Graphilla.com :: Преглед на тема - ТЕ са от ТАМ

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ТЕ са от ТАМ
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
kapitana

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Авг 15, 2004 11:24 pm    Заглавие: :) Отговорете с цитат

op :)
abe mai neshto ne se razbrahme dvata lagera :)
tova estestveno zavisi ot izhodnata pozicia na horata
poznavam hora na koito sichko im e na red - e te niama da me razberat.
no kogato seki den gledash krivi i ambiciozni do poluda hora deto iskat da minat prez teb sorry.

tova za smeha - ich ne si pravi iliuziata che sum nekoi paliacho - seshtai se, da ne te setim az :P
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Chef

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2004 1:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ето как мисля аз. Кретеноидните селяни са такива НЕ ПОРАДИ ГЕОГРАФСКИЯ СИ ПРОИЗХОД, а поради тъпоглавието си. Както сме написали в краткото, но доста ЯСНО експозе за К.Е.К.С., произходът има значение само доколкото баща ти е тираджия и мозъкът ти скърца като работи. А между другото Дейзата е един от най-яките пичове, които познавам - баща му е тираджия и той самият не е много умен, ама е добър човек и бие само лошите)

Въпреки това, длъжен съм да призная, че напоследък София се напълни с една особена порода провинциалисти. Те са безочливи, нахални, без морал, без възпитание, без култура, с болна амбиция и свински нрав. Аз лично имам много, ама много приятели и познати от провинцията, които не само, че не мьекат, ами изобщо не ми и хрумвало да се запитам откъде са - случайно съм разбирал и това по никакъв начин не ми е променило отношението към тях, РАЗБИРА СЕ. Просто лошата слава на т.нар. "провинциалисти" е създадена от точно онези измекяри, които описах преди малко, и от които получавам мозъчно разстройство и сърдечно повръщане. По същия начин, както например в Холандия като кажеш, че си българин, и всички те свързват с разни безграмотни гастърбайтери, или сводници, или обикновени престъпници, с които са пълни рейсовете дотам и обратно. Така че, скъпи провинциални граждани, да не се обиждаме на шоп, майна или къвтотамси, защото е безпредметно. Проблемът се корени на съвсем друго място. Проблемът е, че определена пасмина от провинцията, която е наводнила НАШИЯ си град, се държи по начин, който напълно оправдава псувните НИ, и всички можем да дадем не един пример за това - едно кратко посещение в ареала на УНСС е напълно достатъчно да ти държи влага около година напред... чак ми се додрайфа. Аз не мразя нито хората от провинцията, нито хората от луната - мразя единствено безпросветните, прости, смрадливи, неумити, безхаберни, безкултурни, гъзобради, дебелокожи, дебелооки, с анцузи и терлички с бели чорапки, магароидни, сквернодумни, мякащи, готови на всичко за да "пробият" в големия град, задръстени, кромидени, плиткоумни, безмозъчни, дебилно усмихнати, артистично нагъзени по всяко време, кретеноидни селяни.
Chef

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2004 1:10 am    Заглавие: Отговорете с цитат

А и LH, брато, ясен си ми.
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2004 1:18 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Az kato zaguben, tupoumen, zabluden, izprostEl, negramoten Kustendilets (and DAMN PROUD OF IT) iskam samo da te pitam Pasta:

Namekwash li, che wsichki tezi, koito opiswash taka tswetushto (ama klishirano be deba, mnogo klishirano) sa wse doshli ot izwun WASHIA si (fixiram tebe i Kapitana, estestweno) grad? Demek, da izyasnya pred trite si mozuchni kletki -- nyama mestni takiwa? Breh deba taya kriwa niwa deba tiya murshawi wolowe! Tawa trebe da bilo e nekakwa agora na wisokata kultura deto Chowechestwoto ne e wizhdalo ot wremeto na Socrat i Aristotel nasam predi tiya proshlyatsi da sa zasrali polozhenieto!

