Graphilla.com :: Преглед на тема - Konkurs z@ LOGO

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Konkurs z@ LOGO
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
aD

Местожителство: dgrad

МнениеПуснато на: Чет Мар 06, 2003 9:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ХВЪРКАН беше и моя фаворит. Вече бях подготвил и подходящо лого но поради несправедливия избор на журито то стана малко излишно.
Както и да е .. темата е интересна ako искате може да поустнете и вашите летящи хвъркани тук.

Баси много яко го е измислил тоя бе .. ХВЪРКАН ха ха ;-))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Hozievich

Местожителство: Интернет

МнениеПуснато на: Пет Мар 07, 2003 10:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Е лично моя фаворит си е FANAGORIA - Български Авио Линии естественно с малки промени "Хвана-Гория" - Български Авио Линии. И веднага за емблема на фирмата се социира един - хайдук с мустаци. В едната ръка дуржи пушка а в другата самарското знаме забито във поваления ппреди малко самолет :) Ами нещо такова ....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
R1dler

Местожителство: SF

МнениеПуснато на: Пет Мар 07, 2003 10:59 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ай ай ай ай....
ValBo

Местожителство: София-Шумен

МнениеПуснато на: Пет Мар 07, 2003 11:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Hozievich написа:
Е лично моя фаворит си е FANAGORIA - Български Авио Линии естественно с малки промени "Хвана-Гория" - ...

Хмм, не е лошо! Но моя вариант е "Хвана-Голия"
Лого - едрогърда хубавица друса кючек, а до нея дебеловрат юначага и лепи пачки по челото;-))

Имплант може да осигури някоя чалгаджийка за рекламно лице;-)
Sithmaster

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Мар 07, 2003 1:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Що бе може и "Bulgarian Line Air"
произнесено бързо звучи доста интересно

Но "Хвъркан" просто е неустоим, ако забелязахте предложението му за лого беше (хвърчащ балкан). ???????????

Всъщност трагедията е че тези хора се взимат на сериозно.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
aD

Местожителство: dgrad

МнениеПуснато на: Пет Мар 07, 2003 1:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Пичове смейм се и се базикаме ама ако погледнем цялата ситуация по сериозно .. положението е направо плачевно. Вчера ходих и разглеждах тая страницата на министерството, видях заданието за конкурса как е поставено, видях ограничението във възрастта (което ме шокира), видях някакво задание за конкурс BULGARI@AIR.BG (което ме хвърля в почуда кви са тия маркетингови специалисти дето работят там .. как може тва да е име на авио компания), видях предложенията на участниците, видях новия сайт на Балкан, видях как се пише новото име на компанията на български - България Ер (кво е тва Ер .. да не би AIR да се произнася така или пък правописа на думата е подобен .. кой и как си ги измисля тия неща).

Еий хора в луда държава живеем и луди хора ни оправят там от горе.

Ако тва е последния ми поуст да знайте че съм се замонашил в някои манастир и пукам геймс по цял ден в килията за избавлението ни от такива управници.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Sami

МнениеПуснато на: Съб Мар 08, 2003 8:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Е, аз участвах в конкурса, защото съм от тези родолюбивите и май работя повече за чест и за слава, отколкото за пари. Но @ направо ме съсипа. Можеха поне да кажат "Благодарим за участието и интереса". Даже не съобщиха имената на поощрените автори. Май бяхме само статисти. А ми костваше и доста средства. Следващият път вместо да участвам в конкурси май ще отида до най-близкото бинго!
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети