Graphilla.com :: Преглед на тема - Wicky!

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Wicky!
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Сря Мар 10, 2004 12:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mr_j написа:
.....Само да отбележа, за мен лично това издание на възродената ДЪГА е с няколко стъпки по назад от предишната....

абе пич- къде живееш ти бе....
-старата "дъга" беше държавно издателство- имаше най-малко 50 000 тираж, никаква конкуренция освен PIF-овете, които се продаваха на свои хора под щанда, РЕП-овете и беха разпространителска мрежа, на 3 месеца излизаше един брой, художниците зимаха толкова кинти, че с 3/4 епизода можеха да си купят апартамент.........
- а сега пренеси сичко тва в днешно време- фраш от конкуренция навсякъде, липса на кинти, малък тираж и всичко тва на един гол ентусиазъм!!!!
за кво се фърляш веднага да мрънкаш и да оплюваш без дори да помислиш, че децата заслужават едно такова БГ списание, което аз съм сигурен, че ще набере скорост ......
Джоуви
God of Rain

Местожителство: I ride the winds that bring the rain

МнениеПуснато на: Сря Мар 10, 2004 12:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

maceman написа:
, художниците зимаха толкова кинти, че с 3/4 епизода можеха да си купят апартамент...

...и някои хора се нагрухаха и карат а осмици...
maceman
nightWoWalker

МнениеПуснато на: Сря Мар 10, 2004 1:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Джоуви написа:
maceman написа:
, художниците зимаха толкова кинти, че с 3/4 епизода можеха да си купят апартамент...

...и аз ако се бех нагрухал щех да карам "а 8"...... еееех
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Сря Мар 10, 2004 2:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

maceman написа:
Джоуви написа:
maceman написа:

...и аз ако се бех нагрухал щех да карам "а 8"...... еееех

и тва дету го караш са ти е много ако питаш мене :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
maceman
nightWoWalker

МнениеПуснато на: Сря Мар 10, 2004 2:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Snaker написа:

завистник!!!! то ми е от други спестявания беее :))))))
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Мар 10, 2004 2:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Независимо от огромното ми уважение към работата на някои от хората правещи Дъга, в момента тя е увиснала в нищото... категорично не е списание за малки деца като съдържание, а за порасналите деца /като мен/ не е достатъчно сериозна като замисъл. Просто за мен концепцията му не е изчистена докрай... за малките ли е, за големите ли е, за комикс феновете ли е?
За да се възроди едно такова списание, е нужно много повече от група добри художници. Трябва идея за това, точно какво се прави и точно за кого се прави. Иначе нищо няма да стане...

И една вече лична забележка, Дъга не печели от това, че във всеки брой има куп истории разказани доникъде... Твърде много, твърде доникъде разказани.

Иначе това за мен е най-идейната корица откакто излиза новата Дъга.
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Мар 10, 2004 2:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ami... spored men Dygata e za nqkolko vyzrastovi granici (za deca i iuno6i;)... za syjalenie nikyde ne se spomenava, 4e e i za vyzrastni, no 6te stane tvyrde nevyzmojno v edno spisanie, kydeto ima cenzura zaradi de4icata da se slagat komiksi i za po-golemite deca kato nas:))) e - na men tova ne mi pre4i pak da mi haresvat nqkoi komiksi i da sa mi interesni:) spisanieto sega prohojda - ne go sydete o6te! a i ima razli4ni tematiki za razli4nite vkusove - na niakoi 6te mu haresa edno - na drug - drugo! taka e s vsi4ko! i za da obhva6ta po-golqma aoditoria ot 4itateli 6te trqbva da ima i komiksi za razli4nite vkusove!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mr_j

МнениеПуснато на: Сря Мар 10, 2004 2:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

wicky написа:
... ako prodyljavat taka Dyga 6te stane spisanie sys sobstveno zvu4ene i dale4e ot masovite komiksi zaliali sveta (i koito sa mi omryznali bezkraino mnogo...

Мда ше откривате топлата вода, дано успеете, но аз съм скептичн към подобни изказвания. Комикса в световен мащаб е индустрия, търсенето определя предлагането. Аз пък съм бил на места където се продават луксозни издания с ограничен тираж и мога да заявя че са убииствени, имаше и японски които пък..., абе японците са велики, винаги съм го казвал.

Не съм противник на това, българските деца да имат подобно издание, с двете си ръце съм за, но ви казвам че трудно сте ги заставите да си купуват подобно нещо, освен ако не е качествено, качество се постига с пари (и не само), а за да има пари, ще трябва качество, а за да има $ трябва да има продажба (ако някой все пак разбра какво искам да кажа)[/quote]
Върнете се в началото
wicky

МнениеПуснато на: Сря Мар 10, 2004 3:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mr_j написа:
wicky написа:
... ako prodyljavat taka Dyga 6te stane spisanie sys sobstveno zvu4ene i dale4e ot masovite komiksi zaliali sveta (i koito sa mi omryznali bezkraino mnogo...

Мда ше откривате топлата вода, дано успеете, но аз съм скептичн към подобни изказвания. Комикса в световен мащаб е индустрия, търсенето определя предлагането. Аз пък съм бил на места където се продават луксозни издания с ограничен тираж и мога да заявя че са убииствени, имаше и японски които пък..., абе японците са велики, винаги съм го казвал.