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
Chef

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2004 1:29 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Drone, естествено, че има и аз визирам и тях. Ако по внимателно беше прочел експозето на http://kekc.hit.bg/, щеше вече да имаш отговор на въпроса си. Където в точка 2 (две) пише, цитирам дословно:

2.Селянин, селяк, селяндур.
Възможно е да идва от всякъде (Софиянци много, Столичани, Пловдив, Варна, Кърджалийско, други градове).

П.С.
Някои хора подхождат много първосигнално, което не говори добре за тях.
Drone

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2004 1:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Za suzhalenie, u nashe selo tuka ne se wizhda hit.bg (pochnete da si slagate neshtata na serweri deto se wizhdat i izwun BG, a?)

Towa, koeto ne mi e yasno e slednoto:

Razbrah koi sa "te" kato se nasilih i prochetoh purwia ti post. A koi ste WIE?

A kato si goworim za purwosignalno (koeto si e mnoo ubawa rabota BTW) da te pitam i slednoto:

Ne ti li prawi wpechatlenie, che tsyaloto ti tesnogrudo otnoshenie kum wuprosa, koito postawyash, ima umstwenata shirina na podhoda na "TE", i kategorichno zaema wtoro myasto po purwosignalnost samo sled udar s chukche pod kolyanoto, a?

Върнете се в началото
Chef

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2004 1:42 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре съжелявам, не знаех че си в чужбина. Ето пълния текст:

К.Е.К.С.
Клуб на Екстерминаторите на Кретеноидните Селяни
(дружество с ограничена отговорност сформирано 2003 година)

Как да ги познаем?

ТЕ са:
(не става въпрос за хора от провинцията. кретеноиден селянин е нещо повече)

- Един истински Кретеноиден Селяк притежава следните качества
- Кретеноид.
- Селянин, селяк, селяндур.
- Възможно е да идва от всякъде (Софиянци много, Столичани, Пловдив, Варна, Кърджалийско, други градове).
- Нахален.
- Безочлив.
- Дебелоок.
- Дебелокож.
- Има мръсотия под ноктите, около гъза, под и над свинските очи и навсякъде другаде.
- Подмазвач.
- Безпринципен.
- Без собствено мнение, но с високо мнение за себе си.
- Без благороден произход.
- Или не пие алкохол или пие без граници, следва побой над приятелка, дете, съсед, съпруга, случайни хора.
- Харесва Д2, Сафо, Екстра Нина, радио Веселина, Шамара, радио Сити и подобни.. Разпознава ги като любими групи. На въпроса 'каква музика слушаш?', отговаря с 'хитове'.
- Глупав/прост.
- Винаги глуповато/мазно усмихнат, излъчва дебилен оптимизъм, неприсъщ за интелигентния индивид.
- Сексът се определя винаги като ЧУКАНЕ. Обич и любов има само в приказките и на нивата.
- Любима храна, независимо от социалното положение и заплатата: хляб и лютеница, като се гребе директно с коричките.
Drone

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2004 1:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Kato ostawim nastrana fakta, che mozhe bi za teb shte e trudno da otgoworish na nyakoi, koito e nahalen, debelokozh, karierist, pie, pushi, bez blagoroden proizhod, bez pretentsii za intelekt i nenuzhni mnenia po wsichki wuprosi, s mnogo wisoko mnenie za sebe si (wupreki wsichko):

Da te pitam otnowo -- koi ste WIE?

Shtoto da ti kazha, grupichkite artistichni prudlyowtsi sa mi bash tolkoz nepriatni, kolkoto i "TE" -- a s tyah dori ne mozhesh da se napiesh kato horata. Ne kazwam, che WIE ste takiwa -- zatowa te pitam, ta da nyama hard feelings.

