Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
wicky

|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2004 11:06 am Заглавие: |
|
|
Мисля, че Чоко и Боко и няколкото други филми, които е направил в България както и наградата, която взе - са най-голямото му постижение! И всичко това го постигна тук в България. Вярно е, че трябва да си много добър режисьор за да работиш за Том и Джери, но моето скромно мнение е, че така се загуби един Автор на филми... и то добър български автор. Хубавото все пак е, че обича работата си на режисьор... макар и на други филми... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2004 11:10 am Заглавие: |
|
|
mdam wicky mislq 4e ima6 rezon ob6to vzeto .. ma trqbva i da se qde.. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2004 11:25 am Заглавие: |
|
|
Аз пък смятам че да направиш нови серии на Том и Джери, които да забавни и оригинални е пъти по-сложно отколкото правенето на авторски неща. Да вярно е, T&J не са уникати, но като вложен професионален труд и талант за мен са на по-високо ниво. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2004 12:30 pm Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: | Аз пък смятам че да направиш нови серии на Том и Джери, които да забавни и оригинални е пъти по-сложно отколкото правенето на авторски неща. Да вярно е, T&J не са уникати, но като вложен професионален труд и талант за мен са на по-високо ниво. |
За професионалния труд съм съгласна, но за това, че е по-трудно - определено не съм. Joseph Barbera и William Hanna са свършили по-голямата работа, като са създали Том и Джери... в това е проблема;) Не е трудно само да се ръководи нещо, но и да се саздава!
А що се отнася до прехраната... не мисля, че е най-важно да тънеш в лукс и за сметка на това да работиш нещо, което не ти носи "същото" удовлетворение... Но пък на Румен Петков май му харесва - така че май няма жертви в това отношение;)
Все пак и тук имаме добри аниматори пък са успяли да отгледат децата и семействата си, та даже и още български филмчета са създали! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2004 1:02 pm Заглавие: |
|
|
Мисля, че почвате същата тема на нов глас, не беше ли вече обсъден изборът на Румен Петков?? Като развален грамофон малко...
След някоя и друга седмица, ако РГ пак пусне статийка или интервю за него, убедена съм, че пак ще почне да се обсъжда същото....... _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2004 1:06 pm Заглавие: |
|
|
Уики...за кои български аниматори говорим, дето са си огледали децата? За тея дето са били преди 10ти? Дето държавата им е наливала яко? Или за тея сега, дето или правят Студентско кино (няма пари, има слава по фестивали) или бачкат за чужди продукции, класифицирани като американска конфекция?
тая тема верно почва да се изтърква _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2004 1:25 pm Заглавие: |
|
|
ми не можеме да се разбереме!
вярно е че и тука аниматорите ни се бъхтят за нищо (напоследък) но поне опитват... Анри Кулев, на пример, май си прави свои филмчета! Вярно - с много усилия и тормоз де... но не се предава! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|