Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Сря Юни 16, 2004 1:51 pm Заглавие: |
|
|
Dimitree - билета е безплатен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2004 2:29 pm Заглавие: Стоп, стоп, стоп... прууу... спирай де! |
|
|
Абе заключвайте такива спорове... АЛООО... Админа... :о)
Аз прочетох само изкаването на Снейкъра... и повече нема нужда...
не пълнете уеб-а с глупости де |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2004 3:26 pm Заглавие: Re: Стоп, стоп, стоп... прууу... спирай де! |
|
|
FPrint написа: | Абе заключвайте такива спорове... АЛООО... Админа... :о)
Аз прочетох само изкаването на Снейкъра... и повече нема нужда...
не пълнете уеб-а с глупости де |
А бе тебе това какво те бърка, да си случайно админ или модератор? Не си! Със сигурност дори не знаеш за какво иде реч, освен това топика е в "Жалби и оплаквания" - ако още не си разбрал за какво е създаден тоя раздел... _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2004 4:59 pm Заглавие: |
|
|
hahaha....domitrakis....nedei se napuva touko che shti se prusne niakoia arteriika i she zagubish 2 ot 8.....imai uvajenie kum orata koito sa se dokazali i koito 100 rpocenta mogat da ti pomognat.....az sum ot niakolko meseca tuka i moga da ti kaja che s malki izkliuchenia suvetite im sa mi pomagali dosta.....taka che....sad but true:)....i ne drusai touko ceh toku vij si otishul u sanitarium-a _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dimitree

|
Пуснато на: Чет Юли 01, 2004 11:09 pm Заглавие: |
|
|
:)
-Chovek da ne kaje kakvoto si misli na glas haha :)
-respekta ne e mono respekta e stereo az nemoga da davam mono respekt na nqkoi koito me psuva i mi govori vreli nekipeli :)
- da za 7 godini tova pryknah za sebe si i me kefi bezkraino mnogo :) vapros na vkus kazalo kucheto :)
-predavam se vie ste po-sladkodumni ot mene :)
-ako sym vi prelql chashata ok np :) az zatova se vryshtam obache zashtoto mislq che ima kakvo da naucha tuk samo deto tova znanie uporito mi se otkazva za sega :)
Ne se predavam lesno :)
Sled 2 dena shte vi uploudna 2-3 neshta koito en sym pravil za sobstvenno udovolstvie v poslednata sedmica ako vi haresat haresat ako ne jivi zdravi ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Юли 02, 2004 10:24 am Заглавие: |
|
|
Dimitree написа: | :)
-Chovek da ne kaje kakvoto si misli na glas haha :)
-respekta ne e mono respekta e stereo az nemoga da davam mono respekt na nqkoi koito me psuva i mi govori vreli nekipeli :)
- da za 7 godini tova pryknah za sebe si i me kefi bezkraino mnogo :) vapros na vkus kazalo kucheto :)
-predavam se vie ste po-sladkodumni ot mene :)
-ako sym vi prelql chashata ok np :) az zatova se vryshtam obache zashtoto mislq che ima kakvo da naucha tuk samo deto tova znanie uporito mi se otkazva za sega :)
Ne se predavam lesno :)
Sled 2 dena shte vi uploudna 2-3 neshta koito en sym pravil za sobstvenno udovolstvie v poslednata sedmica ako vi haresat haresat ako ne jivi zdravi ;) |
плувай, петка... плувай... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пет Юли 02, 2004 10:27 am Заглавие: |
|
|
"въпрос на вкус казало котето И си облизало дупето" е фразата
мен пък, това което си пръкнал за 7 години НЕ ме кефи безкрайно много
имаш какво да научиш, ама няма какво да покажеш
ае, поздрави _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dimitree

|
Пуснато на: Пет Юли 02, 2004 10:33 am Заглавие: |
|
|
mai trqbva da prykna 19878947 saita za 30 sec s dreamwavera , za da vpechatlq nqkoi tuk ;) hehe
samo da kajete koi template vi haresva nai-mnogo ;:D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пет Юли 02, 2004 10:44 am Заглавие: |
|
|
nai-nakraq, Dimitree, razgada tainata na uspeha... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Trimaran

