Graphilla.com :: Преглед на тема - е ли е завършено ... ?

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

е ли е завършено ... ?
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
iDesign-er

МнениеПуснато на: Сря Авг 04, 2004 11:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

maceman написа:
абе zi - чудя се аз на къщето кво ми липсва, а то било комин :))))

Той комина скрит отзад. :)

Според мен е супер картинката.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Чет Авг 05, 2004 1:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

на цялата тая стилизация да избацаш тез скали от снимка...:( явно се е бързало! другото е ок. май без човечетата горе?
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
zi

Местожителство: Sf

МнениеПуснато на: Чет Авг 05, 2004 11:23 am    Заглавие: Отговорете с цитат

аммм мерси за интереса ...

само като добавка че има куп недобри неща като:

по голямо затъмняване зад оградата ... същото за сенките около малките храсти /сега сa 000000 което не е добре/ ... и в дървесата ... - тъй като исках ограничението да е 64 цвята а без рамката се докараха 60 има мегдан за промяна на този контраст ...

езерото - зле - в нужда от повече отразяване на светлина или плитчини ... и около рибата ... - т.е. + още цвят ...

кея - под такъв ъгъл е зле, но нямах място да е наклонен и липсват малки детайли или резки по него ...

сянката на малкия камънак зад къщата също не е в час /дори се зачудих как това никъде не се забеляза не иде реч само за тук/ но понеже къщата беше правена преди останалата част и ...

DR2 право ... около 1/3 от скалите в най лявата си част долу са така амм !!! всъщност се нуждаят от промяна и то голяма, както и от някаква светлина в пещерата и по-добро преливане около нея ... стълбата е доста тъмна и по скалите сянка нъц ...

хм духчетата горе запълват празното място като създават по жизнена атмосфера и някакъв контраст за уравновесеност с долната част - знам ли мож да си греша ...

както обикновенно maceman прав - ми да взема да сглобя една камина външна вместо комин :) инак право - що няма комин ?

забележки явно още куп, но най-лошото е че не взех да спретна БГ специфично къще /от типа на Созопол и Несебър/ ама а де ... евентуално се надявам да не си ме домързи и ще изпробвам да сътворя някакво/ви/ таквоз ...

и в кратце благодарства за мненията, забележките и идейте ...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
iDesign-er

МнениеПуснато на: Чет Авг 05, 2004 12:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

DR2 написа:
без човечетата горе?

И аз съм съгласен. Стоят малко като залепени. Все едно не са на място. Може би са прекалено ярки.

Аз не съм специалист. :) Само няколко пъти се захванах с pixel art, но много трудно стана и се отказах.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети