Graphilla.com :: Преглед на тема - раздел представяне.......

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

раздел представяне.......
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Чет Дек 06, 2007 9:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

е па хубу, дразнат те =)
всикчи се дразнят от някви неща, кой от квото =))
ма таа тема какъв й е смисъла да запитам? =)
vrabchev

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Дек 06, 2007 11:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

bile написа:
....ма таа тема какъв й е смисъла да запитам? =)

Все ще накара някой да се замисли следващия път преди да нападне. Това мога - това правя
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
spacer
bad ass panda

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Дек 07, 2007 1:56 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз до голяма степен подкрепям това което е написал Врабчев. Освен последното. Не вярвам някой да се замисли реално. За всичко останало съм съгласен.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
PetyoDenev

МнениеПуснато на: Пет Дек 07, 2007 1:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

spacer написа:
... Не вярвам някой да се замисли реално...
E неможе никой да не се замисли, все пак доводите са разумни, не сме деца :))
spacer
bad ass panda

МнениеПуснато на: Пет Дек 07, 2007 1:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

PetyoDenev написа:
spacer написа:
... Не вярвам някой да се замисли реално...
E неможе никой да не се замисли, все пак доводите са разумни, не сме деца :))

Абе ти точно не ми обяснявай, че си от най-големите многознайковци. :)

...нищо лично нали. И аз обичам да остроумнича, когато ми се отдава.
Върнете се в началото
ники михайлов

МнениеПуснато на: Пет Дек 07, 2007 4:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

хуу де, аз ше ви разкажа случка.
Дръм'Н'Бейс форум (в старата му версия 2.0) - това което тука е заяждане, там е повръщане и акане на кило.
Поредната тема в която мои двама понзати, без те да се знаят един друг, се нареждат в темичка. При което се стига до репликата "аз ще те причакам в морската градина докато си правиш джогинга и ще те чукам". Което е реплика дадена от страна на строен умен младеж с височина 180 см към едно теле малко по-висок и не по-малко широк, но не толкова глупав колкото изглежда.

Минават 3 години. Правим опън еър нашия едър типец от страна на организатор и другия строен типец като редови посетител се запознават. Приятелски. Само че единия напомня на другия ти сещаш ли се преди три години какво си ми писал. И става некомфортно. Извинения. На човека му се счупва кефа.

Тааа тфа дето искам да кажа е че се някой ден може да се видим.
Аз лично имам в 403 листата си двама посерковци с които без да се замислям бих разтрогнал договор за служебни взаимоотношения ако някога те ни предложат услугите си.

Понеже във форум е лесно да бъдеш задник. И много лесно се забравя че отсреща не чете биде а човек.
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Пет Дек 07, 2007 5:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе, с един много добър приятел и колега преди години в зората на фото-интернетщината в култ.бг се бяхме хванали да се трепем зарад темата за използването на фотошоп, щото аз тогава бях още по-глупав и отгоре на всичкото само в лабораторията киснех - човека един път ми каза да помня, че може да се видим някъде на по тупаник- една вечер след много време се видяхме на една маса и рекохме "Аааа, ти си оня, дет още малко и щяхме да се бием" - една година по-късно работехме заедно всеки ден само двамата и в продължение на месеци правехме един проект с много прилични колегиални и приятелски отношения :) Така че... пак си опира до хората.

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
_sasho

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пет Дек 07, 2007 5:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не знам, аз лично смятам, че средната възраст тука е доста ниска ако мога така да се изразя. Отвреме навреме доста ми прилича на тийн купон, особено ако стане дума за показване на лични проекти. Тогава се почват едни остроумия, дори се проявяват умения в областта на късия разказ. Е, понякога, не винаги.
Тъй или иначе човек ходи там, където му е приятно. Тъй, че присъствието тука е по лична преценка ама действително ще е по харби ако тона е по-благ (туй като пожелание). Тъй или иначе дизайна е субективна материя.
Върнете се в началото
Аватарче

МнениеПуснато на: Пет Дек 07, 2007 6:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

_sasho написа:
доста ми прилича на тийн купон

ми ние сме млади по душа - артисти... само ловехате е стар... стар... и няма душа :) затва е толкоз сериозен - ние сме лигльовци :)
Върнете се в началото
RG®

МнениеПуснато на: Пет Дек 07, 2007 8:11 pm    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

Стар, ми...

Супер стар!

:-)
Върнете се в началото
Boteff

МнениеПуснато на: Съб Дек 08, 2007 1:22 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Според мен цялата работа е като при проблема с енгри шоферите .. дето направили едно иследване .. и пуснали няколко да джиткат като пешеходци .. и какво станало .. ми тия същите енгри шофери не били вече толко енгри докато джиткали пеша и в тях се удряли останалите пешеходци в мелето .. та явно това си е някой поведенчески проблем .. дето дядо Фройд е открил преди 90на години .. а ние сега се чудим и маем що тъй бре тая виртуална агресия е налегнала народа .. Лесно е да се потдадеш на дразненйе ... стоящ на топло зад монитора :> .. плюейки по някой виртуален ''дразнител'' :> знам го от собствен опит .. огромен % от посетителите по форумите които чета ме дразнят нечовешки :> пък аз сигурно съм дразнил и дразня по голям процент :P .. ама кво да праиш .. Селя ви .. или Селя ни .. ба ли го :>
Sami

МнениеПуснато на: Съб Дек 08, 2007 1:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Я, Boteff... :)
Абе, някой да знае на Ники Михайлов кю-то?! ;)
ники михайлов

МнениеПуснато на: Съб Дек 08, 2007 11:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Препълни се!
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Нед Дек 09, 2007 12:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Преди малко получих следното съобщение на Л.С. :

"Привет,

казвам се Ивет, аз съм млада, красива, интелигентна, 175 см (105 см крака), руса, с ухаещо на пролетни цветя пищно деколте и съм някак си самотна - моля Ви, помогнете ми като споделите с мен icq-номера на Ники Михайлов, умолявам Ви наистина!?

Целувки навсякъде!
Ивет"

Ники, още ли е препълнено???

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
vrabchev

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Дек 09, 2007 1:07 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Подяволите,
аз защо не получавам подобни Л.С. ???
DJ_CyberGod

МнениеПуснато на: Нед Дек 09, 2007 2:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

vrabchev написа:
Подяволите,
аз защо не получавам подобни Л.С. ???

защото никога не казваш "ела ми на Кю-то" :Р
high crime

МнениеПуснато на: Нед Дек 09, 2007 4:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мда. проблема по форумите е че липсва фейс ту фейс контакта. обикновено хората които лесно възприемат такова поведение въобще не подлагат на съмнение преценките си и сигурно досега не са съжалявали за някоя своя постъпка.;-)вервайте ми, живея със социолог!
Върнете се в началото
high crime

МнениеПуснато на: Нед Дек 09, 2007 4:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

няма едит бутон 0_0
та думата ми беше че това се надрасва, рано или късно, с понатрупване на житейски опит.;-).и когато видиш че за някои неща няма ctrl+alt+z.
Върнете се в началото
Bio

МнениеПуснато на: Нед Дек 09, 2007 5:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много насериозно взимате не(ща)та. Приятел съм офлайн с доста хора с които се заяждаме по форумите и то хард, взимал съм на работа хора които се заяждат целеустремено с мен, с други пък наживо не ще да е така ползотворно познанството както е онлайн.
оф/онлайн са различни неща би трябвало за толкова време тва да е станало ясно.
жапанкъ

МнениеПуснато на: Пон Яну 14, 2008 4:07 am    Заглавие: Отговорете с цитат

maceman написа:
стил имаха сибилата /в зеления и период/ и нубзито /вечният песимист/....
де ги тия за които говориш ??? :)))

факт.. и `стилът` ми беше отвратителен. и да - беше период. период, в който ми беше писнало да правя добро другиму - и ми беше писнало истината да се казва завоалирано или да не смееш да каеш, че е кич, или да не смееш да каеш каквото и да било - просто, щото показаното е прекалено отвратително. като нещо беше зле, коментара ми беше ` ит съкс` - и то съфсем незлобливо, а като констатация. ама ми мина. и хубаво.. шото като си се събудил като гъз не ти става много по-леко да си легнеш гъз. вече се сдържам да пиша, когато нещо ми се струва лайняно. вече пиша когато нещо ми харесва или ми се струва, че има смисъл да кажа нещо и евентуално да бъде чуто.. ама се пазя от чисто изливане на агресия на нечия глава.. и ме дразни тая тенденция да скачаме като вълци всички, само защото уважаван юзър се е наточил на някой новопоявил се и го е `почнал`.

п.с. и все пак.. в момента има някои юзъри в графила, дето направо се чудя как са попаднали тук.. нивото им не е нито професионално, нито дори прилично.. да не кажа, че стилът им е чист кич.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети