Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Нед Май 25, 2008 5:46 pm Заглавие: |
|
|
Мен малкия ме кефи още от Трансформърс, незнам що го плюха толкова...? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Нед Май 25, 2008 6:20 pm Заглавие: |
|
|
Защо си мисля, че Dash беше споменал, че Спилбърг няма намерение да прави повече Индита с Харисън Форд и че от тук на татък новата трилогия ще се довършва от синът му? Или някой друг беше казал нещо за това?
Иначе - филма беще така добре пипнат - първите 30 минути бяха просто уникални от гледна точка на операторското майсторство и цялото усещане и атмосвера в която те вкарват от самото начало!
За мен филма беше хем в духа на старите филми - хем добави нова вълна! _________________ Отрежеш ли крилата на жената, тя ще полети на метла !
http://wickyhouse.com
http://wickywelcome.blogspot.com/
http://this-and-that.eu/
http://tui-onui.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Май 25, 2008 7:56 pm Заглавие: |
|
|
Само да спомена че шефа който се разпорежда какво да става или не с Инди е Джордж Лукас. И само той. Такъв си е. Инди си е негов.
А иначе до филма.. Нямам търпение да го гледам за втори път на кино.
Не помня да ми се е случвало с друг филм скоро. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Нед Май 25, 2008 8:27 pm Заглавие: |
|
|
А на мен нещо не ми допадна. Точно се връщам от киното. Аз предубеден си отидох и не очаквах много, но получих даже още по-малко. Имаше хубави моменти, да. На моменти даже си казвах "Бе що така вика Био, че не бил същия дух?" Ето! Инди отвсекъде! И после... блах!
Извинявам се на феновете. Не искам да развалям магията. Просто споделям впечатлението си.
Все пак ми се иска да кажа нещо положително за филма.... да намеря нещо което ми е харесало... Имаше много готини ленс флеърс през цялото време. Синички! :)
- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Нед Май 25, 2008 11:50 pm Заглавие: |
|
|
филма беше невероятен ... ама наистина :) ... очаквайте в следващия епизод Инди все така пъргав, силен и бърз, макар и вече заменил камшика с вълшебен бастун а ла Инспектор Гаджет (дано не се омеша с Хаус), епизода ще носи гръмкото име "Индиана Джоунс в търсене на изчезналата каска на ДарК но Ведър" като туку в кулминацията ще щъкне малко през пространстено-времевия континиум, за да помогне на младия и още неопитен Фокс Мълдър (който пък ще се окаже, че е доведен брат на шуринайка му) ...
... и все пак ... нека бъдем оптимисти ... да се надяваме, че следваща серия няма да има :) ... лека нощ! _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Пон Май 26, 2008 3:05 am Заглавие: |
|
|
Не очаквах да бъде нещо особено, но да си кажа че се изкефих. Хареса ми най вече дизайна на мястото с извънземните. Направо исках да съм в стаята със стъклените скелети. Страшна атмосфера. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Май 26, 2008 4:32 am Заглавие: |
|
|
mucho написа: | ... като туку в кулминацията ще щъкне малко през пространстено-времевия континиум, за да помогне на младия и още неопитен Фокс Мълдър (който пък ще се окаже, че е доведен брат на шуринайка му) ...
... и все пак ... нека бъдем оптимисти ... да се надяваме, че следваща серия няма да има :) ... лека нощ! |
хахаха :) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Сря Май 28, 2008 12:04 am Заглавие: |
|
|
implant написа: | Мен малкия ме кефи още от Трансформърс, незнам що го плюха толкова...? |
Пича рулира, чакам с нетърпение Eagle Eye да излезе :)
Тази тема трябваше да има предупреждение, че е пълна със спойлери, аз добре че не влязох преди да гледам филма.
Аз се изкефих, а преследването с джиповете в джунглата просто ме изкърти. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Май 28, 2008 11:39 am Заглавие: |
|
|
Tоя тийзър на Иигъл ай.. направо ме сцепи, кво няма да чакаме ;) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Сря Май 28, 2008 11:44 am Заглавие: |
|
|
vlad74 написа: | Не очаквах да бъде нещо особено, но да си кажа че се изкефих. Хареса ми най вече дизайна на мястото с извънземните. Направо исках да съм в стаята със стъклените скелети. Страшна атмосфера. |
Абе хора....... стига спойлъри бееее!!!!! :РРР _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Май 29, 2008 9:58 pm Заглавие: |
|
|
хм?!
1953 Дивия с Марлон Брандо - кара мотор Триумф
2008 на Индияна Джонс семето естественно кара ХД
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
icf
|
Пуснато на: Пет Май 30, 2008 8:49 am Заглавие: |
|
|
мерси за спойлерите - извънземни и фбр, ноу тейнкс:))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Пет Май 30, 2008 8:49 am Заглавие: |
|
|
Ми нямало е Триумф в магазина, какво пък? :) _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Май 30, 2008 11:06 am Заглавие: |
|
|
icf написа: | мерси за спойлерите - извънземни и фбр, ноу тейнкс:))))) |
кви спойлери :) то днес 30ти. ако не си го гледал от една седмица вече начи не си фен. ако не си фен тъй или иначе няма да ти хареса. трябва да си пристрастен за да не гледаш недостатъците на филма. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vnnikolov

|
Пуснато на: Пет Май 30, 2008 1:20 pm Заглавие: |
|
|
Супер си е филмчето, оправда очакванията ми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пет Май 30, 2008 5:57 pm Заглавие: |
|
|
fatwalker написа: | хм?!
1953 Дивия с Марлон Брандо - кара мотор Триумф
2008 на Индияна Джонс семето естественно кара ХД
 |
То да беше само това.......
то това даже може да се приеме като един вид намигване, трибют някакъв. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Пет Май 30, 2008 6:08 pm Заглавие: |
|
|
Не разбирам какъв е проблема. Искали са да покажат нещо типично за времето, в което се развива действието. Нормално е един младеж да се опитва да копира някаква културна икона от съвремието си. Може навремето младежите да са се правели на Брандо и пр. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пет Май 30, 2008 6:36 pm Заглавие: |
|
|
sumo написа: | Не разбирам какъв е проблема. Искали са да покажат нещо типично за времето, в което се развива действието. Нормално е един младеж да се опитва да копира някаква културна икона от съвремието си. Може навремето младежите да са се правели на Брандо и пр. |
За мен това специално не е проблем. Други неща ме подразниха.
**************внимание! спойлери!****************
Я руснаци! Е, това е ново определено. Добре, че този път няма да има немци или извънземни.
Сцената с манекените на тестовия полигон съм я гледал 1 към 1 в malcolm in the middle. Ок, едно съвпадение.
По-натам си викам: Абе явно на лукас най-любимото нещо са скоростни преследвания в гористи местности, но не можа ли да измисли нещо ново за 30 години?
После: Сцената с преследването по ръба.... странно позната? Кинг-Конг? Като по темплейт са двете.....
И накрая.... Я! Е не можаха да минат без извънземнио. Това извънземно, това същото, ако го видя в още някой филм ще се застрелям :)))
:)
Иначе за мен в глупавия "National treasure" имаше много по-добри загадки за решаване. Пъзели, ребуси и т.н.
В последния инди, такива неща нямаше. Цялото приключение се сведе до едно търчане насам натам
ПП Може да не е било извънземно, а робот археолог от бъдещето. Ако е така, значи не съм разбрал и се извинявам. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Май 30, 2008 7:22 pm Заглавие: |
|
|
sumo написа: | Не разбирам какъв е проблема. Искали са да покажат нещо типично за времето, в което се развива действието. Нормално е един младеж да се опитва да копира някаква културна икона от съвремието си. Може навремето младежите да са се правели на Брандо и пр. |
Филма с брандо е от 53-та и е от началото някъде на хипи-рок-трева вълната, а действието в ИДж 4 се развива 47 ма година :)
Издребняваме ама са си 6 години които са важен преходен период!
А младежи "ала Брандо" и персонажа му в този филм се появвяват след излъчването на филма! А филма е бил толкова скандален за времето си че е забранен за излъчване в Обединеното Кралство!
Просто е супер тъпо деба като ще изграждат нов герой поне да му оправят гардероба и начина на държане а да не копират всичко, защото явно той ще играе в ИДж 5, а ХФ ще е на снимка на бюрото.
А сценката с манекените Спаце - то си е класика - не мое да се манипулира - всички сте ги гледали тези кадри от първия ядрен опит ама той е бил преди края на втората световна война. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|