Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
::лого::тип::

|
Пуснато на: Сря Яну 21, 2004 8:18 pm Заглавие: |
|
|
Аз наблегнах на редизайна. Опитах доколко мога да запазя понатото излъчване на старото лого, като го пооправя като шрифт и пр. Междудругото защо всички които показват работите си от конкурса показват само вариантите на латиница?...Са верно, че по-принцип седят по-добре ама още не сме зарязали кирилицата :)
Пък и нали това беше едно от условията... графична идентичност м/у двете изписвания...
Иначе честити пооощрения... на пооощрените! След няколко месеца някой от "утвърдените просфесионалисти" от комисията ще ни покаже новото лого на банката...може и на Вежди да го възложат даже...
Те тия от банката не са чак толкова виновни за резултата. Просто са ги подвели "утвърдените професионалисти". Демек от сигурно поне 1000 проекта няма нито един дето да стаааа...аре стига! Що трябва да давате награда на некви келеши тука, като можете да я дадете на мен. Таман от таксите за участие се събира. В тия конкурси всенародни е така, ако искате... :)
Ми кво стана с БНР бе момчета и момичета... някой да е чул да има ново лого. То не бяха входящи номера не беше един конкурс не беше едно чудо...
Обадиха ми се около месец след конкурса...на мен и на още двама пича! Демек колебаели се м/у нашите проекти. То не беше бързане, да хванем рекламната кампания по Нова година... то не бяха едни срещи с ръководството на радиото...то не бяха на два пъти доработвания... едни отлагания за след месец....тука по-така...и накрая нищо...никви ги няма да се обадят едно мерси да кажат!
Та така е... в Булгаристан!
Успех в бъдещите конкурси....поне да се забавляваме! _________________ В интернете много психов, каждый пятый - это псих.
Говори со мною тихо, может я один из них... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Сря Яну 21, 2004 8:42 pm Заглавие: |
|
|
::лого::тип:: написа: |
...може и на Вежди да го възложат даже... |
:)))
За БНР и аз се чудех - добре, че все пак поразясни. А би трябвало резултатите да се изпращат на всички участници, не само на одобрения /или да се обявяват/. Поне от още 2-3 участия нямам ни вест - ни кост. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TT2

|
Пуснато на: Сря Яну 21, 2004 9:49 pm Заглавие: |
|
|
@Gavanski
Уау. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Яну 22, 2004 9:55 am Заглавие: |
|
|
офф/
Хмм 200 лв
Имплант, значи ще има с какво да почериш;-)
Само кажи къде ще се пие;-)
топик/
А за конкурсите - ами май вече се казва хубава работа, ма българска
Лично аз се отказах да участвам в конкурси преди няколко години.
Писна ми конкурса да го печели племеника на секретарка
п.с.Може и нихилизма да ми идва в повече. _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Яну 22, 2004 12:35 pm Заглавие: |
|
|
mda..200 lv. na fona na obiavenite nagradi...
to pocherpka moe da ima stiga da dadat pooshtrenieto (malko ne mi se viarva da e skoro, imaiki vpredvid vremetraeneto na konkursa)
:) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Яну 22, 2004 12:46 pm Заглавие: :-))) |
|
|
Честито, Импли!
Кажи им да ти ги преведат с RINGS! :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
Пуснато на: Чет Яну 22, 2004 8:31 pm Заглавие: Re: the saga continue.... |
|
|
implant написа: | eto i novoto pismo po povod raziasnenieto v kakvo se izraziava pooshtrenieto:
Zdraveyte g-n Petrov,
Vasheto pooshtrenie e v razmer na 200 lv. i se dava za izbor i predstavyane na shrift.
Pozdravi,
Milena Todorova
eeeh milenche, milenche.... |
Bahti tapatzite! Kakvo da se kaje poveche!!! Made in BG!
PS
Mai bankata e na pechalba $$$, sled razdavane na pooshtritelni nagradi + bogat izbor ot znatzi :-)))))))))))))))))))))))) Veliko! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Яну 22, 2004 11:03 pm Заглавие: |
|
|
ei pi4owe ili az sam lud /w loeto mnogo moi poznati me ubezdawat postoianno/ ili wi e ste rodeni entusiasti.
1.DUMATA konkurs SE DWIZI W KOPLEKT S KOMPETENTNO ZURI
2.KOGATO KONKURSA E S NAGRADA TIP POTUPWANE PO RAMOTO I PRESTIZ SHANSA ZA PRIBLIZITELNO OBEKTIWNA OCENKA E 50 %
a kogato se zagowori za wuznagrazdenie SE IZBIRA OSTE PO KOMPETENTNO ZURI dokazali se PROFESIONALISTI / ABSOLIUTNO LOGI4NA PRECENKA ZAKLIENTA E DA SE OBURNE KUM IME W BRANSHA /Tui kato ne moze da iskame ot bankerite da imat wisoka wizualna kultura te horata postupwat logi4no i dawat honorara na zurito.
3.Nai golemia problem e 4e izminalia istori4eski period e dal shans na hudoznicite ne samo da oceleiat a i da monopolizirat mnenieto si a za nas Keleshite niama takuw wariant i zaradi towa NIE kopame w produkta powe4e ot tiah.Wuprosa e oba4e koe e ikonomi4eski po izgodno dali da pohabis edin mesec w razrabotka ili da pohabis edna sedmica w PR. / Misla 4e e iasno na wsi4ki koe e po netrudoemko /.
4. Kade sme nie kato profesionalisti i kakuw e kriteria w o4ite na klienta
a sa de .
Gleam po gornite si misli i mi stiga da se ubeda 4e sam praw .
Nikakwi konkursi w BG. Nikakwi usilia bez garantirana pone 50% wazwrastaemost. Nikwo napuwane w grafi4ni samozadowoliawania / ne se otnasia za nikoi personalno/.
Osnowna cel efectiwnost /Toest ako kopam toia mesec w nesto triabwa da znam zasto/.
OBST IZWOD :
KONKURSITE ZA MEN SA ZAGUBENO WREME AZ PRODAWAM USLUGI A ZA DA GI PRODAM TRIABWA DA SAM W PRIAK KONTAKT S KLIENTA.
ae stiga drunkane.
Ewala za iakite raboti pi4owe, nadiam se da polu4awate powe4e wazwrastaemost na usliata, stoto mi stawa super gadno kat gledam takwiz slu4ki deba. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|