Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2011 12:34 pm Заглавие: |
|
|
Само като справка да вметна, че огромен процент от клиентите възприемат соковете без снимка на плода върху опаковката - като ненатурални/химични и т.н. Една от големите БГ компании го беше научила на свой гръб това.
Т.е. чистотата на дизайна, която за мляко може да е много успешна - при плодови сокове с акцент върху "натуралност" абсолютно може да изгърми като концепция.
Естествено, това трябва да се гледа и в контекста на факта, че сегашните опаковки са абсолютен потрес - грозни, нечетими, без индивидуалност...
Както и да го погледна - тези твои варианти ми се виждат МНОГО по-добри. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

Регистриран на: 24 Юли 2005 Мнения: 860 Местожителство: Plovdiv, Sofia
|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2011 1:28 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря отново на всички за коментарите :)
Накратко - тази посока отпада. Всичко, казано от вас като негативи на опаковките е вярно и сме съгласни, особено точна е забележката на никсъна за "химичността" - точно това си говорихме скоро по поводи тези вариянти...
Работим в момента в друга посока, доста по-хармонична и с новите опаковки на цялата линия продукти, която включва и детски сокове и пектин.
To be continued :)
Иначе дискусията върху съвременните опаковки е изключително отворена и интересна, както и крайно противоречива, понеже напоследък и най-големите химици си играят да изглеждат "био", натурални, зеленки, пък изчистенки, което в дългосрочен план променя правилата на играта... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

|
Пуснато на: Чет Фев 24, 2011 8:50 pm Заглавие: |
|
|
Ето и новите детски сокове.
Скоро на пазара, опитайте задължително, такъв сок не сте пили. Не ги продавам аз за да лъжа :)
А предпечатарите са решили да си играем на "Намери 10-те разлики с файла", но това е друга тема. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пет Фев 25, 2011 9:29 am Заглавие: |
|
|
На мен, в ролята на краен потребител, последното ми прилича на лекарство... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пет Фев 25, 2011 10:50 am Заглавие: |
|
|
NOX написа: | На мен, в ролята на краен потребител, последното ми прилича на лекарство... |
+1 _________________ Too much trabaho! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пет Фев 25, 2011 11:31 am Заглавие: |
|
|
Много текст, много нещо. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

|
Пуснато на: Пет Фев 25, 2011 12:10 pm Заглавие: |
|
|
За лекарството - значи едната от целите сме я изпълнили :)
За текста - целият е задължителен. Наистина не зависи от нас, всички сме на мнение, че е прекалено, но заданието е задание. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Фев 25, 2011 12:11 pm Заглавие: |
|
|
Абе леко като всички останали сокчета. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |