Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2004 5:31 pm Заглавие: |
|
|
Моите уважения.....остаряваш.....лошо.... _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2004 5:37 pm Заглавие: |
|
|
Честит Ден Рожден и от мен;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2004 6:51 pm Заглавие: |
|
|
Ами аз току що си дойдох от работа, съжалявам за закъснението - Честит Рожден Ден, Снейкъре! Да си ни жив и здрав и корав, и много щастие! _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2004 9:06 pm Заглавие: |
|
|
Честито, бат Снейкъре!
Бъди здрав като бик и дизайнер велик :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2004 10:29 pm Заглавие: |
|
|
Chestit rojden den :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2004 10:57 pm Заглавие: |
|
|
сега :)) ... мерси много много МНОГО на всички които ми честитиха днес ... :))))
телефона ми се запали и батерията ми от фул падна за 5-6 часа ... смс-и много и дори такива от непознати номера получих ... бележки в графила с поздравления и естествено топика с честитките ... мерси на митака че го постна :)
значи оказва се че всички явно не ги дразни това колко съм "лош" и арогантен копелдак :) - занапред обещавам, както си му е реда да съм още по-чепат :))))
силно съм изненадан че толкова хора ми честитиха ... на ICQ се оказа че имам към 30-40 съобщения (понеже го пускам само нощем) ... тва всичкото никога не е било ... и все пак няма да го празнувам днес ...
искам да призная че съм в огромна "дупка" в момента - направо си е трап - това никога не ми се е случвало ... единственото което мога да направя е да пусна поредния филм в ЦД-то и да стоя като пукал - гледах Мръсния Хари :) ... незнам защо просто не ми го побира главата ... баща ми го няма и добре че ми звънна да ми честити иначе бях още по-скапан ... не успях да се заям с никой в службата а и майка ми е прекалено добра вечерта ... всички ми напомниха че съм в христовата възраст и че сега е момента да счупя жените от свалки и интриги ... всички пожелания бяха жестоки :))) ... получих няколко подаръка инцидентно при положение че си мълчах и изрично бях казал на поне 20 човека че не искам подаръци тая година защото няма да го празнувам ... незнам ...
даже Ники (BAD) ми звънна сънен (тва едва ли ще се случи на някой друг) и ми честити като тоя път не изрева по телефона "МИРНООООООООО ши та иба ... " ... ;))) ... Ого беше разговорлив цял ден като кокиче пред сутрешна роса !!!??? :))) мисля че са се наговорили ...!!!
въобще когато си траеш се оказва че всички са се сетили ... а като дигам зулумите непрекъснато никой не смее да ти се обади :)))) - тва е начин на комуникация де ... при тва контролириуем :)) :P
хех ... мерси много пак на всички
не съм сигурен но ще гледам да го отпразнувам ... ако ли не - поне тва лято не смятам да бачкам само а да си заделя лично време.
за заинтересованите, колата е избрана в два вар. или Golf 3 GTI 16V или Peugeot 306 S16 ... хех ;)) само живот и здраве и нема да ме надминават някакви си нови тирове я !!! ;)
поздрави
:))))))
а да ... панагонов !!! да кръстиш детето както си му е реда с подобаващо име :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
xtazi

|
Пуснато на: Чет Юни 24, 2004 2:22 pm Заглавие: |
|
|
Снейкър от Марс :)) |
|
Върнете се в началото |