Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ovendelon
|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2003 1:52 am Заглавие: |
|
|
mutaaa, ako s tova "mutaWorks" iskash da kajesh 4e obraza v glavata mi e: ti gol, s nebesnosin korset, 4ehli zai4e i kirka - greshish man ;)
ina4e se motaqt dosta neshta, ama nqma skill da gi pretvorq v pixeli ;( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2003 2:01 am Заглавие: |
|
|
Brat, hubawo e da razberesh, che ne si sam wuw Wselenata, nali :)))) Inache, nema strashno, wsichko shte pixelizirame edin den. Malko po malko, nema zakude da burzame :)))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2003 5:00 am Заглавие: |
|
|
ovendelon написа: | mutaaa, ako s tova "mutaWorks" iskash da kajesh 4e obraza v glavata mi e: ti gol, s nebesnosin korset, 4ehli zai4e i kirka - greshish man ;)
ina4e se motaqt dosta neshta, ama nqma skill da gi pretvorq v pixeli ;( |
are me izdokarai za moq site takaaaaaa:) tva shte mi e xonorara za web-aa:))))) samo ne po pishtof:) cenzura a ina4e rulz:) apropo adski me kefi movieto deto Oza postna v foruma! samo deto nqmam prava da postvam v 3d areata:( ina4e da s`m vi zalql s poxvali! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2003 11:19 am Заглавие: |
|
|
Еееех... А аз как да пресъздам тва дет е в моята глава... Сетих се! Ctrl+N bkg = white. Тва май най-добре изобразява огромното пусто поле между двете ми уши...
- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2003 11:26 am Заглавие: |
|
|
ovendelon написа: | DRONE! BRAT! razkaza moqta istoriq MAMKA MU! |
:)
а аз се просълзих към края :ррр |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2003 12:26 pm Заглавие: |
|
|
spacer написа: | Еееех... А аз как да пресъздам тва дет е в моята глава... Сетих се! Ctrl+N bkg = white. Тва май най-добре изобразява огромното пусто поле между двете ми уши...
- |
naposledak si na BCKG=pink - ama to sashtoto.. ;)P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rebellioN

Регистриран на: 13 Ное 2003 Мнения: 45 Местожителство: Tainata livada
|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2003 2:28 pm Заглавие: |
|
|
Mdaa...poluchila se e diskusia i zaglavieto 'predstavqne' veche ne e actualno...ptrqbva da e 'Izbrani Spomeni' :))
Otnosno posta na Drone, che ne sme seriozni, i na dugia pi4, 4e edna sedmica, ili dve, trqbda sa stanat na4alo na neshto po-PRODULJITELNO, shte kaja: Saglasen sam s vsi4ko, kazano tam - veche se opitvam da prilagam nauchenoto za 3-te kulaja, koito pravq seka sedmica za edin vestnik... Saglasen sam, no poneje stava duma za mene samiq, shte vi dam tva: Molq izchakaite oshte dve sedmici, shte pusna pal neshto i vie shte reshite ima li leb v moia milost.
Za belia i rozovia background:) trqbva da znaete, 4e moiata tikva e PREPYLNENA ot nai-ranna vuzrast i imenno jajdata da gi 'pixeliziram' me kara da hvana 3Ds maxa.
Oh, prekratiavam shtoto sam mnogo seriozen v momenta i toz post zaprilicha na re4 ot parlamenta..:)) _________________ look.listen.learn. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2003 5:42 am Заглавие: |
|
|
Drone... евала бе човек
за рисуването - аз колкото и курсове по рисуване да изкарах, пак не мога да нарисувам права линия или правилно кръгче от първия път и факта че минавам една линия 20 пъти докат ми хареса просто ме отказа от тази среда...
а само да отбележа че LEGO е първото и може би най-важното стъпало в развитието на един 3D-ец ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2003 6:08 am Заглавие: |
|
|
:)) lego:))) Rulz:) ама май не си прав че е първото стъпало:) май първото стъпало е човек да разбере що е XYZ:) един приятел вече разправя що е 4D, май обаче малко народ ще го схане туй животно:) то може сигурно трактати по тая тема да се пишат...:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2003 12:59 pm Заглавие: |
|
|
Imperial Friedrich написа: |
...... аз колкото и курсове по рисуване да изкарах, пак не мога да нарисувам права линия или правилно кръгче от първия път и факта че минавам една линия 20 пъти докат ми хареса просто ме отказа от тази среда... |
.... аз не знам някой в курсове да се научил да "рисува" правилно кръгче или права линия.... в историята на изкуството единствено за микеланджело се говори че е направил правилен кръг на ръка за да докаже пред папата, че е гениален ..... много високи изискавания си си поставил с тези цели :)))
p.s. ....на пръста си имах мазол от бачкане с моливи.... никога не ми се е налагало да рисувам правилно кръгче и права линия- напротив!! винаги са ме учили да ползвам много линии при скициране.... чудя се кой ти е казал гореспоменатите работи и защо му е било нужно да те отказва ????? ;) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ixtiandur
|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2003 4:43 pm Заглавие: Re |
|
|
Моето скромно мнение, е че си се справил добре. Запази си кртинката и я сравни с нещо след около месец, ако не видиш някакъв прогрес тогава явно нещо куца. Аз лично започнах така: инсталирах maya, прегледах всички прозорци, отворих туториалите и първия който направих беше свързан с моделирането на ръка. Може би за това моделирането ми е по лесно от shading networks примерно:). Та трябва да следваш някакъв ред. Научаваш се да правиш модели-правиш си един, после се научаваш да правиш материали-правиш му материали( текстури) и накрая се учиш да рендваш, рендваш го и готово. За всеки следващ модел ще научаваш нови неща. Адски е кофти ако почнеш оттук-оттам.
P.S.
При мен първите стъпки в 3D-то бяха с добрия стар метален конструктор. Онзи с гайките, болтовете и дългите метални части с дупки. Легото е за недорасли западни интелекти:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|