Не съм противник на това, българските деца да имат подобно издание, с двете си ръце съм за, но ви казвам че трудно сте ги заставите да си купуват подобно нещо, освен ако не е качествено, качество се постига с пари (и не само), а за да има пари, ще трябва качество, а за да има $ трябва да има продажба (ако някой все пак разбра какво искам да кажа)
[/quote]
razbiram te napylno;) i ima6 parvo, no v Dyga ima i "po-komersialni" komiski, ne vsi4kite sa idiot6tini kato moia:))) a i naistina ka4estvoto ne e samo do parite, no i do umenieto! ina4e kryga e napravo zatvoren i nqma izmykvane (kakto i s vsqka druga rabota v rodinata ni)
a, i samo da poiasnia, 4e az po4ti ne se poznavam s horata koito pravqt Dyga i ne govorq ot tqhno ime... tova si e moia gledna to4ka!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Сря Мар 10, 2004 4:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

maceman написа:
Snaker написа:

завистник!!!! то ми е от други спестявания беее :))))))

ни са прай - купи го от глобите на Морг и Джови ! :)
Върнете се в началото
maceman
nightWoWalker

МнениеПуснато на: Сря Мар 10, 2004 4:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Snaker написа:

ни са прай - купи го от глобите на Морг и Джови ! :)

само Жови глобявам- моргота е светец*....... :)))))

* светец=безпаричен
Джоуви
God of Rain

Местожителство: I ride the winds that bring the rain

МнениеПуснато на: Сря Мар 10, 2004 5:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

...и ако продължаваш с тва темпо скоро и мене ще ме канонизират:(
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Сря Мар 10, 2004 6:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Men puk mnogo me kefi stila na Wicky, napomnja mi na iljustraciite v knigite na Terry Pratchett. Mnogo sa prijatni i nejno narisuvani :) Obache che novata Duga ne e "kakto predi", taka e, ama i nie ne sme veche malki, a malkite v momenta ne sa kakto nas, kato bjahme malki... nadjavam se che mi shvanahte ;)
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Сря Мар 10, 2004 6:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Джоуви написа:
...и ако продължаваш с тва темпо скоро и мене ще ме канонизират:(

Jovi, s taia kosa mnogo shte ti otiva oreol ako me pitash mene - "Sveti Jovkata Zograf" :)
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Сря Мар 10, 2004 7:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

::Офф::
това много му се чудих - каква му е историята(3ти брой "Искра и нейният Тъмен" по ъглите страниците)
http://efk.cult.bg/present/tazi-tochka-q-sloji-shefa.jpg
::офф::
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
wicky

МнениеПуснато на: Сря Мар 10, 2004 7:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

niki michailov написа:
::Офф::
това много му се чудих - каква му е историята(3ти брой "Искра и нейният Тъмен" по ъглите страниците)
http://efk.cult.bg/present/tazi-tochka-q-sloji-shefa.jpg
::офф::

ne sym mnogo sigurna, no mislia, 4e be6e ne6to kato zapazena marka...
Върнете се в началото
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Сря Мар 10, 2004 7:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

wicky написа:

На шефа? :))))))
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
wicky

МнениеПуснато на: Сря Мар 10, 2004 7:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

niki michailov написа:
wicky написа:

На шефа? :))))))

po-skoro na hudojnika...
Върнете се в началото
mmiv

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Сря Мар 10, 2004 7:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

az da dam mnenie kato tatko na tri hlapeta...
moite chesno kazano predpochitat taka narisuvani neshtica (kata Dugata) pred raznite izrodshtini - Alien proizhod...
a che industriata gi probutva i im promiva mosuchetata - losho samo za decata...
a che svetut e tamen i mrachen i bezkrupulen - uvi fakt, no ne znachi che tryabva ot malki da im se nabiva tova v glavata ...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
wicky

МнениеПуснато на: Сря Мар 10, 2004 7:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mmiv написа:
az da dam mnenie kato tatko na tri hlapeta...
moite chesno kazano predpochitat taka narisuvani neshtica (kata Dugata) pred raznite izrodshtini - Alien proizhod...
a che industriata gi probutva i im promiva mosuchetata - losho samo za decata...
a che svetut e tamen i mrachen i bezkrupulen - uvi fakt, no ne znachi che tryabva ot malki da im se nabiva tova v glavata ...

tova e kato s vsi4ko ostanalo! industriata smqta, 4e nai-mnogo 6te se har4at piperlivite, stra6nite ili zlepostavq6ti ne6ta (kato jyltata presa...) i horata polu4avat tova - po-prosti4kite se hva6tat na vydicata i se polu4ava edin zatvoren kryg! niakoi se opravdavat, 4e na horata tova im haresva, no zabravqt, 4e t.n. industria ima neveroiatna vlast nad horata i podhranva tehnia negativizym vmesto da im pokazva pove4e i ot hubavata strana na ne6tata...! (bez tova da se prevry6ta v utopia... zlatnata sreda vaji navsqkyde!)
a i vseki si ima sobstven svetogled! sveta e ujasen, no ne za vsi4ki - a i nie sme tesi, koito mogat da go napravqt po-hubav, ako iskame...
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети