Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bile

|
Пуснато на: Пет Юли 25, 2008 12:29 pm Заглавие: |
|
|
има значително развитие в положителна посока от първоте драфтове =))
в момента само сградите не ми допадат... самите те като изработка, плюс грубата сянка която прави някои от тях все едно хвърчат =) дано да имате време да ги пипнете като хората =)
другото което ми прави впечатление е че количката на юзъра не е достатъчно отличена - дори и с глоу-а в момента - ако са толкова много и толкова шарени другите мпс-та мисля че може да се бърка юзъра
и последно - тия лошите неща дето летят, според мен категорично не са в стила на другата част от играта =)) прекалено са злобни и приличат не на отпадъчни емисии, ами на лоши извънземни, нападащи мирното градче =) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Пет Юли 25, 2008 1:05 pm Заглавие: |
|
|
за сенките около тротоарите и блокчетата, една идея по прибрани да са? и може би по едно малко ръбче от едната страна, да се вижда че се вдигат леко от шосето:) иначе ще стане готино, чудовищата ме кефят, като от книжка са:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Пет Юли 25, 2008 2:01 pm Заглавие: |
|
|
сенките на сградите са направо катастрофални, всички са под различен ъгъл, надявам се да остане време да ги направя наново, чудовището..... да злобно е, ще видим клиента какво ще каже. По читави сгради в сток сайтовете няма, опитам се да ги пооправям до колкото мога, но ме чакат още два града така че... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Юли 25, 2008 2:21 pm Заглавие: |
|
|
моторите продължават да приличат на разпльокани пешеходци ... не че е лошо де :)))))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Пет Юли 25, 2008 2:46 pm Заглавие: |
|
|
много разностилово ми идва на мен, лъскафки колички с очета, които подвеждат към по- картуун стлистика в която само чудовището се вписва
еднаквата текстура на всички видове настилки ми идва в повечко и пътя сив е по-добре, ма пък... незнам твърде е активен сякаш, но може и от текстурата да е
гадно, че времето ви подпира, щото сега грабва окото пък ако имахте време щеше да е чудничко _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Пет Юли 25, 2008 4:12 pm Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: | моторите продължават да приличат на разпльокани пешеходци ... не че е лошо де :)))))))))))) |
с очи на ръцете:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Юли 25, 2008 4:33 pm Заглавие: |
|
|
pipi написа: | Аватарче написа: | моторите продължават да приличат на разпльокани пешеходци ... не че е лошо де :)))))))))))) |
еми знам ли като те размаже камион къде ти отиват очите :)))))))
уф... спирам, че се разлигавих, па не тряя :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Юли 25, 2008 6:27 pm Заглавие: :-) |
|
|
Аватарче написа: | pipi написа: | Аватарче написа: | моторите продължават да приличат на разпльокани пешеходци ... не че е лошо де :)))))))))))) |
еми знам ли като те размаже камион къде ти отиват очите :)))))))
уф... спирам, че се разлигавих, па не тряя :) |
Тиутре ша кажеш!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|