Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2004 12:00 pm Заглавие: |
|
|
mr_j написа: | .....Само да отбележа, за мен лично това издание на възродената ДЪГА е с няколко стъпки по назад от предишната.... |
абе пич- къде живееш ти бе....
-старата "дъга" беше държавно издателство- имаше най-малко 50 000 тираж, никаква конкуренция освен PIF-овете, които се продаваха на свои хора под щанда, РЕП-овете и беха разпространителска мрежа, на 3 месеца излизаше един брой, художниците зимаха толкова кинти, че с 3/4 епизода можеха да си купят апартамент.........
- а сега пренеси сичко тва в днешно време- фраш от конкуренция навсякъде, липса на кинти, малък тираж и всичко тва на един гол ентусиазъм!!!!
за кво се фърляш веднага да мрънкаш и да оплюваш без дори да помислиш, че децата заслужават едно такова БГ списание, което аз съм сигурен, че ще набере скорост ...... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2004 12:38 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | , художниците зимаха толкова кинти, че с 3/4 епизода можеха да си купят апартамент... |
...и някои хора се нагрухаха и карат а осмици... _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2004 1:30 pm Заглавие: |
|
|
Джоуви написа: | maceman написа: | , художниците зимаха толкова кинти, че с 3/4 епизода можеха да си купят апартамент... |
...и някои хора се нагрухаха и карат а осмици... |
...и аз ако се бех нагрухал щех да карам "а 8"...... еееех _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2004 2:09 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | Джоуви написа: | maceman написа: | , художниците зимаха толкова кинти, че с 3/4 епизода можеха да си купят апартамент... |
...и някои хора се нагрухаха и карат а осмици... |
...и аз ако се бех нагрухал щех да карам "а 8"...... еееех |
и тва дету го караш са ти е много ако питаш мене :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2004 2:18 pm Заглавие: |
|
|
Snaker написа: |
завистник!!!! то ми е от други спестявания беее :)))))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2004 2:26 pm Заглавие: |
|
|
Независимо от огромното ми уважение към работата на някои от хората правещи Дъга, в момента тя е увиснала в нищото... категорично не е списание за малки деца като съдържание, а за порасналите деца /като мен/ не е достатъчно сериозна като замисъл. Просто за мен концепцията му не е изчистена докрай... за малките ли е, за големите ли е, за комикс феновете ли е?
За да се възроди едно такова списание, е нужно много повече от група добри художници. Трябва идея за това, точно какво се прави и точно за кого се прави. Иначе нищо няма да стане...
И една вече лична забележка, Дъга не печели от това, че във всеки брой има куп истории разказани доникъде... Твърде много, твърде доникъде разказани.
Иначе това за мен е най-идейната корица откакто излиза новата Дъга. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2004 2:39 pm Заглавие: |
|
|
ami... spored men Dygata e za nqkolko vyzrastovi granici (za deca i iuno6i;)... za syjalenie nikyde ne se spomenava, 4e e i za vyzrastni, no 6te stane tvyrde nevyzmojno v edno spisanie, kydeto ima cenzura zaradi de4icata da se slagat komiksi i za po-golemite deca kato nas:))) e - na men tova ne mi pre4i pak da mi haresvat nqkoi komiksi i da sa mi interesni:) spisanieto sega prohojda - ne go sydete o6te! a i ima razli4ni tematiki za razli4nite vkusove - na niakoi 6te mu haresa edno - na drug - drugo! taka e s vsi4ko! i za da obhva6ta po-golqma aoditoria ot 4itateli 6te trqbva da ima i komiksi za razli4nite vkusove! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2004 2:51 pm Заглавие: |
|
|
wicky написа: | ... ako prodyljavat taka Dyga 6te stane spisanie sys sobstveno zvu4ene i dale4e ot masovite komiksi zaliali sveta (i koito sa mi omryznali bezkraino mnogo... |
Мда ше откривате топлата вода, дано успеете, но аз съм скептичн към подобни изказвания. Комикса в световен мащаб е индустрия, търсенето определя предлагането. Аз пък съм бил на места където се продават луксозни издания с ограничен тираж и мога да заявя че са убииствени, имаше и японски които пък..., абе японците са велики, винаги съм го казвал.
Не съм противник на това, българските деца да имат подобно издание, с двете си ръце съм за, но ви казвам че трудно сте ги заставите да си купуват подобно нещо, освен ако не е качествено, качество се постига с пари (и не само), а за да има пари, ще трябва качество, а за да има $ трябва да има продажба (ако някой все пак разбра какво искам да кажа)[/quote] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2004 3:05 pm Заглавие: |
|
|
mr_j написа: | wicky написа: | ... ako prodyljavat taka Dyga 6te stane spisanie sys sobstveno zvu4ene i dale4e ot masovite komiksi zaliali sveta (i koito sa mi omryznali bezkraino mnogo... |
Мда ше откривате топлата вода, дано успеете, но аз съм скептичн към подобни изказвания. Комикса в световен мащаб е индустрия, търсенето определя предлагането. Аз пък съм бил на места където се продават луксозни издания с ограничен тираж и мога да заявя че са убииствени, имаше и японски които пък..., абе японците са велики, винаги съм го казвал.
Не съм противник на това, българските деца да имат подобно издание, с двете си ръце съм за, но ви казвам че трудно сте ги заставите да си купуват подобно нещо, освен ако не е качествено, качество се постига с пари (и не само), а за да има пари, ще трябва качество, а за да има $ трябва да има продажба (ако някой все пак разбра какво искам да кажа) | [/quote]
razbiram te napylno;) i ima6 parvo, no v Dyga ima i "po-komersialni" komiski, ne vsi4kite sa idiot6tini kato moia:))) a i naistina ka4estvoto ne e samo do parite, no i do umenieto! ina4e kryga e napravo zatvoren i nqma izmykvane (kakto i s vsqka druga rabota v rodinata ni)
a, i samo da poiasnia, 4e az po4ti ne se poznavam s horata koito pravqt Dyga i ne govorq ot tqhno ime... tova si e moia gledna to4ka! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2004 4:33 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | Snaker написа: |
завистник!!!! то ми е от други спестявания беее :)))))) |
ни са прай - купи го от глобите на Морг и Джови ! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2004 4:49 pm Заглавие: |
|
|
Snaker написа: |
ни са прай - купи го от глобите на Морг и Джови ! :) |
само Жови глобявам- моргота е светец*....... :)))))
* светец=безпаричен _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2004 5:59 pm Заглавие: |
|
|
...и ако продължаваш с тва темпо скоро и мене ще ме канонизират:( _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2004 6:10 pm Заглавие: |
|
|
Men puk mnogo me kefi stila na Wicky, napomnja mi na iljustraciite v knigite na Terry Pratchett. Mnogo sa prijatni i nejno narisuvani :) Obache che novata Duga ne e "kakto predi", taka e, ama i nie ne sme veche malki, a malkite v momenta ne sa kakto nas, kato bjahme malki... nadjavam se che mi shvanahte ;) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2004 6:12 pm Заглавие: |
|
|
Джоуви написа: | ...и ако продължаваш с тва темпо скоро и мене ще ме канонизират:( |
Jovi, s taia kosa mnogo shte ti otiva oreol ako me pitash mene - "Sveti Jovkata Zograf" :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2004 7:22 pm Заглавие: |
|
|
ne sym mnogo sigurna, no mislia, 4e be6e ne6to kato zapazena marka... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2004 7:29 pm Заглавие: |
|
|
wicky написа: |
На шефа? :)))))) _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2004 7:39 pm Заглавие: |
|
|
niki michailov написа: | wicky написа: |
На шефа? :)))))) |
po-skoro na hudojnika... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mmiv

|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2004 7:39 pm Заглавие: |
|
|
az da dam mnenie kato tatko na tri hlapeta...
moite chesno kazano predpochitat taka narisuvani neshtica (kata Dugata) pred raznite izrodshtini - Alien proizhod...
a che industriata gi probutva i im promiva mosuchetata - losho samo za decata...
a che svetut e tamen i mrachen i bezkrupulen - uvi fakt, no ne znachi che tryabva ot malki da im se nabiva tova v glavata ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2004 7:46 pm Заглавие: |
|
|
mmiv написа: | az da dam mnenie kato tatko na tri hlapeta...
moite chesno kazano predpochitat taka narisuvani neshtica (kata Dugata) pred raznite izrodshtini - Alien proizhod...
a che industriata gi probutva i im promiva mosuchetata - losho samo za decata...
a che svetut e tamen i mrachen i bezkrupulen - uvi fakt, no ne znachi che tryabva ot malki da im se nabiva tova v glavata ... |
tova e kato s vsi4ko ostanalo! industriata smqta, 4e nai-mnogo 6te se har4at piperlivite, stra6nite ili zlepostavq6ti ne6ta (kato jyltata presa...) i horata polu4avat tova - po-prosti4kite se hva6tat na vydicata i se polu4ava edin zatvoren kryg! niakoi se opravdavat, 4e na horata tova im haresva, no zabravqt, 4e t.n. industria ima neveroiatna vlast nad horata i podhranva tehnia negativizym vmesto da im pokazva pove4e i ot hubavata strana na ne6tata...! (bez tova da se prevry6ta v utopia... zlatnata sreda vaji navsqkyde!)
a i vseki si ima sobstven svetogled! sveta e ujasen, no ne za vsi4ki - a i nie sme tesi, koito mogat da go napravqt po-hubav, ako iskame... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|