Graphilla.com :: Преглед на тема - Mi porednoto predstavqne...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Mi porednoto predstavqne...
Иди на страница Предишна  1, 2

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
morgoth
Dark Lord

МнениеПуснато на: Вто Сеп 16, 2003 4:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тоя нео метъл много ми напомня на Чарли Браун (или някой друг приятел на Snoopy:))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mozak

Местожителство: Carbon City

МнениеПуснато на: Вто Сеп 16, 2003 4:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

a ne nam ne sam gi kopiram ot nikade e verno 4e o4i4kite gi bqh vidql nqkade v neta... :] za tfa si prinavam :]
whiterat

Местожителство: BULGARIA

МнениеПуснато на: Чет Сеп 18, 2003 8:16 am    Заглавие: Otgovor Отговорете с цитат

Tova ,koeto mojech da 4uech ot men e ,4e parvite ti raboti,koito predstavi sa po dobri ot tezi . Hubavo opitvai niama nichto locho v tova ,no na men po mi dopadat parvite ti raboti .Tam ti e po-goliamata sila!

Tezi ne otgovariat na dosega pravenoto! Vse edno gi epravilo niakakvo xlape . Ne ,4e niam i takav variant na izkustvo ,no se stiga do nego ,kogato ve4e si postgnal traen uspex s drugite si raboti !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети