Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Чет Май 27, 2004 11:34 pm Заглавие: small update |
|
|
1-во сори за хоста... не мога да отворя ни бойна слава ни нищо, нещо нета ми е орязан навън:(
2-ро много сори за размера...
 _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Чет Май 27, 2004 11:42 pm Заглавие: |
|
|
ааа аааа много добро решение с долната част на главата! Адски ми напомня на space marine-ите от warhammer!
Много добре много ! _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
abbadon

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 12:33 am Заглавие: |
|
|
Mislia, 4e v moenta dvijeniata na glavata na modela sa mnogo ograni4eni, koeto ne e mnogo dobre ako misli6 da go animira6, osven ako ne si imal v predvid da e to4no taka. _________________ ..the pieces of the puzzel are waiting... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 12:40 am Заглавие: |
|
|
Napravo nqma da moje da q dviji. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 12:41 am Заглавие: |
|
|
Lupus got stava..
no ti preporu4vam da izbaca6 edin ferman s tt. danni na bronqta za6toto
6te ima '' ma tuka ne moje6 da go vrutka6.. ma sa ako go ucelAt s funiika v okoto .. liliii kofti .. ma ot kade 6e prucka ... '' :)))) kazvam ti go ot opit ;) Drone debne neide v no6tta s podvejda6tiqt vapros ''ako mi pozvoli6 malka kritika '' ;)) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 12:53 am Заглавие: |
|
|
Право, право думате... верно, че само на 15тина градуса мое съ врътка, дееа съм и заспал свинкс:) Ша го китнем да мое поне на 36 да са обръща:) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 1:15 am Заглавие: |
|
|
не го променяй лупи , и така си е добре , замисъла на броните на terminator space marines от вархаммер 40к е да не могат да си връткат шлема... главата се върти вътре в него.
ако позволиш.... ето ти един много подобен случай :
http://www.raph.com/3dartists/artgallery/pascal5.jpg
въпреки че аз говоря за брони твоя косепт е доста подобен на това... мисля че си е ок. _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 12:22 pm Заглавие: |
|
|
i spored mene si e mnogo dobre taka! a, winagi moze da se izmisli nesto za twa wrytkane... no i ne mislia che e tolkowa wazno - ste si pozagubi hisnostta, inak |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Trimaran

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 12:37 pm Заглавие: сакън |
|
|
пич това си е хубаво (лично мнение)...запомни по-хубавото е враг на хубавото...има некой друго елементче за добавяне ама това си е все пак твое решение де к'во и къде да бъде:))) само един малък такъв ама съвсем незначителен съвен...ей тъй на за спорта...очите ги направи зелени отсрани да е чено (тъмно да бъде около тях) иначе става много безличен или както казаха някой хора има вид на стреснат китаец:)))))) а със зеленото и по-точно електриковото зелено ще стане някакси по-студен и страшен (? ако това е идеята)...апропо не е задължително да бъде мръсен (може да му биеш една баня:))) виж например в Треминатор 1, 2 или 3...всичките бяха лъскави такива и доста помпозни машини и все пак имаха ужасяващ вид...според мен калта или квото ще да е там ще го направи по-жалък:)))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 12:55 pm Заглавие: |
|
|
aa mnogo qko stava choveche:)))
tova za mobilnostta - mi to ot teb si zavisi - kyde shte go prashtash da sa bij i drugi tem raboti - taka che ti si reshavash...no stava naistina Brutalno(copyright|Джоуви) :)) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 1:33 pm Заглавие: |
|
|
ama slojete go da sa vidi nqkyde deeeee... tva sq e naro4no - zaradi Drone, znam az .. da nqma .. "malka zabelejka" .. ;))) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 3:00 pm Заглавие: |
|
|
ето го :)
 _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 3:06 pm Заглавие: |
|
|
10х CD имаш 2 литра кола от мен;) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 3:09 pm Заглавие: |
|
|
само 2? :) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 9:05 pm Заглавие: |
|
|
toq pitch mi navqva nekvi asociacii -> Zeratul <- Starcraft :D _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|