Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
wicky

|
Пуснато на: Сря Юни 02, 2004 9:58 am Заглавие: |
|
|
bigworm - мерси, но аз цветовете исках да са точно такива... а той комикса иначе пак ще си е жизнерадостен, защото историята му е много смахната и смешна;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
OPREV
|
Пуснато на: Сря Юни 02, 2004 11:22 am Заглавие: |
|
|
haresva mi ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Сря Юни 02, 2004 11:41 am Заглавие: |
|
|
dobre ubedi me:):P):)): _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
batMAN

|
Пуснато на: Пет Юни 04, 2004 10:41 am Заглавие: |
|
|
wicky написа: | ....... но аз цветовете исках да са точно такива... а той комикса иначе пак ще си е жизнерадостен, защото историята му е много смахната и смешна;) |
БРАВО! Сладурско, но ми е интересно защо все пак си решила да са такива (кални) цветовете? Инверсия някаква ли правиш или имаш някакво вътрешно усещане, че така трябва ...??? :)))) _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Юни 04, 2004 11:10 am Заглавие: |
|
|
batMAN написа: | wicky написа: | ....... но аз цветовете исках да са точно такива... а той комикса иначе пак ще си е жизнерадостен, защото историята му е много смахната и смешна;) |
БРАВО! Сладурско, но ми е интересно защо все пак си решила да са такива (кални) цветовете? Инверсия някаква ли правиш или имаш някакво вътрешно усещане, че така трябва ...??? :)))) |
Ами на мен не ми стоят кални цветовете, просто не исках да са ярки или наситени... така си го представях! А до сега рядко се е получавало както си го представям;) Много дразнещо ли ви стоят тез цветове? Аз толкова им се радвах, а вие - кални били:)))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Пет Юни 04, 2004 4:57 pm Заглавие: |
|
|
hm...kato se zamislia neshto sa mi kalni gubkite...shot cherveno i nali se seshtash malko meshavica i..... ama cvetovete vsushnost bivat s malki izkliuchenia....suzdavat pred-dujdovna atmosfera:) _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Юни 04, 2004 7:32 pm Заглавие: |
|
|
много ми харесва начина по който обработваш обемите! само оная част там с охльо не си я добършила май? това изцяло на фотошоп ли е? пробвай на пейнтер-а възможностите ако не си. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Юни 04, 2004 8:45 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | много ми харесва начина по който обработваш обемите! само оная част там с охльо не си я добършила май? това изцяло на фотошоп ли е? пробвай на пейнтер-а възможностите ако не си. |
мерси! ми на пейнтер-а го рисувам, но след толкова години фотошоп ;) - това е резултата:))) надявам се да се поотпусна малко и да почна да използвам повече четки... и аз така си мислех за охльова - значи се нуждае от дооправяне! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Юни 04, 2004 10:21 pm Заглавие: |
|
|
wicky написа: | надявам се да се поотпусна малко и да почна да използвам повече четки... |
Истинските мъже използват само една четка :) ...за истинските жени не знам... _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Съб Юни 05, 2004 11:46 am Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: | wicky написа: | надявам се да се поотпусна малко и да почна да използвам повече четки... |
Истинските мъже използват само една четка :) ...за истинските жени не знам... |
:))))) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Съб Юни 05, 2004 1:57 pm Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: | wicky написа: | надявам се да се поотпусна малко и да почна да използвам повече четки... |
Истинските мъже използват само една четка :) ...за истинските жени не знам... |
хи хи
истинките жени го могат всякак;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 1:34 pm Заглавие: |
|
|
hubava trevica, ama naistina dosta kalnichko, ako ste e v ubiti cvetove niama losho ama neka da sa po-chisti. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 4:42 pm Заглавие: |
|
|
"кални цветове" част 2 (страница 2...;)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 8:04 pm Заглавие: |
|
|
okalqla si terena :))
i az ot dva dena sum kato lamqta.. red sulzi red sopoli.. sa4uvstvam i.. :)) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 8:54 pm Заглавие: |
|
|
Уики, страхотно е - чак историйката ми стана интересна. Само че, наистина, доста са кални цветовете, все пак детска книжка е, трябва да е шаренко /нали е за "Дъга"?/ поизчисти ги малко, и огъня на дракона: Ботефф е много прав - все едно има алергия към гъбите ;) Като казах за гъбите - много добре са пипнати, радват :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 9:23 pm Заглавие: |
|
|
AHAHAHAHAH.....jestoko e ..... mnou e oligofrensko...iako kefi...braos chovek moe dosta da ponauchi ot tebe za niakoi neshta.....haha lamia sopolanka:) _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 10:48 pm Заглавие: |
|
|
хихихахаха
Ами той дракончо наистина има алергия от гъбите! Много сте добри - нямате нужда от текст!!! А цветовете - ми не ми стоят кални - такива си ги педставям... а и този път историята не е чак толкова детска! Не си го представям комикса с ярки цветове - точно обратното! А и поляната е изгоряла - кална си е! Какъв цвят да има?:) Не искам да е тъмно и ярко, нито просто тъмно, а по-скоро... сивкаво-мрачно с акценти тук там... все си мислех, че това се е получило!? Това не е Уики все пак;) историята и стила са други! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 11:00 pm Заглавие: |
|
|
mi tva che poznavame samo triaa da te laskae che dobre si se spravila:) _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 11:22 pm Заглавие: |
|
|
wicky написа: | хихихахаха
Ами той дракончо наистина има алергия от гъбите! Много сте добри - нямате нужда от текст!!! А цветовете - ми не ми стоят кални - такива си ги педставям... а и този път историята не е чак толкова детска! Не си го представям комикса с ярки цветове - точно обратното! А и поляната е изгоряла - кална си е! Какъв цвят да има?:) Не искам да е тъмно и ярко, нито просто тъмно, а по-скоро... сивкаво-мрачно с акценти тук там... все си мислех, че това се е получило!? Това не е Уики все пак;) историята и стила са други! |
Ами аз така или иначе Уики само от аватара ти съм я виждал, имам впредвид че нито един брой на новата "Дъга" не е стигнала дотук... :( _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 11:41 pm Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: | wicky написа: | хихихахаха
Ами аз така или иначе Уики само от аватара ти съм я виждал, имам впредвид че нито един брой на новата "Дъга" не е стигнала дотук... :( |
е - хубава работа! аватара ми не е с Уики;)
таз девойка е тя:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|