Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
aD

|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2003 9:30 pm Заглавие: |
|
|
ХВЪРКАН беше и моя фаворит. Вече бях подготвил и подходящо лого но поради несправедливия избор на журито то стана малко излишно.
Както и да е .. темата е интересна ako искате може да поустнете и вашите летящи хвъркани тук.
Баси много яко го е измислил тоя бе .. ХВЪРКАН ха ха ;-)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hozievich

|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2003 10:16 am Заглавие: |
|
|
Е лично моя фаворит си е FANAGORIA - Български Авио Линии естественно с малки промени "Хвана-Гория" - Български Авио Линии. И веднага за емблема на фирмата се социира един - хайдук с мустаци. В едната ръка дуржи пушка а в другата самарското знаме забито във поваления ппреди малко самолет :) Ами нещо такова .... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2003 10:59 am Заглавие: |
|
|
ай ай ай ай.... _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2003 11:08 am Заглавие: |
|
|
Hozievich написа: | Е лично моя фаворит си е FANAGORIA - Български Авио Линии естественно с малки промени "Хвана-Гория" - ... |
Хмм, не е лошо! Но моя вариант е "Хвана-Голия"
Лого - едрогърда хубавица друса кючек, а до нея дебеловрат юначага и лепи пачки по челото;-))
Имплант може да осигури някоя чалгаджийка за рекламно лице;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sithmaster

|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2003 1:16 pm Заглавие: |
|
|
Що бе може и "Bulgarian Line Air"
произнесено бързо звучи доста интересно
Но "Хвъркан" просто е неустоим, ако забелязахте предложението му за лого беше (хвърчащ балкан). ???????????
Всъщност трагедията е че тези хора се взимат на сериозно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aD

|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2003 1:32 pm Заглавие: |
|
|
Пичове смейм се и се базикаме ама ако погледнем цялата ситуация по сериозно .. положението е направо плачевно. Вчера ходих и разглеждах тая страницата на министерството, видях заданието за конкурса как е поставено, видях ограничението във възрастта (което ме шокира), видях някакво задание за конкурс BULGARI@AIR.BG (което ме хвърля в почуда кви са тия маркетингови специалисти дето работят там .. как може тва да е име на авио компания), видях предложенията на участниците, видях новия сайт на Балкан, видях как се пише новото име на компанията на български - България Ер (кво е тва Ер .. да не би AIR да се произнася така или пък правописа на думата е подобен .. кой и как си ги измисля тия неща).
Еий хора в луда държава живеем и луди хора ни оправят там от горе.
Ако тва е последния ми поуст да знайте че съм се замонашил в някои манастир и пукам геймс по цял ден в килията за избавлението ни от такива управници. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Съб Мар 08, 2003 8:07 pm Заглавие: |
|
|
Е, аз участвах в конкурса, защото съм от тези родолюбивите и май работя повече за чест и за слава, отколкото за пари. Но @ направо ме съсипа. Можеха поне да кажат "Благодарим за участието и интереса". Даже не съобщиха имената на поощрените автори. Май бяхме само статисти. А ми костваше и доста средства. Следващият път вместо да участвам в конкурси май ще отида до най-близкото бинго! _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|