Graphilla.com :: Преглед на тема - Purva rabota s tablet i Painter 8 - Vnimanie, ORK :)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Purva rabota s tablet i Painter 8 - Vnimanie, ORK :)
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Пет Окт 31, 2003 5:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Jasno, sega she opitam... razbira se ako uspeja da se dobera do Pc-to predi gadjeto. Shte postna posle kakvo sum napravil. Mersi za pomoshta! :)
chernat

МнениеПуснато на: Пет Окт 31, 2003 6:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

brao, spored mene tova stoi super, sled tazi mai ve4e se 4udi6 kvo da pravi6,
texturi,mixturi, moje bi fona trqbva da promeni6 malko da ne e 4isto 4eren ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Пон Ное 03, 2003 1:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Vuprosa e ritorichen - s kosa ili bez kosa? Mojeme da napravime i anketa - za i protiv :) Za purvi put risuvam po podoben nachin kosata, izpraskah ja napravo vurhu glavnija layer. Abe neshto sum umoren, predstavjam si utre kato stana shte izglejda sigurno kato govno. Aide daite suvet na umopomrachenija :)))

Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Пон Ное 03, 2003 5:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ami spored men bez kosa e po-dobre.. ili pone s po-malko kosa... taq mise struva gusti4ka...pone q naprai po-na tufi ;) sega e mnogo plytna sqkash..de da znam ... a i bez kosa stoi po-svirep toq ork(a) sqkash.. po-voinstven .. s kosata malko na veshtica po4va da bie.. abe dovyrshi go da vidim kva ti e ideqta..
i spored men poslushai morg-a sloji malko pove4e details na kojata - texturirai pove4e.. taka zamazano stoi malko dekorativno.. sqkash e vectorno ;)
abe zavyrshavi go da vidim na ko sha prili4a:)
ina4e si e cool ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети