Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Вто Ное 16, 2010 1:13 am Заглавие: |
|
|
мн яко !, рицара наистина не се връзва но всичко е жестоко _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Вто Ное 16, 2010 11:39 am Заглавие: |
|
|
много готино е последното, осветлението е голяма сила :) много напомня на динотопия на джеймс гърни, незнам дали си му фен
ако трябва да кажа нещо за критика то е, че подредбата на динозаврите и сходните им пози малко убиват движението в ситуацията. предполагам, че не ти е била целта да показваш основно движението, но ако това би ти била целта за друга картинка би било интересно как ще промениш композицията така, че да подчертава динамиката :)
въпреки всичко много яка картинка :) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Вто Ное 16, 2010 11:47 am Заглавие: |
|
|
Тенкс хора радвам се ,че ви харесва
DJ_CyberGod - разбирасе .че съм фен Джеймс кърти ...даже я имам Динотопия и то си я купих от бг. книжарница преди половин година много добър арт има _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Вто Ное 16, 2010 11:49 am Заглавие: |
|
|
в такъв случай предполагам много ще ти хареса блога му ако не го следиш.. http://gurneyjourney.blogspot.com/ _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Вто Ное 16, 2010 12:20 pm Заглавие: |
|
|
знам го знам го :P много полезни неща могат да се прочетат и видят там ....направо е смайващо , какви приготовления прави преди да почне да рисува ... макети и тн .... вдъхновяващ тип!!! _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
bocho

Регистриран на: 22 Юли 2005 Мнения: 455 Местожителство: Out of space
|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2010 1:16 am Заглавие: |
|
|
много добре са динозаврите ;), немога да те подмина без похвала. _________________ http://bochoart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hof

|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2010 11:13 am Заглавие: |
|
|
Последната е супер |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2010 12:03 pm Заглавие: |
|
|
Супер са динозаврите, и рицаря си ме кефи, единствената критика /така да се каже/ е копието - можеше да му продължиш дръжката под мишницата на ездача, за да се балансира малко дължината му. _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2010 12:21 pm Заглавие: |
|
|
Браво Саше!
Съгласен съм с Кузмича за пиката, че и липсва дръжката. Също така аргументацията на рицаря в случея е малко под въпрос. Можело по удачно да обединиш рицаря и диното под него като бронираш частично и него с елементи от бронята на рицаря. Искал си да има меч и да се вижда, но той като, че ли стои от ляво за десняците, а и доста дребнее... Мокасинките също не са подходящи в случея. Липсва ми един плащ, който да се ветрее. Това би подсилило усещането за движение и екшъна. Стойката на човека е доста статична, при положение, че ездитното животно прави заход за атака. Фона отзад също ми е прекалено статичен, а можело да килнеш някое дърво, да накъдриш малко терена, като по този начин засилиш наситеноста на действието, посоката на движение в кадъра и напрежението на сцената. Липсва ми крупен преден план. Играта със светлината е убииствена.
Не ме разбирай погрешно. Картинката е страхотна. Нещата които изброявам биха могли да ти бъдат полезни при следващата ти работа. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Чет Ное 18, 2010 7:39 pm Заглавие: |
|
|
Мерси за коментарите хора
Светльо -разбирасе ,че не го разбирам погрешно :) една рисунка винаги може по добре да се направи а такива предложения само ще ми обогатят идеите и знанията за в бъдеще - тенкс за коментара _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HEA
|
Пуснато на: Пет Ное 19, 2010 3:48 pm Заглавие: |
|
|
Hof написа: | Последната е супер |
подкрепям :) _________________ Keep It Simple
|