Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Съб Юни 05, 2004 2:18 pm Заглавие: |
|
|
Хора, не са бъзикайте с Панагонов...имаме си лауреат нов..... _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Съб Юни 05, 2004 3:04 pm Заглавие: |
|
|
mne nai veroyatno e na Panagonov bratovched :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Съб Юни 05, 2004 3:05 pm Заглавие: |
|
|
Цялата работа можеше да приключи с едно: "Извинете че питам, но как се постват картинки във форума?"
@Drone - TC: "Gunner, sabot, tank!"
Gunner: "Up!"
TC:"Laze! Fire!"
Gunner:"One the way!"
TC:"Over! Reengage!"
Gunner:"Up!"
TC:"Fire!"
Gunner:"One the way!"
TC:"Target!"
TC:"One troll less..." ;) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
qc

|
Пуснато на: Съб Юни 05, 2004 6:29 pm Заглавие: |
|
|
Браво бе пич.. ако продължаваш така можеш да подобриш рекорда на ConcreteDonkey за posts per day :)) _________________ If I could have my wasted days back
Would I use them to get back on track?
Stop to warm at karmas burning
Or look ahead, but keep on turning? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Съб Юни 05, 2004 6:42 pm Заглавие: |
|
|
бхехе ти пък , след мене има цяло ново поколение с пъти по-високи резултати :))) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
inNO

|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2004 12:35 pm Заглавие: |
|
|
И в този момент осъзнах... Осъзнах колко съм грешил като казвах на panagonov че не ми харесват тетрадките му. Господи ако те има защо позволяваш ТОВА???? Ми то ония тетрадки са едно креативно чудо сравнено с това което виждам от мафиотския бос. И подяволите отворил си вече 10 теми за 20 поста... Подяволите как до сега не се научи как да сложиш проклетата картинка че пляскаш там img url list и всички бутони дет ги виждаш отгоре. С две думи като изключим УБЕДИТЕЛНОТО ти представяне като чатър/ка това което си показал разби всичките ми представи за дизайн и предпечат даже не знам кое ти куца повече. Това е мое мнение и си запазвам правото да греша все пак. _________________ HANGAR 18. Area 51 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2004 2:06 pm Заглавие: |
|
|
inNO написа: | И в този момент осъзнах... Осъзнах колко съм грешил като казвах на panagonov че не ми харесват тетрадките му. Господи ако те има защо позволяваш ТОВА???? Ми то ония тетрадки са едно креативно чудо сравнено с това което виждам от мафиотския бос. И подяволите отворил си вече 10 теми за 20 поста... Подяволите как до сега не се научи как да сложиш проклетата картинка че пляскаш там img url list и всички бутони дет ги виждаш отгоре. С две думи като изключим УБЕДИТЕЛНОТО ти представяне като чатър/ка това което си показал разби всичките ми представи за дизайн и предпечат даже не знам кое ти куца повече. Това е мое мнение и си запазвам правото да греша все пак. |
true true _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|