Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
kapitana

|
Пуснато на: Нед Авг 15, 2004 11:24 pm Заглавие: :) |
|
|
op :)
abe mai neshto ne se razbrahme dvata lagera :)
tova estestveno zavisi ot izhodnata pozicia na horata
poznavam hora na koito sichko im e na red - e te niama da me razberat.
no kogato seki den gledash krivi i ambiciozni do poluda hora deto iskat da minat prez teb sorry.
tova za smeha - ich ne si pravi iliuziata che sum nekoi paliacho - seshtai se, da ne te setim az :P _________________ Scratch the surface serve a purpose
Scratch the surface don't waste my time
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 1:06 am Заглавие: |
|
|
Ето как мисля аз. Кретеноидните селяни са такива НЕ ПОРАДИ ГЕОГРАФСКИЯ СИ ПРОИЗХОД, а поради тъпоглавието си. Както сме написали в краткото, но доста ЯСНО експозе за К.Е.К.С., произходът има значение само доколкото баща ти е тираджия и мозъкът ти скърца като работи. А между другото Дейзата е един от най-яките пичове, които познавам - баща му е тираджия и той самият не е много умен, ама е добър човек и бие само лошите)
Въпреки това, длъжен съм да призная, че напоследък София се напълни с една особена порода провинциалисти. Те са безочливи, нахални, без морал, без възпитание, без култура, с болна амбиция и свински нрав. Аз лично имам много, ама много приятели и познати от провинцията, които не само, че не мьекат, ами изобщо не ми и хрумвало да се запитам откъде са - случайно съм разбирал и това по никакъв начин не ми е променило отношението към тях, РАЗБИРА СЕ. Просто лошата слава на т.нар. "провинциалисти" е създадена от точно онези измекяри, които описах преди малко, и от които получавам мозъчно разстройство и сърдечно повръщане. По същия начин, както например в Холандия като кажеш, че си българин, и всички те свързват с разни безграмотни гастърбайтери, или сводници, или обикновени престъпници, с които са пълни рейсовете дотам и обратно. Така че, скъпи провинциални граждани, да не се обиждаме на шоп, майна или къвтотамси, защото е безпредметно. Проблемът се корени на съвсем друго място. Проблемът е, че определена пасмина от провинцията, която е наводнила НАШИЯ си град, се държи по начин, който напълно оправдава псувните НИ, и всички можем да дадем не един пример за това - едно кратко посещение в ареала на УНСС е напълно достатъчно да ти държи влага около година напред... чак ми се додрайфа. Аз не мразя нито хората от провинцията, нито хората от луната - мразя единствено безпросветните, прости, смрадливи, неумити, безхаберни, безкултурни, гъзобради, дебелокожи, дебелооки, с анцузи и терлички с бели чорапки, магароидни, сквернодумни, мякащи, готови на всичко за да "пробият" в големия град, задръстени, кромидени, плиткоумни, безмозъчни, дебилно усмихнати, артистично нагъзени по всяко време, кретеноидни селяни. _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 1:10 am Заглавие: |
|
|
А и LH, брато, ясен си ми. _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 1:18 am Заглавие: |
|
|
Az kato zaguben, tupoumen, zabluden, izprostEl, negramoten Kustendilets (and DAMN PROUD OF IT) iskam samo da te pitam Pasta:
Namekwash li, che wsichki tezi, koito opiswash taka tswetushto (ama klishirano be deba, mnogo klishirano) sa wse doshli ot izwun WASHIA si (fixiram tebe i Kapitana, estestweno) grad? Demek, da izyasnya pred trite si mozuchni kletki -- nyama mestni takiwa? Breh deba taya kriwa niwa deba tiya murshawi wolowe! Tawa trebe da bilo e nekakwa agora na wisokata kultura deto Chowechestwoto ne e wizhdalo ot wremeto na Socrat i Aristotel nasam predi tiya proshlyatsi da sa zasrali polozhenieto! _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 1:29 am Заглавие: |
|
|
Drone, естествено, че има и аз визирам и тях. Ако по внимателно беше прочел експозето на http://kekc.hit.bg/, щеше вече да имаш отговор на въпроса си. Където в точка 2 (две) пише, цитирам дословно:
2.Селянин, селяк, селяндур.
Възможно е да идва от всякъде (Софиянци много, Столичани, Пловдив, Варна, Кърджалийско, други градове).
П.С.
Някои хора подхождат много първосигнално, което не говори добре за тях. _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 1:35 am Заглавие: |
|
|
Za suzhalenie, u nashe selo tuka ne se wizhda hit.bg (pochnete da si slagate neshtata na serweri deto se wizhdat i izwun BG, a?)
Towa, koeto ne mi e yasno e slednoto:
Razbrah koi sa "te" kato se nasilih i prochetoh purwia ti post. A koi ste WIE?