|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2004 10:45 am Заглавие: vah sha pochina |
|
|
http://artificial.cult.bg
choveche na tvoe miasto bih si malchal...napravo zabravi za tova antagonichno sledstvie na dvigatelnatati kultura...prosto potres... _________________ а я съм ПИТБУЛ, мале ТЕРИЕР |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tn1
|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2004 11:53 am Заглавие: |
|
|
Dimitree написа: | mai trqbva da prykna 19878947 saita za 30 sec s dreamwavera , za da vpechatlq nqkoi tuk ;) hehe
samo da kajete koi template vi haresva nai-mnogo ;:D |
Защо пък трябва да впечаляваш някого? _________________ tuka vsichki pishat neshto... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
evt
|
Пуснато на: Вто Юли 06, 2004 10:21 am Заглавие: |
|
|
Xaxa....sugurno dosta hora she mi se skarat, ama ko mi dreme ne se borq za nishto w tozi forum, ne me interesuwa dali she se haresam tuk samnqwam se 4e dosta useri koito sa pisali w tazi tema mai waopshte ne sa si naprawili truda da pro4etata twa koeto e napisal Dimitree a daje i da sa go naprawili ne sa wniknali w teksta (edno e da gledash drugo e da wijdash).Wijdam 4e dosta ot was sa pisali w temata no nikoi ne e kazal neshto smisleno...samo hranite twa e gadno (xaxa.. napomnqte mi na cigani - kat sa tumba sa bezsmartni, kat sa sami sa po niski ot trewata)
Smqtam 4e Dimitree e kazal dosta istini za was wishite... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Юли 06, 2004 10:32 am Заглавие: |
|
|
и ние та обичаме:)
как....! _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Вто Юли 06, 2004 11:17 am Заглавие: |
|
|
evt написа: | Xaxa....sugurno dosta hora she mi se skarat, ama ko mi dreme ne se borq za nishto w tozi forum, ne me interesuwa dali she se haresam tuk samnqwam se 4e dosta useri koito sa pisali w tazi tema mai waopshte ne sa si naprawili truda da pro4etata twa koeto e napisal Dimitree a daje i da sa go naprawili ne sa wniknali w teksta (edno e da gledash drugo e da wijdash).Wijdam 4e dosta ot was sa pisali w temata no nikoi ne e kazal neshto smisleno...samo hranite twa e gadno (xaxa.. napomnqte mi na cigani - kat sa tumba sa bezsmartni, kat sa sami sa po niski ot trewata)
Smqtam 4e Dimitree e kazal dosta istini za was wishite... |
хайде още един член на КНТ (Клуба на Неоправданите Творци) се обади =) мамин и ти ли си някой непризнат гении на арта, дето е отвратен от егоизма и високомерието на тук присъстващите тривиални псевдо творци =)) а, а? _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Юли 06, 2004 11:29 am Заглавие: |
|
|
vsashnost misla... tva e sashtoto lice zad drug hick name _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Вто Юли 06, 2004 11:11 pm Заглавие: |
|
|
ми така си е, тоя форум от арт не разбира ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tn1
|
Пуснато на: Вто Юли 06, 2004 11:25 pm Заглавие: |
|
|
Imperial Friedrich написа: | ми така си е, тоя форум от арт не разбира ;) |
какво има да му се разбира, арт е съкратено от артикул, което съвсем логично си Ви води, господа, към идеята за конвейерното производство на фабрикати и полу-такива... мдам. айде всички на поточната линия всеки да хваща по един инстрррумент, аз ще завивам врътките, че обичам да връткам. кхмм кой отвори топика, че съм глупав, забравям... споменах ли за връткането? да ми се обади да го връ**а. качествено. _________________ tuka vsichki pishat neshto... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Юли 08, 2004 4:45 am Заглавие: |
|
|
ae wikam da ne obizdame ARTA s Takwiz Artikuli A |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Чет Юли 08, 2004 9:56 am Заглавие: |
|
|
От АРТИКУЛ, казваш произлиза думата АРТ? Е тогава не се чуди защо не си прокопсал в арт-а! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tn1
|
Пуснато на: Чет Юли 08, 2004 10:05 am Заглавие: |
|
|
е, продължих в стила на Imperial, явно не съм си предал правилно мнението по въпроса. вярно, че сега, като си го прочетох пах може да се изтълкува погрешно. не съм имал намерение да хуля. сори :) _________________ tuka vsichki pishat neshto... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|