Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 2:38 pm Заглавие: |
|
|
mneee... ako iskate da ne vi macha, ami da vi kaja, pak nagradata shte si ia izpia sam:))) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 5:30 pm Заглавие: |
|
|
Почвам да подозорам че това не е нищо конкретно, и само ни мъчиш любопитството ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 5:38 pm Заглавие: |
|
|
ok be, sha vi kaja... priemam, che ste se predali:)))
Znachi tva e klishe... cinkovo... sluji za da se lustrosvat razni obiknovenni hartii.
Primer: trebe pechatam etiket, koito iskam da e na strukturna hartia, leko relefen i ptochie, obache tapite kopeleta vnositeli takava hartia ne vnasiat shtoto bila skapa. Da de, hubavo, mi vnesete mi... da ama po malko ot 2000 kmadratni metra nemoje... deba i vnositelite deba, na mene mi trebvat 600 kvadrata max, kvo da pravia drugite 1400... ami tva si e vasha rabuta, nie po malko ot 2000 ne mojem da vnesem.
I togava bat vi LH, prai edno klishe za 70 lv. i bum na butalnata shtanca etiketite... sled pechata... use obiknoven finlandski matov ofset i farliai shapka.
ei za tva se polzva tui neshto... ma vnimafaite sas silata na natiska, zavisi ot mnou neshta... temperatura, vlajnost i t.n.
Ia da vidim sia koi sha pocherpi za tva noUhaU:) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 7:10 pm Заглавие: |
|
|
Евала ве.Бат ЛХ.Тва Патент тре му са извади. Ем ефтинко. Ем ефекта убииствен.
Снимка на резултата ше пуснеш ли?Че ма Хвана Любопитството. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 7:55 pm Заглавие: :-) |
|
|
LoveHate написа: | ... Ima i opcia za poevtiniavane s polzvane na edin izobreten ot mene tarikatlak, ama nego go kazvam sreshto zaplashtane:)))
Ne e mnogo skap, cenata se opredelia nai veche ot hartiata... estestveno ne ochakvash da ti kaja kolko tochno struva, nali? |
RG® написа: | А жокерът да не би да в една друга тема?
:-) |
ТНОЧСПВО!
ПХ!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rrorrorr

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 10:49 pm Заглавие: Re: Interesno mi e... |
|
|
LoveHate написа: |
btw rororon /ili kakto tam se pishe/... ti nali si specheli edan v nachaloto na godinata, vikam da poizchakash da se zahladi i da pusnesh edin PM:))) |
abe goliam stud naposleduk be LoveHat, ne mislish li:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2004 10:48 am Заглавие: |
|
|
еми ето, познах, че е филтър ... за хартия :)))))))))) _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|