Graphilla.com :: Преглед на тема - Аз съм умен, а вие - глупави!

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Аз съм умен, а вие - глупави!
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Сря Юни 16, 2004 1:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Dimitree - билета е безплатен
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
FPrint

Местожителство: San Francisco

МнениеПуснато на: Чет Юни 24, 2004 2:29 pm    Заглавие: Стоп, стоп, стоп... прууу... спирай де! Отговорете с цитат

Абе заключвайте такива спорове... АЛООО... Админа... :о)
Аз прочетох само изкаването на Снейкъра... и повече нема нужда...
не пълнете уеб-а с глупости де
Върнете се в началото
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Чет Юни 24, 2004 3:26 pm    Заглавие: Re: Стоп, стоп, стоп... прууу... спирай де! Отговорете с цитат

FPrint написа:
Абе заключвайте такива спорове... АЛООО... Админа... :о)
Аз прочетох само изкаването на Снейкъра... и повече нема нужда...
не пълнете уеб-а с глупости де

А бе тебе това какво те бърка, да си случайно админ или модератор? Не си! Със сигурност дори не знаеш за какво иде реч, освен това топика е в "Жалби и оплаквания" - ако още не си разбрал за какво е създаден тоя раздел...
bigworm

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Чет Юни 24, 2004 4:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

hahaha....domitrakis....nedei se napuva touko che shti se prusne niakoia arteriika i she zagubish 2 ot 8.....imai uvajenie kum orata koito sa se dokazali i koito 100 rpocenta mogat da ti pomognat.....az sum ot niakolko meseca tuka i moga da ti kaja che s malki izkliuchenia suvetite im sa mi pomagali dosta.....taka che....sad but true:)....i ne drusai touko ceh toku vij si otishul u sanitarium-a
Dimitree

Местожителство: Blagoevgrad

МнениеПуснато на: Чет Юли 01, 2004 11:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:)
-Chovek da ne kaje kakvoto si misli na glas haha :)
-respekta ne e mono respekta e stereo az nemoga da davam mono respekt na nqkoi koito me psuva i mi govori vreli nekipeli :)
- da za 7 godini tova pryknah za sebe si i me kefi bezkraino mnogo :) vapros na vkus kazalo kucheto :)
-predavam se vie ste po-sladkodumni ot mene :)
-ako sym vi prelql chashata ok np :) az zatova se vryshtam obache zashtoto mislq che ima kakvo da naucha tuk samo deto tova znanie uporito mi se otkazva za sega :)

Ne se predavam lesno :)
Sled 2 dena shte vi uploudna 2-3 neshta koito en sym pravil za sobstvenno udovolstvie v poslednata sedmica ako vi haresat haresat ako ne jivi zdravi ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Аватарче

МнениеПуснато на: Пет Юли 02, 2004 10:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Dimitree написа:
:)
-Chovek da ne kaje kakvoto si misli na glas haha :)
-respekta ne e mono respekta e stereo az nemoga da davam mono respekt na nqkoi koito me psuva i mi govori vreli nekipeli :)
- da za 7 godini tova pryknah za sebe si i me kefi bezkraino mnogo :) vapros na vkus kazalo kucheto :)
-predavam se vie ste po-sladkodumni ot mene :)
-ako sym vi prelql chashata ok np :) az zatova se vryshtam obache zashtoto mislq che ima kakvo da naucha tuk samo deto tova znanie uporito mi se otkazva za sega :)

Ne se predavam lesno :)
Sled 2 dena shte vi uploudna 2-3 neshta koito en sym pravil za sobstvenno udovolstvie v poslednata sedmica ako vi haresat haresat ako ne jivi zdravi ;)

плувай, петка... плувай...
Върнете се в началото
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Пет Юли 02, 2004 10:27 am    Заглавие: Отговорете с цитат

"въпрос на вкус казало котето И си облизало дупето" е фразата
мен пък, това което си пръкнал за 7 години НЕ ме кефи безкрайно много
имаш какво да научиш, ама няма какво да покажеш
ае, поздрави
Dimitree

Местожителство: Blagoevgrad

МнениеПуснато на: Пет Юли 02, 2004 10:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mai trqbva da prykna 19878947 saita za 30 sec s dreamwavera , za da vpechatlq nqkoi tuk ;) hehe
samo da kajete koi template vi haresva nai-mnogo ;:D
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
NOX

