Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dekster
|
Пуснато на: Чет Май 28, 2009 10:42 am Заглавие: |
|
|
Ники, тоз форум не е за теб.
Обрйщам се към учителите по български език. Стига и вие че се истъркахте. Толкоз ли не схванахте, че на никой не му пука дали прави грешки в чата. Или защо не съм ви видял да правите забележки на Сибила. А ДА, защото тя пише така нарочно. Уауу _________________ "Да имахме жени..."
"Зверове" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
McLaren

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Май 28, 2009 12:16 pm Заглавие: |
|
|
dekster написа: | Ники, тоз форум не е за теб.
Обрйщам се към учителите по български език. Стига и вие че се истъркахте. Толкоз ли не схванахте, че на никой не му пука дали прави грешки в чата. Или защо не съм ви видял да правите забележки на Сибила. А ДА, защото тя пише така нарочно. Уауу |
Защото може би на Сибила нивото и е много ма МНОГО над прежде споменатия "автор" ...м? _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana!

Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 536 Местожителство: OC Оrange County
|
Пуснато на: Чет Май 28, 2009 12:18 pm Заглавие: |
|
|
dekster написа: | защо не съм ви видял да правите забележки на Сибила |
ама тя сибила си е направо за бан!!!
освен че е неграмотна
се държи язвително и неуважително!!! _________________ no ads, no mercy!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Чет Май 28, 2009 12:29 pm Заглавие: |
|
|
Astfgl- Пич вземи да пишеш на кирилица....
nickson5 - нещата ти са слабички факт, но това не означава, че нямат потенциал. Според мен имат, това което ти е нужно да натрупаш още опит в техническо отношение, да изчистиш цветовете и да ошлайфаш идеите. Но преди всичко трябва да започнеш с по порости композиции и то само с молив, когато натрупаш увереност почни да вкарваш цветове... Порисувай малко на вън с блокче и моливи, ще ти е от страхотна полза.
Научи се да различаваш критиката, добронамерената от злонамерената, над първата се старай да я осмислиш а за втората просто я пропусни покрай себе си!!! През живота си ще срещнеш и едното и другото. И като за финал, в нещата ти има моменти които ми харесват, но иска много чистене... Ами Успех ти желая :)) _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Май 28, 2009 12:54 pm Заглавие: |
|
|
Въпреки че на мен ми допадна, че драскаш със замах и ентусиазъм, все си мисля че тва са си просто драсканици, не е рисуване. Сигурно и тва си има някакви достойнства де....
От "рисунките" не можах да си харесам нищо, а от видеото, което сега пак изгледах виждам, че си поразцъкал 3Д-то в афтера, което е добре. Влиянието на Андрю Креймър не е лошо нещо, аз също следя video copilot редовно и си накупихме всичките бъндели и там квото имаше за купуване. За голямо мое съжаление обаче все по-често виждам поредният му туториал със сменени надписи да се върти като някаква продуцентска заставка или нещо подобно по телевизиите.
Не че не е редно човек да ползва ресурси, особено ако си ги е закупил, ама в един момент по популярните неща почват да вадят очи. :(
Иначе, без да имам някакви негативни чувства, мисля да я локна тая тема след малко, щото нищо повече няма да излезне от нея тъй кат гледам.
Надявам се да нямате нищо против. Ники, ако имаш други неща за показване, пускай си ги в нова тема. Така мисля ще е най-добре. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|