A kato si goworim za purwosignalno (koeto si e mnoo ubawa rabota BTW) da te pitam i slednoto:
Ne ti li prawi wpechatlenie, che tsyaloto ti tesnogrudo otnoshenie kum wuprosa, koito postawyash, ima umstwenata shirina na podhoda na "TE", i kategorichno zaema wtoro myasto po purwosignalnost samo sled udar s chukche pod kolyanoto, a? _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 1:42 am Заглавие: |
|
|
Добре съжелявам, не знаех че си в чужбина. Ето пълния текст:
К.Е.К.С.
Клуб на Екстерминаторите на Кретеноидните Селяни
(дружество с ограничена отговорност сформирано 2003 година)
Как да ги познаем?
ТЕ са:
(не става въпрос за хора от провинцията. кретеноиден селянин е нещо повече)
- Един истински Кретеноиден Селяк притежава следните качества
- Кретеноид.
- Селянин, селяк, селяндур.
- Възможно е да идва от всякъде (Софиянци много, Столичани, Пловдив, Варна, Кърджалийско, други градове).
- Нахален.
- Безочлив.
- Дебелоок.
- Дебелокож.
- Има мръсотия под ноктите, около гъза, под и над свинските очи и навсякъде другаде.
- Подмазвач.
- Безпринципен.
- Без собствено мнение, но с високо мнение за себе си.
- Без благороден произход.
- Или не пие алкохол или пие без граници, следва побой над приятелка, дете, съсед, съпруга, случайни хора.
- Харесва Д2, Сафо, Екстра Нина, радио Веселина, Шамара, радио Сити и подобни.. Разпознава ги като любими групи. На въпроса 'каква музика слушаш?', отговаря с 'хитове'.
- Глупав/прост.
- Винаги глуповато/мазно усмихнат, излъчва дебилен оптимизъм, неприсъщ за интелигентния индивид.
- Сексът се определя винаги като ЧУКАНЕ. Обич и любов има само в приказките и на нивата.
- Любима храна, независимо от социалното положение и заплатата: хляб и лютеница, като се гребе директно с коричките. _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 1:49 am Заглавие: |
|
|
Kato ostawim nastrana fakta, che mozhe bi za teb shte e trudno da otgoworish na nyakoi, koito e nahalen, debelokozh, karierist, pie, pushi, bez blagoroden proizhod, bez pretentsii za intelekt i nenuzhni mnenia po wsichki wuprosi, s mnogo wisoko mnenie za sebe si (wupreki wsichko):
Da te pitam otnowo -- koi ste WIE?
Shtoto da ti kazha, grupichkite artistichni prudlyowtsi sa mi bash tolkoz nepriatni, kolkoto i "TE" -- a s tyah dori ne mozhesh da se napiesh kato horata. Ne kazwam, che WIE ste takiwa -- zatowa te pitam, ta da nyama hard feelings. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
efi
|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 1:52 am Заглавие: |
|
|
A lipsata na syobrazitelnost vliza li v priznatzite opredelia6ti "Te" ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 1:53 am Заглавие: |
|
|
PASTA написа: | Винаги глуповато/мазно усмихнат, излъчва дебилен оптимизъм, неприсъщ за интелигентния индивид.
|
Сега ще се обиждаме ли?
p.s
....кофти ден а ПАСТА... ми намери дупка бе човек и я запълни ДМД...
не и е мястото на тази дискусия в ТОЗИ форум...
...хора има всякакви... сега какво да си обръснем главите и да одим да млатим "селяните" ли?!?!? нещо не ми харесват идеите които се прокарват с тези кексове мексове... всеки има право на шанс в живота... и най-голямото магаре... ако си по-олемо магаре от него няма да ти се качи на главата... ако ме разбра.
аде лека и доходна... _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 1:54 am Заглавие: |
|
|
А колкото до въпроса ти е меко казано наивно да смяташ, че реакцията ми е първосигнална, а именно защото дълго време съм се опитвал да разбера хора като "ТЕ", после дълго време съм скърцал със зъби и най накрая ми писна на ........
Най общо казано, засягам моралната точка на въпроса и доколкото мога да се изразя достатъчно точно разликата между "ТЯХ" и мен е именно там.
И пак, в разсъжденията си не разделям хората на "селяни" и " граждани". _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 1:57 am Заглавие: |
|
|
И за да не съм съвсем голословен, ще дам пример, конкретен и сравнитално обобщителен:
- масата таксиметрови шофиори в Столицата (за други градове нямам наблюдения). _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
efi
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 2:06 am Заглавие: |
|
|
Purwosignalnoto e drugade, i nai-golyamoto dokazatelstwo za nego e faktut, che ne go otchitash.
Faktut, che dori i w mislite si ne dawash prawo na nyakogo da SUSHTESTWUWA taka, kakto namira za dobre e proyawa na tesnogrudie. Nikoi ne iska ot teb da hareswash wsichki, no questions asked. Purwiyat i osnowen printsip na TSIVILIZOVANOSTTA obace e "LIVE AND LET LIVE". Towa da si pozwolish publichno da zayawish, che nyakoi nyama prawo na sushtestwuwane e nai-gnusnata proyawa na zadrustenost, nazadnichawost, i Balkanshtina. Tya e tochno tolkowa izrazena w twoite postowe, kolkoto (ako ne i poweche) w otnoshenieto na "TE". Ili, da tsitiram Konfutsii, "Kraino polozhitelnoto granichi s kraino otritsatelnoto". Ne me razbirai pogreshno, ne slagam mnenieto na pozitsia "Kraino Polozhitelno".
Naricahli sa me "promit mozuk", "amerikanizrian tip", "prawesht se na po-ewropeets ot Ewropeitsite" i prochie, no winagi i zawinagi shte wyarwam w towa, che "I may not agree with what you say, but I am ready to fight for your right to say it". Poradi tazi prichina, nyamam protiw towa tezi hora da zhiweyat zhiwota si kakto nameryat za dobre. I otnowo poradi tazi prichina, razgowaryam s teb i cheta mneniyata ti, makar i da mi se iska da rewna s pulno gurlo "SHUT THE FUCK UP WILL YA?!?!"
A, i da ne zabrawya:
Mai otnowo propusnah da procheta koi ste "WIE"? Show me the money _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 2:09 am Заглавие: |
|
|
LuPi, прав си донякаде, но смятам, че има разлика между това да търсиш шанса си, като спазваш някакви морални норми и се държиш като човек и това да си готов на всичко заради този шанс, дори да навредиш на някой.... както и де.
Мисля също така, че темета си е точно на място. _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 2:14 am Заглавие: |
|
|
Drone написа: | Purwosignalnoto e drugade, i nai-golyamoto dokazatelstwo za nego e faktut, che ne go otchitash.
Faktut, che dori i w mislite si ne dawash prawo na nyakogo da SUSHTESTWUWA taka, kakto namira za dobre e proyawa na tesnogrudie. Nikoi ne iska ot teb da hareswash wsichki, no questions asked. Purwiyat i osnowen printsip na TSIVILIZOVANOSTTA obace e "LIVE AND LET LIVE". Towa da si pozwolish publichno da zayawish, che nyakoi nyama prawo na sushtestwuwane e nai-gnusnata proyawa na zadrustenost, nazadnichawost, i Balkanshtina. Tya e tochno tolkowa izrazena w twoite postowe, kolkoto (ako ne i poweche) w otnoshenieto na "TE". Ili, da tsitiram Konfutsii, "Kraino polozhitelnoto granichi s kraino otritsatelnoto". Ne me razbirai pogreshno, ne slagam mnenieto na pozitsia "Kraino Polozhitelno".
Naricahli sa me "promit mozuk", "amerikanizrian tip", "prawesht se na po-ewropeets ot Ewropeitsite" i prochie, no winagi i zawinagi shte wyarwam w towa, che "I may not agree with what you say, but I am ready to fight for your right to say it". Poradi tazi prichina, nyamam protiw towa tezi hora da zhiweyat zhiwota si kakto nameryat za dobre. I otnowo poradi tazi prichina, razgowaryam s teb i cheta mneniyata ti, makar i da mi se iska da rewna s pulno gurlo "SHUT THE FUCK UP WILL YA?!?!"
A, i da ne zabrawya:
Mai otnowo propusnah da procheta koi ste "WIE"? Show me the money |
.. я кажи от колко време не си в БГ.
.. и BTW, верно си се американизирал ;) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 2:17 am Заглавие: |
|
|
Towa otkolko wreme sum kude si e lichno moya rabota, kakto i towa kak i w kakwo sum se *****ziral.
Ta shte kazhesh li koi ste "WIE" -- kato grupa s opredelenia kato za "TE" (BTW, ne stawa s "towa, koeto ne sa "TE") -- ili shte hodish da si.... gledash rabotata? _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 2:19 am Заглавие: |
|
|
А и "НИЕ" сме Гошо, Тошо, Иван и аз. Ебати въпроса..... _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 10:13 am Заглавие: Re: ТЕ са от ТАМ |
|
|
PASTA написа: | ... Значи, огладнях и понеже дома немаше лук и хлеб ...
... Часът е 17:00pm нахълтвам ,залитайки, бършейки с ръкав стичащата се лига. Мисълта ми е в състояние, което бих оприличил, като ... запек, може би.
... и дали добре си избърсах задника на излизане от вкъщи. [/url] |
така ли изглежда висшата раса, наречена СОФИЯНЕЦ ... нещастнико, то си жалак бе |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 10:25 am Заглавие: |
|
|
DEL? |
|
Върнете се в началото |