Graphilla.com :: Преглед на тема - Photografia i KRITIKA ili prosto za BG KRITICITE:)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Photografia i KRITIKA ili prosto za BG KRITICITE:)
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Май 17, 2004 1:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тука пак спориме за неща, които са въпрос на личен вкус. Мен лично не ми дреме ако ми теглят една майна, когато поствам тъпотии. На wicky примерно ще и стане кофти за дълго от същия коментар...

"Браво" и "страхотно" изсипани с кофи най-често обичат хората със ниско мнение за себе си, тези, които не са убедени във възможностите си и умрат някой да ги одобрява. Човешко е, но за мен е признак на слабост, а аз вярвам че слабости не се лекуват с поощряването им!

balinor, ако обичаш да ти ахкат и охкат по нещата има и други фотофоруми, където лобизма и приятелството са над всичко и Арт има с кофи да го ринеш. Там коментарите са точно в този стил, който виждам че ти харесва.

И нещо последно... този форум има свой живот, свой стил... сигурно не е перфектен, но няма вариант той да се нагоди, така че да е сладко всекиму! Англичаните имат една много добра поговорка в подобни случаи:
Love it or leave it!
balinor

МнениеПуснато на: Пон Май 17, 2004 2:57 pm    Заглавие: Re:) n1x0n Отговорете с цитат

Vij az nemoga da kaja kakvo da se pravi ili ne v tozi forom, i to4no zatova pusnah tazi tema za da se vidi mnenieto na horata koito sa tuk. Sys sigurnost ne obi4am da mi ahkat i ohkat kakto se izrazi, i syjeliavam 4e sym ostavil takova vpe4atlenie v teb. Iskam samo da ti kaja 4e se interisuvam ot horskoto mnenie , ne zashtoto niamam takova, a zashtoto iskam da se interisuvam. Pomisli za razlikata. Ne misli 4e sym porednia putio kojto iska da byde interesen, nito porednia myj kojto iska da stane gej:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Juana

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Май 17, 2004 3:05 pm    Заглавие: Re:) n1x0n Отговорете с цитат

balinor написа:
Vij az nemoga da kaja kakvo da se pravi ili ne v tozi forom, i to4no zatova pusnah tazi tema za da se vidi mnenieto na horata koito sa tuk. Sys sigurnost ne obi4am da mi ahkat i ohkat kakto se izrazi, i syjeliavam 4e sym ostavil takova vpe4atlenie v teb. Iskam samo da ti kaja 4e se interisuvam ot horskoto mnenie , ne zashtoto niamam takova, a zashtoto iskam da se interisuvam. Pomisli za razlikata. Ne misli 4e sym porednia putio kojto iska da byde interesen, nito porednia myj kojto iska da stane gej:)

Коренът на глагола ИНТЕРЕСУВАМ НЕ е РИСУВАМ.
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Пон Май 17, 2004 3:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

abe kyde gleda Mace-to be .. tz tz tz ..otyrvahme mu kraq n krivopisa ;)
tva offtopic ;)
a sq @ balinor - "horskoto" mnenie tuka moje da ti pokaje kyde se namirash realno po pytq si na razvitie... dali sha e s gruba kritika ili s nejni dumi :) (malko sa ama znae li 4ovek) nqma zna4enie, vajnoto e da "vidish" kakvo realno stoi zad mnenieto na vseki edin.. zashtoto edva li nqkoi sha sedne da si gubi vremeto samo za da kaje: abe ne stavash, shtom ti pishat neshto, zna4i ima pri4ina i ako ne mojesh da razberesh kyde e, ne q tyrsi v 4oveka, koito pishe, a po-skoro v sebe si, abe moje i da pitash ;) nema da se plashish samo ;), misylta mi e - radvai se 4e ima GRAPHILLA da si pokazvash neshtata, shtot ina4e e gadno da nqma koi da te nahoka za glupostite koito pravish (tva vaji i za men)...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
JinMachine

МнениеПуснато на: Пон Май 17, 2004 3:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз пък обичам да ми ахкат и охкат.
Не е важно къде. Важно е с кого.

Сега малко по-сериозно: ако тук получиш добри отзиви, значи има огромен шанс да си се справил наистина добре.
Но си трябва яко бачкане за това.

Иначе винаги остава съмнението в обективността на критиката.
Получаваш мнения и съвети free. Заплащаш с това, че може да не ти харесат.

This service is provided AS IS, no guarantees for anything.
Цитат:
Love it or leave it!
Върнете се в началото
Kekata

МнениеПуснато на: Пон Май 17, 2004 3:29 pm    Заглавие: Re:) n1x0n Отговорете с цитат

samo da dopylnq, shtoto Maceman qvno nema se pokaje :)

balinor написа:
Vij az nemoga da kaja kakvo da se pravi ili ne v tozi forUm, i to4no zatova pusnah tazi tema za da se vidi mnenieto na horata koito sa tuk. Sys sigurnost ne obi4am da mi ahkat i ohkat kakto se izrazi, i syjAliavam 4e sym ostavil takova vpe4atlenie v teb. Iskam samo da ti kaja 4e se interEsuvam ot horskoto mnenie , ne zashtoto niamam takova, a zashtoto iskam da se interEsuvam. Pomisli za razlikata. Ne misli 4e sym porednia putio kojto iska da byde interesen, nito porednia myj kojto iska da stane gej:)

ta taka de ;)) da ma vidi sq drugarkata mi po literaturaaa...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Juana