МнениеПуснато на: Пет Юли 02, 2004 10:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

nai-nakraq, Dimitree, razgada tainata na uspeha...
Trimaran

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Юли 05, 2004 10:45 am    Заглавие: vah sha pochina Отговорете с цитат

http://artificial.cult.bg

choveche na tvoe miasto bih si malchal...napravo zabravi za tova antagonichno sledstvie na dvigatelnatati kultura...prosto potres...
tn1

МнениеПуснато на: Пон Юли 05, 2004 11:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Dimitree написа:
mai trqbva da prykna 19878947 saita za 30 sec s dreamwavera , za da vpechatlq nqkoi tuk ;) hehe
samo da kajete koi template vi haresva nai-mnogo ;:D

Защо пък трябва да впечаляваш някого?
evt

МнениеПуснато на: Вто Юли 06, 2004 10:21 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Xaxa....sugurno dosta hora she mi se skarat, ama ko mi dreme ne se borq za nishto w tozi forum, ne me interesuwa dali she se haresam tuk samnqwam se 4e dosta useri koito sa pisali w tazi tema mai waopshte ne sa si naprawili truda da pro4etata twa koeto e napisal Dimitree a daje i da sa go naprawili ne sa wniknali w teksta (edno e da gledash drugo e da wijdash).Wijdam 4e dosta ot was sa pisali w temata no nikoi ne e kazal neshto smisleno...samo hranite twa e gadno (xaxa.. napomnqte mi na cigani - kat sa tumba sa bezsmartni, kat sa sami sa po niski ot trewata)
Smqtam 4e Dimitree e kazal dosta istini za was wishite...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Вто Юли 06, 2004 10:32 am    Заглавие: Отговорете с цитат

и ние та обичаме:)
как....!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Вто Юли 06, 2004 11:17 am    Заглавие: Отговорете с цитат

evt написа:
Xaxa....sugurno dosta hora she mi se skarat, ama ko mi dreme ne se borq za nishto w tozi forum, ne me interesuwa dali she se haresam tuk samnqwam se 4e dosta useri koito sa pisali w tazi tema mai waopshte ne sa si naprawili truda da pro4etata twa koeto e napisal Dimitree a daje i da sa go naprawili ne sa wniknali w teksta (edno e da gledash drugo e da wijdash).Wijdam 4e dosta ot was sa pisali w temata no nikoi ne e kazal neshto smisleno...samo hranite twa e gadno (xaxa.. napomnqte mi na cigani - kat sa tumba sa bezsmartni, kat sa sami sa po niski ot trewata)
Smqtam 4e Dimitree e kazal dosta istini za was wishite...

хайде още един член на КНТ (Клуба на Неоправданите Творци) се обади =) мамин и ти ли си някой непризнат гении на арта, дето е отвратен от егоизма и високомерието на тук присъстващите тривиални псевдо творци =)) а, а?
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Юли 06, 2004 11:29 am    Заглавие: Отговорете с цитат

vsashnost misla... tva e sashtoto lice zad drug hick name
Imperial

Местожителство: Соединенные Штаты Америки

МнениеПуснато на: Вто Юли 06, 2004 11:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ми така си е, тоя форум от арт не разбира ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
tn1

МнениеПуснато на: Вто Юли 06, 2004 11:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Imperial Friedrich написа:
ми така си е, тоя форум от арт не разбира ;)

какво има да му се разбира, арт е съкратено от артикул, което съвсем логично си Ви води, господа, към идеята за конвейерното производство на фабрикати и полу-такива... мдам. айде всички на поточната линия всеки да хваща по един инстрррумент, аз ще завивам врътките, че обичам да връткам. кхмм кой отвори топика, че съм глупав, забравям... споменах ли за връткането? да ми се обади да го връ**а. качествено.
Гост

МнениеПуснато на: Чет Юли 08, 2004 4:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ae wikam da ne obizdame ARTA s Takwiz Artikuli A
Върнете се в началото
the jester

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Юли 08, 2004 9:56 am    Заглавие: Отговорете с цитат

От АРТИКУЛ, казваш произлиза думата АРТ? Е тогава не се чуди защо не си прокопсал в арт-а!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Yahoo Messenger MSN Messenger
tn1

МнениеПуснато на: Чет Юли 08, 2004 10:05 am    Заглавие: Отговорете с цитат

е, продължих в стила на Imperial, явно не съм си предал правилно мнението по въпроса. вярно, че сега, като си го прочетох пах може да се изтълкува погрешно. не съм имал намерение да хуля. сори :)
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети