Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Вто Юни 22, 2004 3:04 pm Заглавие: |
|
|
уфф не знам но мене тази реклама адски ме дразнеше... :). Можеби нямам вкус откъде да знам :)) просто я мразех... цялата серия... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Вто Юни 22, 2004 3:12 pm Заглавие: |
|
|
ОК зат`ва му се вика пазар на тая работа :)
Никой не ни е юрнал целия клас да харесваме едно и също, като едно време в дома на българо-съветската дружба :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Вто Юни 22, 2004 8:35 pm Заглавие: |
|
|
ма честно... какво ти харесваше в тази серия реклами??? На мене абсолютно нищо... нищо позитивно... само дразнители...от тогава свързвам името на мтел само с тъпи детински шегички и много подрънкващ шум... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Galileo
|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2004 9:53 am Заглавие: |
|
|
незнам за вас, аз обаче съм луд фен на рекламите за шамнпоани - за пореден път се уверявам, че блондинките не са само с руси коси! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2004 10:49 am Заглавие: |
|
|
Galileo написа: | незнам за вас, аз обаче съм луд фен на рекламите за шамнпоани - за пореден път се уверявам, че блондинките не са само с руси коси! |
Бъркаш шампоаните с боя за коса:РРРРРРРР _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
leviatator

|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2004 1:45 pm Заглавие: |
|
|
абе не знам за боята за коса, обаче страшно много ми хареса пояснителния въпрос към името "Head and Shouders" "Трябва ли да имам косми по раменете за да ползвам вашия шампуан?!?" .... _________________ ... out here we are stoned ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|