлин...

МнениеПуснато на: Пон Ное 12, 2007 7:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ебаси педалите! Добре, че всичко е приключило добре.
gopher's

МнениеПуснато на: Пет Ное 23, 2007 12:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ми.. реших да не отварям нова тема. Имам сега следния проблем :) Значи корела не тръгва на жистата. И ще попитате защо.. Ми защото трябвало да го стартирам от админ акаунт.. Ем аз съм с такъв по принцип... Това което направих е, че изтеглих от сайта на корел един сървис пак точно за целта обаче пак нъц.. Не намира програмата, която искам да ъпдейтна.. Таа предполагам някой е имал подобен проблем и ще съм благодарен да споделите :)
StarFish

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Ное 23, 2007 1:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз.
И проблема е , че ти си администратор на пс-то, а той иска акаунт, който е администратор на юзерите на пс-то... нещо такова беше. Скъса ми нервите, а и бързах да свърша нещо. Лошото е, че не си спомням точно кое помогна.... дадох фул контрол на юзера си, в програм аксес и дифолтс човърках, променях правата за стартиране на програми. Създавах нови юзери, давах им пълни права... в секюритито също ровичках. След около половин час разрешаване на права на какво ли не, го стартирах. Ама как точно... :(
Ако някой друг има опит и може да ти помогне по-конкретно, дано каже.
gopher's

МнениеПуснато на: Пет Ное 23, 2007 1:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ми и аз на същите места ръчках (най-вече във правата за старт и там всичко е на фул контрол), но не ми се получи :(
StarFish

МнениеПуснато на: Пет Ное 23, 2007 2:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

пробва ли с десен бутон на иконката и run as? Тъп въпрос, ама друго не ми идва на акъла...
gopher's

МнениеПуснато на: Пет Ное 23, 2007 2:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами това също е доста интересно :) Тя има от онези секюрити уиндоус иконки и фактически само тя няма опция рън ас администратор. Всички други имат такава опция
StarFish

МнениеПуснато на: Пет Ное 23, 2007 3:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

хм... за съжаление аз съм с виста на лаптопа, а той не е при мен. и карам по памет в момента...а тази драма беше август месец. знам за иконката, но не помня как го излъгах :(((
StarFish

МнениеПуснато на: Пет Ное 23, 2007 4:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Намерих това:
Don't know if it will help, but one thing you can try is, when you install it, browse to the install/setup.exe on the CD/DVD, right click on it and select "run as administrator" (even if you already are the admin). Also, disable that dam "UAC". Just do a search from the start menu for "disable UAC" and it will take you there. Also, after it's installed (if you get that far) browse to the executable for DRAW (C:\Program Files\Corel\CorelDRAW Graphics SuiteXX\Programs\CorelDRW.EXE), right click on it, select properties, click on the "compatibility" tab, put a check "run this program in compatability mode for:" and select Windows XP. These steps may not help you, but they won't hurt either. All I can suggest, but I make no promisses. Hope maybe it helps!
И работело...
Много хора се оплакват от същото нещо на сайта на Корел.
gopher's

МнениеПуснато на: Пет Ное 23, 2007 4:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря много. Довечера като се прибера ще го пробвам това. Дано стане :)
gopher's

МнениеПуснато на: Пон Ное 26, 2007 4:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодарско StarFish =) Това англииското дет прати помогна. Всъщност не намерих UAC, но това с ехе-то свърши работа. Верно че в началото пробвах само на шорткъта, ма я съм си прос.. Кък ще да е =) Пак благодаря много
StarFish

МнениеПуснато на: Пон Ное 26, 2007 5:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Радвам се че вече си имаш Корел :)))
Аватарче

МнениеПуснато на: Пон Ное 26, 2007 6:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

StarFish написа:

то тва не е много за радост, ама нейсе...
Върнете се в началото
RG®

МнениеПуснато на: Пон Ное 26, 2007 6:52 pm    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

Аватарче написа:
StarFish написа:

Завиждай, ти, ретрограден тип!

:-)
Върнете се в началото
Аватарче

МнениеПуснато на: Пон Ное 26, 2007 6:54 pm    Заглавие: Re: :-) Отговорете с цитат

RG® написа:
Аватарче написа:
StarFish написа:

Завиждай, ти, ретрограден тип!

аре ретрограден, найш ксарата как лети :))
Върнете се в началото
RG®

МнениеПуснато на: Пон Ное 26, 2007 6:58 pm    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

През прозореца?!

И ти ли отиде в Руси, кат дебелокожия?!

Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети