Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Нед Ное 23, 2003 8:47 pm Заглавие: |
|
|
ще свършат, ще свършат :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Нед Ное 23, 2003 10:32 pm Заглавие: |
|
|
napravo me e strah da se namesq, 4e s drone go prevyrnahte v ebasi specializiraniq spor* :))))
no model4eto e super dobro, shte mi se da go vidq mappnat ve4e deba
_________
*nishto losho |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2003 4:32 am Заглавие: |
|
|
аре дроне да е доволен вече щото оръдието е L/48 с късния дулен спирач :) вече официално е ausf. H, макар че свръхпедантите може да бучат защо капака на командирската купола е от две части а не от една както си е Н ;) скоро и тва ще оправя. Абе почти е готов модела, съвсем малко остава :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2003 7:35 am Заглавие: |
|
|
еми кат няма "edit" ще поствам повече
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voltaja

|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2003 1:23 pm Заглавие: |
|
|
Samo da kaja : Bah maamu , mnogo dobur .Ne razbiram mnogo ot taja tehnika oba4e modela e strashno ubeditelen
Kritika njaa da daam njama ko da kritikuvam
Bravo prekrasen model
Uspeh natatuk. _________________ When I am on the road , no one can stop me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2003 11:03 pm Заглавие: |
|
|
Bravo Imperial, modelut e razkoshen! Kefya se maximalno! Ako ti tryabwa, moga da ti pratya mesha na tozi Ausf. D, prawih go w zorata na 3D zanimaniyata mi :)))) Obache tryabwa da te predupredya, che suwsem ne e na niwoto na twoya (izwinenieto mi e, che byah samo na tri-chetiri mesetsa w 3D-to). Ta ako shte ti swurshi rabota za BoinaSlava, samo mi kazhi.
Images:
Aaaaaaaide,
Drone _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2003 11:10 pm Заглавие: |
|
|
me4taq si za konkurs v 3Dto na tema bronirani boini ma6ini ot blizkoto bude6te:) .... eeh me4tii me4tii... Drone i az imam edna ZSU Tunguska .. purviqt mi 3D model ... ako go izkopaq i Imp.Fr. nqma ni6to protiv moje da go pecna tuka :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2003 11:23 pm Заглавие: |
|
|
Drone, знайш ли че ний с тебе сме си писали мейли :)
помниш ли преди половин година в tank-net.org дето поисках картинки на окачването на Pz IV, ти беше дето ми отговори там :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Вто Ное 25, 2003 10:06 am Заглавие: |
|
|
вече започвам следващия етап. Считам модела практически за завършен, макар че може и да добавя още малко чаркчета и джаджи, но те не са важни. Тия рендери са с набързо приблизителни материали кое как ще е... Тепърва почва къртовския труд по текстурирането :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Вто Ное 25, 2003 10:43 am Заглавие: |
|
|
гледам го тоз модел и реших
ША СИ КУПЯ ТАНК!!!!!!!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Вто Ное 25, 2003 11:20 am Заглавие: |
|
|
tumbi написа: | гледам го тоз модел и реших
ША СИ КУПЯ ТАНК!!!!!!!!!! |
Twa i az si go misleh, ama ni e chak na 3-tiq etazh ofisa.
Inache modelcheto na imperial e prekrasno prosto. I mi prawi wpechatlenie, che e dosta dobre rendnato. Tochno da pokazhe modela, bez izlishni senki i pr... perfect! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 8:36 am Заглавие: |
|
|
не знам на това дали му е тук мястото но:
във връзка с оттварянето на завод за танкове в Казанлък.
търся хора с :
- умения за работа в млад и динамичен екип
- шофьорска книжка за танк
предлагам :
атрактивно заплащане _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 11:11 am Заглавие: |
|
|
сега вече искам помощ!
правих някои експерименти върху единична плоча, но имам нужда от съвети как да го подобря. Идеята е очукана и weather-ната боя върху метал (ръждясал може би, но после), после и кал може да има. Моля съдействайте!! :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 2:07 pm Заглавие: |
|
|
Nachaloto e mnogo dobre. Obache tryabwa da pomislish za nyakoi neshta. Purwo, shtom si wizhdal PzKpfw IV na zhiwo, znachi si zabelyazal, che bronyata ne e chisto gladka, ami si e dosta bumpy. Kato nalozhish edin hubaw Bumpmap (dori i plain ol' Nose s hubaw tiling shte swurshi idealna rabota) shte zastane mnogo po-realistichno.
Za weatheringa -- mai pomisli kade se turka boyata, ot kakwo se turka, i kak se turka. Otkade teche woda, etc., kade shte razhdyasa, i zashto. _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
4oki
|
Пуснато на: Чет Ное 27, 2003 9:41 pm Заглавие: |
|
|
Готин танк. Поздравления. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2003 11:44 pm Заглавие: |
|
|
критики и съвети моля!!
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Нед Дек 07, 2003 12:23 am Заглавие: |
|
|
още нещо: в момента текстурата на страничната броня е ок. 1000х400
много ли е това като се има предвид колко ще излезе при рендер на целия танк?
ами ако си рендна нещо грамадно за печат? :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Нед Дек 07, 2003 1:21 am Заглавие: |
|
|
за модела нищо не мога да кажа:)) много е добър. поне на мен много ми харесва. само текстурата нещо ме притеснява опаситито дето ти е толкова равно по ръбовете... нали е с опасити това на ръба? а и малко си избягал от ефекта който търсиш ама иначе тея раждивите петна от нитовете..:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Нед Дек 07, 2003 1:36 am Заглавие: |
|
|
ами за сега материала е blend с маска между тоя на боята и тоя на метала отдолу. Кое точно не ти харесва? И не разбрах за петната имаш ли критика?
вярно още не се получава точно каквото ми трябва... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Нед Дек 07, 2003 1:42 am Заглавие: |
|
|
маската е много равна човек:( в смисъл от до по ръбовете. не вярвам на всеки ръб да е ожулена. освен това пробвай с повече стойности на маската. да има повече разнообразие. и ако му туриш на боята малко спекулар левъл ще стане по добре. сега боята е малко като пергамент. що толкова огромен мап си му направил? е ако ти е мощна машината по-добре! аз на моите 500mhz-a такова ще има да го чакам да се ренди... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|