Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ники михайлов

|
Пуснато на: Нед Май 04, 2008 8:11 pm Заглавие: |
|
|
TchudO написа: | VirenEngel
биг босссссс, СМЕШКА
|
Бе дребен е бе! Кинта, кинта и двайсе ;) _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 1:57 pm Заглавие: |
|
|
Вчера заварих по един Golden Pages до всички врати, в отпускарския сезон много добре се вижда кой си бил тук последните дни и кой не... голяма тъпня наистина.
Ей тези http://www.dexknows.com/, които са като Голиат в сравнение с нашите подобия си правеха труда да ми го пращат с куриер... а пращат милионен тираж. Е, на тях пък не съм им фен заради нечовешкия разход на хартия, но поне никога не са ми го оставяли на вратата. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 3:09 pm Заглавие: |
|
|
Chizmar написа: | Очаквам вече да ни дават хляба опакован във спам... |
ако си го вземеш от фантастико например и поискаш пликче ще ти вземат 10ст, а пликчето е рекламно! т.е. един вид даже си купуваш спамец x) _________________ http://pulnej.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 3:14 pm Заглавие: |
|
|
Тоя вид реклама го има навсякъде. Аз тука (в Австрия) всеки ден осъмвам с торбички, брошурки и тем подобни глупости на дръжката. Имам си до вратата един кашон за хартиени боклуци и всичко отива там. Достадно е малко, ама се свиква. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StarFish

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 6:59 pm Заглавие: |
|
|
chono написа: | Тоя вид реклама го има навсякъде. Аз тука (в Австрия) всеки ден осъмвам с торбички, брошурки и тем подобни глупости на дръжката. Имам си до вратата един кашон за хартиени боклуци и всичко отива там. Достадно е малко, ама се свиква. |
Aз що съм останала с впечатлението, че стикерчетата с "моля без рекламни или еди-кви-си материали" вършат работа... за Виена говоря де. _________________ Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 7:40 pm Заглавие: |
|
|
Всъщност, темата на Ники не важи толкова в определени градове и определени квартали в тези градове, където кражба в района се случва веднъж годишно и то на картини... :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Пон Юни 23, 2008 11:00 am Заглавие: |
|
|
StarFish написа: | chono написа: | Тоя вид реклама го има навсякъде. Аз тука (в Австрия) всеки ден осъмвам с торбички, брошурки и тем подобни глупости на дръжката. Имам си до вратата един кашон за хартиени боклуци и всичко отива там. Достадно е малко, ама се свиква. |
Aз що съм останала с впечатлението, че стикерчетата с "моля без рекламни или еди-кви-си материали" вършат работа... за Виена говоря де. |
Помагат, ама за тия дето са си сложили :). Мисля, че и в Бг да си сложиш такова стикерче, няма никой да те тормози.
snooper написа: | Всъщност, темата на Ники не важи толкова в определени градове и определени квартали в тези градове, където кражба в района се случва веднъж годишно и то на картини... :) |
Бе и тука има. Аз във Виена съм бил дори свидетел на грабеж. А последно слушах някакви данни, че стават по 250 грабежа на ден (тва май са данни за цялата страна, ама пак не е малко). Грузинските, руските и сръбските групировки действат здраво :).
Колкото за картини, не се сещам скоро да са крали, ама миналата година един грузинец беше откраднал цигулка Страдивариус, за да я даде на сина си да свири на нея :).
Малко излезнах от темата. Иначе моето мнение е, че няма от кво да се плашите. Ако искат да ви думнат апартаментчето, ще ви го думнат и със и без реклами, спасение няма :). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StarFish

|
Пуснато на: Пон Юни 23, 2008 12:04 pm Заглавие: |
|
|
Бе в БГ к`вото и стикерче да си сложиш, спасение няма... тия тук /във Виена/ като пише че не искаш, не ти слагат... само в пощата има чат-пат. В България защо никъде не съм видяла такава лепенка? Нито да се продава, нито залепена... _________________ Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пон Юни 23, 2008 12:16 pm Заглавие: |
|
|
StarFish написа: | В България защо никъде не съм видяла такава лепенка? Нито да се продава, нито залепена... |
щото дизайнерите, които тряя да я изработят са заети да правят спам :))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Пон Юни 23, 2008 12:20 pm Заглавие: |
|
|
StarFish написа: | В България защо никъде не съм видяла такава лепенка? Нито да се продава, нито залепена... |
Тва е добре, ще почна да внасям значи и да праа пари :). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пон Юни 23, 2008 12:22 pm Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: | StarFish написа: | В България защо никъде не съм видяла такава лепенка? Нито да се продава, нито залепена... |
Ако в БГ има такава лепенка, най-много там ще слагат спам
та даже и ще драскат;-)
Ако манталитета ни беше на място, нямаше кучетата да пикаят и .. навсякъде и никой нямаше да пуши в асансьора _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пон Юни 23, 2008 12:24 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | Аватарче написа: | StarFish написа: | В България защо никъде не съм видяла такава лепенка? Нито да се продава, нито залепена... |
та даже и ще драскат;-)
Ако манталитета ни беше на място, нямаше кучетата да пикаят и .. навсякъде и никой нямаше да пуши в асансьора |
аре сиа па манталитета на кучетата ти виновен ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StarFish

|
Пуснато на: Пон Юни 23, 2008 12:36 pm Заглавие: |
|
|
chono написа: | StarFish написа: | В България защо никъде не съм видяла такава лепенка? Нито да се продава, нито залепена... |
Тва е добре, ще почна да внасям значи и да праа пари :). |
и аз за това се замислих.... ;о) _________________ Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Пон Юни 23, 2008 11:54 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | Аватарче написа: | StarFish написа: | В България защо никъде не съм видяла такава лепенка? Нито да се продава, нито залепена... |
та даже и ще драскат;-)
Ако манталитета ни беше на място, нямаше кучетата да пикаят и .. навсякъде и никой нямаше да пуши в асансьора |
Аз съвсем сериозно съм намислил да си направя експеримента да си сложа такава лепенка. Ако продължават да ми слагат, просто ще отделя един ден да повися пред блока, и да си поговоря с тези хорица. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 12:31 pm Заглавие: |
|
|
да ви имам проблемите и тръпките..... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 1:44 pm Заглавие: |
|
|
sumo написа: | Ако продължават да ми слагат, просто ще отделя един ден да повися пред блока, и да си поговоря с тези хорица. |
Не става дееба... тия люлинските спамъри са нинджи, наиш ли колко съм ги дебнал. Даже бях оставил пощата широко отворена и бях направил засада отстрани... Само веднъж гепих една бабка, ама тя беше набор на Пирамидите, та ни приемаше ни предаваше, а пък и за бой не ставаше. =))) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 3:09 pm Заглавие: |
|
|
е те са некви бедни студенти дето изкарват по някой лев в събота следобед, кво са ви виновни те, че ще ги биете чак...? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 8:53 pm Заглавие: |
|
|
Направи като ЛХ - на два пъти като ги усетил как слагат нещо на вратата се показал гол и с бутилка вино в ръка. От тогава се носи мълва и никой софийски спамър не припарва! :)))) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 9:37 pm Заглавие: |
|
|
snooper написа: | Направи като ЛХ - на два пъти като ги усетил как слагат нещо на вратата се показал гол и с бутилка вино в ръка. От тогава се носи мълва и никой софийски спамър не припарва! :)))) |
:)))) софийски градски легенди? :)
а хълцал ли е? .. да добавим детайл, нищо лично :) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|