Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Add

|
Пуснато на: Вто Мар 02, 2004 5:59 pm Заглавие: |
|
|
Implant, implant ...../v kreschendo/...iskame snimka, iskame snimka..../tuk hvrukvat malko karamfili/....!!! _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Вто Мар 02, 2004 6:31 pm Заглавие: |
|
|
Преди време когато постнах тук негативното си отношение към фотото в НБУ, някой каза че нещата са се променили към добро и аз си замълчах. Днес, когато виждам каква е славната кохорта в "Програмния съвет" и "Рецензентите", започвам отново да се замислям... Добре че сред хоноруваните преподаватели има някои хора, които са в час и има какво да споделят!
За мен горчивата истина е че в България засега качествено фотографско образование НЯМА и скоро няма да има. Това е! Програмите са тъпкани с глупости, защото нямат "обем", преподаватели се събират от "кол и въже" за да преподават някакви странни "неща" които и "предмет" не бих ги нарекъл. Абсолютен полуфабрикат! Просто хората в БГ най-често и идея си нямат как се преподава и учи в истинските училища за фотография по света...
Предов няма да го коментирам нито като фотограф, нито като преподавател. "Оранжевия" филтър дето толкова ви хареса :-) най-вероятно е просто конверсионнен филтър /85 или 85В/, ползван по погрешка. Shit happens... :-)
И една забележка към фактологията на снимките...
gligi написа: |
Годината вече е 2003 и пак ще снимаме за календар на ф-ма Технотерм. доц. Предов смело навлиза в света на цифровата фотография (както са от апарата > само image size и save):...
...Апаратът е Canon EOS 30 или 33, тук вече не съм сигурен.
|
Canon EOS 30 или 33 не е цифров апарат... _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Мар 02, 2004 7:04 pm Заглавие: |
|
|
Add написа: | Implant, implant ...../v kreschendo/...iskame snimka, iskame snimka..../tuk hvrukvat malko karamfili/....!!! |
sus ili bez orange filter... :)))) ? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|