Graphilla.com :: Преглед на тема - profesionalno izvisen! ...ima li i drugi?

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

profesionalno izvisen! ...ima li i drugi?
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mel

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Чет Ное 29, 2007 1:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

LoveHate написа:
младежи...

:))))) ееех а възрастта на спонтанната ерекция безмълвно отшумя. останаха хиперболизирани спомени и натрапчиви мераци:)
Аватарче

МнениеПуснато на: Чет Ное 29, 2007 1:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mel написа:
и натрапчиви мераци:)

е значи още нищо не е безвъзвратно загубено :)

питай мейсман-а :-Р
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
pipi

Местожителство: на работа - предимно

МнениеПуснато на: Чет Ное 29, 2007 1:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз пък си имам бебе и то ме гледа по 10-11 часа на ден как рисувам, освен ако е слънчево, тогава по-малко. Мога даже с едната ръка да държа бебето като е кисело а с другата да рисувам, понякога сяда в мен и се кокори в екрана и клавиатурата, не знам като може вече да държи молив в ръка сигурно и то ще рисува по цял ден, където му падне и тогава баща му сигурно ще ни напусне, той едва преживя че изрисувах петкрилния гардероб в спалнята.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Аватарче

МнениеПуснато на: Чет Ное 29, 2007 1:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

pipi написа:
Аз пък си имам бебе и то ме гледа по 10-11 часа на ден как рисувам, освен ако е слънчево, тогава по-малко. Мога даже с едната ръка да държа бебето като е кисело а с другата да рисувам, понякога сяда в мен и се кокори в екрана и клавиатурата, не знам като може вече да държи молив в ръка сигурно и то ще рисува по цял ден, където му падне и тогава баща му сигурно ще ни напусне, той едва преживя че изрисувах петкрилния гардероб в спалнята.

е то така или инак ша изрисува стените и гардероба, къде с молив, къде с пюре или ако... таткото да са подготвя психически :)
Върнете се в началото
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Чет Ное 29, 2007 6:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

леко offtopic
хахаха, на офисния принтер изненадващо се оказа че има леко закодиран сет от инструкции за некои дейности =))

мале, пак изтрещех =))) и да, знам за пропуснатата буква, ма ме мързи да го оправям
maiski

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Чет Дек 06, 2007 11:23 am    Заглавие: Отговорете с цитат

хахахаххахаххаах bile,да им имам и иконките на тия.....хахахах много як оси ги описал..
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети