Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Zing
|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 5:56 pm Заглавие: |
|
|
TIFF написа: | Загорка как съм ги редил за новите бутилки... ;-) |
може да им кажеш да разкаат и тъпия протекшън кап - нема смисал от още 2-3 стинки към цената ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 6:04 pm Заглавие: |
|
|
Или успяваш да се закрепиш стабилно или се пускаш по въртележката от глупости. Протекшън каповенови дизайни и други. Просто трябва да се прави нещо, факт. Ако не е новия прах за пране с оксидиращи микробиологични субкомпоненти ще е протекшънкап, нов дизайн на бутилка или релого, нов етикет или Новата Шаума с екстраВолюмм и с до 10% по-добър ексфолираш Уау! ефект.
Ма къде е основанието за протест?
Голяма част от нас тук с това си изкарваме денгите. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mira

|
Пуснато на: Пет Юли 25, 2008 2:01 pm Заглавие: |
|
|
Бях на 1 курс преди време за User Insights и преподавателя разказваше за Unilever (тия дето произвеждат от полуфабрикати, през пасти за зъби и шампоани до вазелин). Та те нямат много активен research. Продуктите им са едни и същи от години и всичко е въпрос на реклама и как ще го представиш на потребителя. Не, че новия Dove има някаква breakthrough нова формула, ама сега е енерджийзинг, миналата година беше за истински жени и така.
А това, което ме мъчи от много е време е това с ножчетата за бръснене. Е добре де колко е трудно да се сетиш да сложиш 3 вместо 2 или 4 вместо 3. Какво ми добавят по 1 ножче всяка година и ми го рекламират като някакво невероятно откритие като за нобелова награда. _________________ Жить - хорошо!
А хорошо жить - еще лучше! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Юли 25, 2008 2:17 pm Заглавие: |
|
|
mira написа: | Бях на 1 курс преди време за User Insights и преподавателя разказваше за Unilever (тия дето произвеждат от полуфабрикати, през пасти за зъби и шампоани до вазелин). Та те нямат много активен research. Продуктите им са едни и същи от години и всичко е въпрос на реклама и как ще го представиш на потребителя. Не, че новия Dove има някаква breakthrough нова формула, ама сега е енерджийзинг, миналата година беше за истински жени и така.
А това, което ме мъчи от много е време е това с ножчетата за бръснене. Е добре де колко е трудно да се сетиш да сложиш 3 вместо 2 или 4 вместо 3. Какво ми добавят по 1 ножче всяка година и ми го рекламират като някакво невероятно откритие като за нобелова награда. |
аа.. за нохчетата не съм съгласен, тряя са внимава тама, че ку си порежеш топките ного кофти :) затва подобре на година по нохче :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Нед Юли 27, 2008 4:26 pm Заглавие: |
|
|
Е кък ша избият изтърваните кинти за едното ножче ку скокнат напрао на 2 отгоре па ти :)
Същото е и 99% от нещата в заобикалящия ни свят.... едно ЦПУ не вииш ли че го цедат и въртат и сучат па с кеш па без кеш па с тва име ма с 3MGHz надоле, па с онова име ма с 14кб Л2 кеш нагоре и т.н. и т.н. доде изкарат нещо наистина свежо.... и секо ново е пътя и истината и живота и месец по късно следващото отрича тотално предното и на свой ред е пътя и истината и т.н. и т.н.
Очевидно е че таа схема явно работи :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Нед Юли 27, 2008 6:05 pm Заглавие: |
|
|
Самобръсначките с едно ножче са си най-добре. Другите са си малко педалски според мен. Ако не са педалски са пари за нищо. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Нед Юли 27, 2008 9:44 pm Заглавие: |
|
|
до време ще работи нали се сещате че 5 ножчета и само бръсначките ще станат като мишки а може и всяка УСБ мишка да е самобръсначка ;)
сега сериозно за бирата- браво на каменица че захапаха концерта на годината и таргет група от 70 000 души, ама защо свърши бирта никой не знае :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Вто Юли 29, 2008 6:46 am Заглавие: |
|
|
ето за това чукане говорех :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

Регистриран на: 02 Фев 2007 Мнения: 1492 Местожителство: с. Добри дол - в центъра
|
Пуснато на: Вто Юли 29, 2008 7:01 am Заглавие: |
|
|
вчера си купих една каса Шуменско, инспириран от бирен патриотизъм . . . хммм, първо си ударих главата в слбия етикет, което май винаги ще ме нервира, после и самата бира нещо . . . не съм разбирач, но ми се струва, че е точно в оня клас, дето хем има нещо хубаво, хем има още много накъде . . .
С две думи - не е тва бирата за мен!
ЗЗЗинг - сори - малко отместих темата:-) _________________ Best Wine Labels Design
Best Logos
Hand Lettering on Wine Labels |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Вто Юли 29, 2008 7:11 am Заглавие: |
|
|
ето ти повод за мини грпхлла конкурс :) Обновете Шуменско |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Вто Юли 29, 2008 7:16 am Заглавие: |
|
|
Zing написа: | ето ти повод за мини грпхлла конкурс :) Обновете Шуменско |
Е то може да е някоя измислена бира, да има свобода :) И без тва само после ще се ядосваме, че някой тук е измъдрил супер дизайн на Шуменско пък няма да влезе в употреба :))
Дизайн на бирен етикет!!!
Че винарите тук са лоши и се карат....... _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Вто Юли 29, 2008 7:50 am Заглавие: :-) |
|
|
Ми аре, професорите да кажат минималните необходими атрибути на етикета, да пуснат тема и...
Давайте!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Вто Юли 29, 2008 8:07 am Заглавие: |
|
|
Хах, може да бъде бира "ГРПХЛЛА".... ще разпечатаме после някаква бройка и ще пием на сбирката "наша" бира, хаха _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Вто Юли 29, 2008 8:15 am Заглавие: :-) |
|
|
Ахмакоооооооооооооооооо...
Бирата се вари, не се печата!
:-)))
Мислех си за "готово" име, но пък няма ли да е по-добре и да се усложни задачката, ако всеки си измисли име.
Да ви видя аз как сте с нейминга!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Вто Юли 29, 2008 8:30 am Заглавие: |
|
|
а наградния фонд от Добричкия - тъкмо като спре да пие една седмица ще има за цял опън еър фест на графилата ама не на бузлуджа че аз с баба ми не пия :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Юли 29, 2008 8:42 am Заглавие: |
|
|
Tумбе, колко ще ти кихнат от Шуменско за тая кампания дето си отворил тука? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|