Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bio
|
Пуснато на: Пон Окт 06, 2008 12:51 pm Заглавие: |
|
|
Тва е една добра идея. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пон Окт 06, 2008 12:55 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | Ми да разясни ми, ама само ако можеш да запазиш спокойствие. Че ти много къс фитила. Плашиш хората (и шефчетата ) |
удари една злобарка бре човек :) мноо лошо за холестерола тва твойто :)
аре земи леееко улево да запалиш терлъците от теми, дето не те касаят :) видехме те колко си духовит вече :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пон Окт 06, 2008 1:19 pm Заглавие: |
|
|
а учените казват че миризмата на новороденото и бебетата смъквала нивото на агресия у бащите :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Окт 06, 2008 1:26 pm Заглавие: |
|
|
Аватарчето ли е баща заек?
Ясно, не е доспал завалията, затуй такъв настървен.
Нищо, кат мине 3-тия месец почва да се вижда светлината в тунела. А па нататък става все по-хубаво. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пон Окт 06, 2008 3:09 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | Аватарчето ли е баща заек?
Ясно, не е доспал завалията, затуй такъв настървен.
Нищо, кат мине 3-тия месец почва да се вижда светлината в тунела. А па нататък става все по-хубаво. |
явно светлината в тунела ти не си я видял още, че така хубавко ми засра темата. а па от тук нататък ще е хубаво да си спестиш забележките за аватарчето, еле па за семейството му - и да си се заровиш в кочинката, от дето изпълзя. мерци. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Окт 06, 2008 3:21 pm Заглавие: |
|
|
Спокойно бе пича, даже не съм гледал твоя ли е темата или на някой друг. Беше ми интересно просто защо е темата в жалби и оплаквания, а ти побесне. Нямам нищо против теб. Кво си наточил зъби, баси. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пон Окт 06, 2008 5:48 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | Спокойно бе пича, даже не съм гледал твоя ли е темата или на някой друг. Беше ми интересно просто защо е темата в жалби и оплаквания, а ти побесне. Нямам нищо против теб. Кво си наточил зъби, баси. |
тоз пък, побеснял. няма такова нещо бре, нашия. нали казват сичко в тоя живот е ташак, няма стягане - лабаво трябва. темата зарад тебе я пуснах, честно... след оплакването ти за лисичката ми се стори уместно да се оплача, че гарвана лъже жестоко :) в една тема в логосите ;) чиста жалба си е - няма лъжа, няма измама. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Окт 07, 2008 12:12 am Заглавие: |
|
|
Още много малко ще Ви гледам сеира на двамата уважавани столични творци !!!
Я се стегнете, че мяса на "Представяне" деба... btw аз съм завършил Второ... не е като някой Сто и нам си кво си..... тъй че мирно... :) _________________ V2&V8 forever
Последната промяна е направена от LoveHate на Вто Окт 07, 2008 12:40 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Окт 07, 2008 10:12 am Заглавие: |
|
|
Ти па се сети кога да се обадиш то се умири положението и ти наготово плесна 2 реда.
:) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|