SIMPLI

|
Пуснато на: Чет Юни 10, 2004 3:02 pm Заглавие: |
|
|
На колко според авторите трябва да стане сина ми, за да го "запозная" с Дъга-та, щото аз само по кориците дето гледам по реповете съдя, че е още далече тва време ... тя и на мен ми идва малко дарк, че за него ли ... а иначе на домашното ПиСи съм наринал почти всички анимационни филми дето са излезли и хлапето само си ги пуска вече по 100-на пъти всеки ... отделно сам си пазарува книжките по всеки от тез филми, което ми говори, че има интерес.
Не съм съгласен, че тази версия на Дъга е с комерсиален стил ... тва повече ми мяза на арт-издание ... се едно всеки автор крещи "на вижте колко съм алтернативен" ... то верно, че тенденциите в световен мащаб гравитират около психо-анимацията, ама като и вие почнете да рисувате типажи от сорта кравата и пилето от МТВ, които са си предизвикателство дори за моята фантазия ... рисувайте си ги, няма лошо ... аз пък ще купувам на моя книжки като "Търсенето на Немо", "Братът на мечката" и подобни за по 11 лв всяка. Как да купя това нещо, което се предлага под името на "Дъга", че то още корицата ме кара да я отбягвам.
Пропуснах да коментирам в няколкото предходни теми просто щото тя и така сигурно си има почитатели, но аз лично съм дълбоко разочарован. |
|