Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2004 9:25 pm Заглавие: |
|
|
much better - беша казал някой, някъде тук
остава ти само да направиш това зелено да не бие толкова много на очи и да е по меко или с по отявлен aqua ефект, и това черното на здравейте малко мрачничко - точно черно си е, свали малко "ВХОД" надолу и си готов да пляскаш с ръце :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
me
|
Пуснато на: Пет Фев 06, 2004 12:08 am Заглавие: |
|
|
taka eto ontnovo po tozi site, horata go vidiaha, no imaha nqkolko iskaniq da mahna lentata s butonite i da sloga menuto v liavo, a gore da sloga nqkakvi citati / misli, etc.
v momenta sa na random i pri vsqko zaregdane e razli4na misyl
6te se radvam na komentari:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пет Фев 06, 2004 12:28 am Заглавие: |
|
|
- сега ако забелязваш бутоните не се връзват с другите менюта - ама хич, направи нещо по въпроса, защото така е неприятно
- това където пише статия, защо само то е черно, тези реферати с черна тематика ли са, освен това в ляво на К-то или каквото е тъм няма шадоу а на другите има - защо?
- това където бяха бутоните а сего пише какви са книгите - просто не ти трява, махни го - само място ти заема и разваля пейзажа
- и пак казвам на това вход, парола и т.н - дай му да диша малко
изказаното по-горе - /от/лично мнение..... :))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chochosan
|
Пуснато на: Пет Фев 06, 2004 1:09 am Заглавие: |
|
|
opredeleno sloji panela s tekushtite online potrebiteli dolu, mnogo nefunkcionalno e taka i po maluk moje da e panela za smetka na vhod i parola kakto kaza sebastian razdalechi gi malko, novoto menu mu promeni cvetovata shema v sushtoto zeleno kato na panelite, promeni i shrifta i efekta mu, super razmazano e taka ochite mi se izkjorvat kato go gledam, a i headera namali mu malko qrkostta cqloto vnimanie otiva kum nego i shte stane dobre |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chochosan
|
Пуснато на: Пет Фев 06, 2004 1:11 am Заглавие: |
|
|
aa i ako ostavish samo bibliotekata v headera shte e po dobre shtoto nqma vruzka m/u neq i zdravisvashtite se |
|
Върнете се в началото |
|
 |
me
|
Пуснато на: Нед Фев 08, 2004 1:06 am Заглавие: |
|
|
ok sega go pravq zeleno, no ne6to ne mi dopada mnogo, vse pak;
kakvo 6te kagete za 6rifta na menutata? s Verdana stava li ili ne zaradi content-a?
clienta iska i splash stana malko mazalo i nego 6te go pustna skoro |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

|
Пуснато на: Нед Фев 08, 2004 7:43 am Заглавие: |
|
|
експериментирай с шрифта на бутоните, но определено не е този.
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
me
|
Пуснато на: Нед Фев 08, 2004 11:48 pm Заглавие: |
|
|
zdravejte eto update na site-to
@chochosan - horata koito se rykostiskat v headera sa svyrzani s dejnostta na site, zatova trqbva da ostanat
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
me
|
Пуснато на: Нед Фев 08, 2004 11:51 pm Заглавие: |
|
|
@sebastianz55 : gote maj sy6to 6te trqbva da ostanat tezi krilati frazi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
me
|
Пуснато на: Пон Фев 09, 2004 4:22 pm Заглавие: |
|
|
mm? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

|
Пуснато на: Пон Фев 09, 2004 4:42 pm Заглавие: |
|
|
ми добре са станали бутоните и входа е оправен - ако има още нещо да се оправя това са вече малки детайли, които на нивото, което съм аз не мога да ги хвана съвсем точно...тъй да се каже
но пак питам - защо е това черното на Статия - дай му някакъв цвят....
P.S> обаче това радзстояе на израза с перого, под него и после още едно - малко пак така ми стои едно.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|