МнениеПуснато на: Пон Май 17, 2004 3:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Keka bravo, az drugite nito sym gi tyrsila, nito sym im obyrnala vnimanie, prosto biah tolkova potresena ot inteRISUVAM..... :)
Pyk ako maceman triabvashe na vsichki greshkite da gleda i opravia... mislia, niamashe da ima vreme do WC dori da otide :)
n1x0n

МнениеПуснато на: Пон Май 17, 2004 3:39 pm    Заглавие: Re:) n1x0n Отговорете с цитат

balinor написа:
Vij az nemoga da kaja kakvo da se pravi ili ne v tozi forom, i to4no zatova pusnah tazi tema za da se vidi mnenieto na horata koito sa tuk.

Да ти кажа че пускането на тема за "проверка на мнението" става малко натоварващо, щото всеки решава да проверява. Позицията на хората тук по въпроса би трябвало да ти е ясна ако си чел достатъчно в този форУм. Това е въпрос на индивидуална преценка и свобода на израза.

Мекотата в критиката работи само понякога и само при някои хора, болшинството решават че щом са стигнали до нивото "добре е, но и по-добре може" е време да спрат. Твърдия подход е категоричен.
Това е като някоя мацка ти резне квитанциите - докато не ти тегли една майна в прав текст, все си мислиш "абе ще се оправят нещата, няма страшно". Специфика на човешкото мислене...
Kekata

МнениеПуснато на: Пон Май 17, 2004 3:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

abe spravq se toi ;)) moje da gleda na nqkolko PC-ta - po edno za razdelite na foruma ;)) i automatic F5 na si4ki :))) ... vsevijdasht be..ma moje snoshti da e prepil...si4ki si imame slabosti ;P
dreamer

МнениеПуснато на: Пон Май 17, 2004 3:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Juana написа:
Keka bravo, az drugite nito sym gi tyrsila, nito sym im obyrnala vnimanie, prosto biah tolkova potresena ot inteRISUVAM..... :)
Pyk ako maceman triabvashe na vsichki greshkite da gleda i opravia... mislia, niamashe da ima vreme do WC dori da otide :)

abe za6to nqma edin spell check integriran v Graphillata, za da ne pre4im na Mace da hodi do WC :P

mda.... 4uval sum 4e Morgotha e vinoven 4e pi6em taka........

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
balinor

МнениеПуснато на: Пон Май 17, 2004 3:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Dobre na akahteme:))). Vypreki 4e ne e literaturen forum, razbiram k'vo iskate da me pitate:)) - kak sym s Ubrazovanieto:). Blagodaria vi za dobrite dumi /ne sym ironi4en/. :)
Върнете се в началото
Juana

МнениеПуснато на: Пон Май 17, 2004 3:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ne, ne iskame da te pitame, sami vijdame :)
balinor

МнениеПуснато на: Пон Май 17, 2004 4:18 pm    Заглавие: Re: Juana Отговорете с цитат

Juana zapo4vash da mi haresvash:)), mislia 4e bihme si dopadnali:)))
Върнете се в началото
leviatator

МнениеПуснато на: Пон Май 17, 2004 4:22 pm    Заглавие: Re: Juana Отговорете с цитат

balinor написа:

www.sladur.com
dreamer

МнениеПуснато на: Пон Май 17, 2004 4:24 pm    Заглавие: Re: Juana Отговорете с цитат

balinor написа:

http://www.graphilla.com/profile.php?mode=viewprofile&u=358

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Kekata

МнениеПуснато на: Пон Май 17, 2004 4:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Balinor, a na bas 4e ako izdyrjish oshte dva dena sha po4ne da ti haresva ;)))
SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Пон Май 17, 2004 4:27 pm    Заглавие: Re: Juana Отговорете с цитат

leviatator написа:
balinor написа:

www.sladur.com

... Грозното пате и Електрожениста :-)
Върнете се в началото
balinor

МнениеПуснато на: Пон Май 17, 2004 4:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mersi na kumovete:), shte 4erpia, vdigam tost za rysnika ->SIMPLI:))haha, mnooo iako stava
Върнете се в началото
Juana

МнениеПуснато на: Пон Май 17, 2004 4:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

balinor, SIMPLI..

kysno, bratoci, kysno.. kakto dreamer syvsem pravilno otbeliaza veche.

stay on topic po-dobre
balinor

МнениеПуснато на: Пон Май 17, 2004 4:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Nadiavam se 4e ne sym bil grub:)) / a kak iskam da bydaaa:)))/, Malko se otklonihme /po-to4no az de i niakoi dami/ ot temata, no mislia 4e vse pak vseki polu4i neshto:). Az sym syglasen 4e tozi sait i vsi4ki forumi sa mnogo polezni za vsi4kini, no mislia 4e vsi4ki sme mnogo polezni za tozi sajt:)) / tova beshe.....:), blagodarnosti i cvetia ne pia:))/ Blagodaria za Fnimanieto:))
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети