Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
кошмар

|
Пуснато на: Нед Май 02, 2010 2:58 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | мен единствено ме интересува дали пак ще ми се губи прешъра на таблета... |
И аз имах същия проблем и нито драйвери, нито нищо не ми помогна. А колкото до тая магия с автоматичното запълване, много ми е интересно какви резултати ше дава при илюстрация. Плаша се направо :(. _________________ Aaaaaaalrighty then!
http://www.nicknp.deviantart.com/gallery/
http://thenightmarecompartment.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Май 04, 2010 3:35 pm Заглавие: |
|
|
Ами PS-a e много бърз, което няма как да не направи впечатление, за разлика от илюстратора.. но него още не ми е останало време да го разгледам обстойно. Ще ъпдейтна като му хвърля един по-значителен поглед. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Вто Май 04, 2010 4:19 pm Заглавие: |
|
|
Петров, покажи Иллчо какво ново. Моля! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Вто Май 04, 2010 4:36 pm Заглавие: |
|
|
По мойто грубо мерене с хроно, за ресаиз от 50х70/300/ЦМУК къмто 3х4м/300/ЦМУК ЦС3 му отне точно 5.59мин., а ЦС5 - 2.22мин.... хич да не е наполовина...... _________________ minimiro.com
whitewater |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Май 04, 2010 6:03 pm Заглавие: |
|
|
minimiro написа: | По мойто грубо мерене с хроно, за ресаиз от 50х70/300/ЦМУК къмто 3х4м/300/ЦМУК ЦС3 му отне точно 5.59мин., а ЦС5 - 2.22мин.... хич да не е наполовина...... |
хм... на ква щайга тва, че нещо немога да сляза под 5 мин на служебното пеце :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Вто Май 04, 2010 6:10 pm Заглавие: :-) |
|
|
Щайга ябълки, сигурно...
Мое и на сКара!
:-)
Сори за оффа! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Май 04, 2010 6:14 pm Заглавие: |
|
|
някой дето е пробвъл пш и знае дали се дъни прешъра? _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Май 04, 2010 6:19 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | някой дето е пробвъл пш и знае дали се дъни прешъра? |
епа то предполагам зависи от сто неща... :( при мен си работи прешъра, няма проблем :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Вто Май 04, 2010 7:00 pm Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: | minimiro написа: | По мойто грубо мерене с хроно, за ресаиз от 50х70/300/ЦМУК къмто 3х4м/300/ЦМУК ЦС3 му отне точно 5.59мин., а ЦС5 - 2.22мин.... хич да не е наполовина...... |
хм... на ква щайга тва, че нещо немога да сляза под 5 мин на служебното пеце :) |
То зависи какво има в цмика
Ресайз на бяло поле става и за по кратко;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Май 04, 2010 7:13 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | Аватарче написа: | minimiro написа: | По мойто грубо мерене с хроно, за ресаиз от 50х70/300/ЦМУК къмто 3х4м/300/ЦМУК ЦС3 му отне точно 5.59мин., а ЦС5 - 2.22мин.... хич да не е наполовина...... |
То зависи какво има в цмика
Ресайз на бяло поле става и за по кратко;-) |
ми една снимка цмикнах, бухнах я до 50х70 на 300 и му казах да действа нагоре :)
ма мойта машинка слабичка де, а и такива файлове аз не произвеждам, та - доволен съм от петицата засега, по-бързо работи от цс4 :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Вто Май 04, 2010 11:08 pm Заглавие: |
|
|
абе хора кво праите вия бе, кой ви ги купува тез софтуери кога изхабихте ЦС3, ЦС4 та вече и ЦС5, някой още на ЦС2 се мори дееба :) _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Май 05, 2010 11:04 am Заглавие: |
|
|
TchudO написа: | абе хора кво праите вия бе, кой ви ги купува тез софтуери кога изхабихте ЦС3, ЦС4 та вече и ЦС5, някой още на ЦС2 се мори дееба :) |
цс2 е зло, което аз лично прескочих... що се отнася до петицата - има си бета версия, зимаш за 30 дена да пробваш и ако си хепи, кихаш 1000 еуро ъпгрейд за да ти е чиста съвестта :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Сря Май 05, 2010 12:25 pm Заглавие: |
|
|
Тодор Георгиев е още там. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Май 05, 2010 1:06 pm Заглавие: |
|
|
Adobe Browserlab е зупер :) No more хиляди браузъри за тест на сайтовете, пфюю :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Май 05, 2010 2:32 pm Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: | Adobe Browserlab е зупер :) No more хиляди браузъри за тест на сайтовете, пфюю :)) |
uhm... rly? _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Май 05, 2010 3:04 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | Аватарче написа: | Adobe Browserlab е зупер :) No more хиляди браузъри за тест на сайтовете, пфюю :)) |
uhm... rly? |
:)
http://cs5.org/?p=823 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maiski

|
Пуснато на: Нед Май 09, 2010 11:45 am Заглавие: |
|
|
Здравейте!
радвам се,че сте заформили тема за цс5-цата...вашите професионални мнения и опит са от голямо значение и се надявам дебата да продължи и занапред.
Програмата /фотошопа/ изглежда чудесна,най-накрая да видим подобрения /при това мнооого/с цел улесняване на работата на потребителя,алгоритми и по-бързи действия на програмата/оставям на заден план изискванията за конфигурация и ос/...плюс доста голям прогрес от последната версия,дано и в 3д програмите,както и векторните да се направят такива градивни подобрения отново с цел по бързо да се извършват някой действия/ънрапа и рига например ^^/
Обаче ,докато ние хората които си изкарваме прехраната на фотошопа се радваме,не всички споделят същото мнение ,вече чух няколко "компетентни" мнения като "ми то вие рисуването/и др./ така или иначе си го можете ,единствено трябва да научите шопа а сега като са го улеснили нещата сами ще си стават за нула време и всеки може да ги прави"...
Смятам,че това мислене ще доведе до загубата на много работни места и то главно на хората с дългогодишен опит,корекция в заплатите,дъмпинг от новите, и още по-кофти отношение от страна на работодателя и колегите :( примерно:
"аз съм бг шефче и имам 10 човека занимаващи се с концепти,текстури,матпейнтинг,фотоманипулаций,менюта ,кафе,мусака и т.н.....виждам клипчета в ютубето за новия цс5 и пляскам с ръце-ооо,тя тая програма сама работи,ще купя няколко компа и фотошопа и ще спестя кинти,нямам вече нужда от тези 10 човека,2ма стигат...къв съм пич,а ! "
"направи ми едисикакво...моля!,искаш 2 часа за работа,ти луд ли си,на клипчетата става с едно движене,давам ти макс 15 мин и да е готово,капиш"
"на интервю за работа: О,вие работите от 10години на фотошопа,професионално,хм...сигурно ще искате хубава заплата,нямаме нужда от вашите услуги,ще вземем Мошо,той няма опит но има желание и ще се навие за малко пари"
"ей ся ще отворя фотошопа и ще покажа на артиста,че мога да го направя по-добре от него"
и други в същия ред на мисли :)
надявам се да греша и това да не се случи,ще се радвам да чуя вашите компетентни мнения по темата:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Нед Май 09, 2010 11:51 am Заглавие: |
|
|
Ами грешиш, да... :))) Уан мен арми и напред... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maiski

|
Пуснато на: Нед Май 09, 2010 1:02 pm Заглавие: |
|
|
даааааа тъй вярно ^^ ,просто дадох малко бай ганьовски размисли и страсти за дебатиране :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Нед Май 09, 2010 8:10 pm Заглавие: |
|
|
Ми, много е просто - такива мениджъри има и у нас и не само у нас (е, у нас са в повече), обаче реалистично - те така или иначе не заслужават да работиш за тях. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|