Върнете се в началото
efi

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2004 1:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

A lipsata na syobrazitelnost vliza li v priznatzite opredelia6ti "Te" ?
Върнете се в началото
LuPi

Местожителство: eastern hemisphere

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2004 1:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

PASTA написа:
Винаги глуповато/мазно усмихнат, излъчва дебилен оптимизъм, неприсъщ за интелигентния индивид.

Сега ще се обиждаме ли?

p.s
....кофти ден а ПАСТА... ми намери дупка бе човек и я запълни ДМД...
не и е мястото на тази дискусия в ТОЗИ форум...
...хора има всякакви... сега какво да си обръснем главите и да одим да млатим "селяните" ли?!?!? нещо не ми харесват идеите които се прокарват с тези кексове мексове... всеки има право на шанс в живота... и най-голямото магаре... ако си по-олемо магаре от него няма да ти се качи на главата... ако ме разбра.
аде лека и доходна...
Chef

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2004 1:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

А колкото до въпроса ти е меко казано наивно да смяташ, че реакцията ми е първосигнална, а именно защото дълго време съм се опитвал да разбера хора като "ТЕ", после дълго време съм скърцал със зъби и най накрая ми писна на ........
Най общо казано, засягам моралната точка на въпроса и доколкото мога да се изразя достатъчно точно разликата между "ТЯХ" и мен е именно там.
И пак, в разсъжденията си не разделям хората на "селяни" и " граждани".
Chef

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2004 1:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

И за да не съм съвсем голословен, ще дам пример, конкретен и сравнитално обобщителен:

- масата таксиметрови шофиори в Столицата (за други градове нямам наблюдения).
efi

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2004 2:05 am    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=163
Върнете се в началото
Drone

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2004 2:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Purwosignalnoto e drugade, i nai-golyamoto dokazatelstwo za nego e faktut, che ne go otchitash.

Faktut, che dori i w mislite si ne dawash prawo na nyakogo da SUSHTESTWUWA taka, kakto namira za dobre e proyawa na tesnogrudie. Nikoi ne iska ot teb da hareswash wsichki, no questions asked. Purwiyat i osnowen printsip na TSIVILIZOVANOSTTA obace e "LIVE AND LET LIVE". Towa da si pozwolish publichno da zayawish, che nyakoi nyama prawo na sushtestwuwane e nai-gnusnata proyawa na zadrustenost, nazadnichawost, i Balkanshtina. Tya e tochno tolkowa izrazena w twoite postowe, kolkoto (ako ne i poweche) w otnoshenieto na "TE". Ili, da tsitiram Konfutsii, "Kraino polozhitelnoto granichi s kraino otritsatelnoto". Ne me razbirai pogreshno, ne slagam mnenieto na pozitsia "Kraino Polozhitelno".

Naricahli sa me "promit mozuk", "amerikanizrian tip", "prawesht se na po-ewropeets ot Ewropeitsite" i prochie, no winagi i zawinagi shte wyarwam w towa, che "I may not agree with what you say, but I am ready to fight for your right to say it". Poradi tazi prichina, nyamam protiw towa tezi hora da zhiweyat zhiwota si kakto nameryat za dobre. I otnowo poradi tazi prichina, razgowaryam s teb i cheta mneniyata ti, makar i da mi se iska da rewna s pulno gurlo "SHUT THE FUCK UP WILL YA?!?!"

A, i da ne zabrawya:

Mai otnowo propusnah da procheta koi ste "WIE"? Show me the money

Върнете се в началото
Chef

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2004 2:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

LuPi, прав си донякаде, но смятам, че има разлика между това да търсиш шанса си, като спазваш някакви морални норми и се държиш като човек и това да си готов на всичко заради този шанс, дори да навредиш на някой.... както и де.

Мисля също така, че темета си е точно на място.
Chef

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2004 2:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Drone написа:
Purwosignalnoto e drugade, i nai-golyamoto dokazatelstwo za nego e faktut, che ne go otchitash.

Faktut, che dori i w mislite si ne dawash prawo na nyakogo da SUSHTESTWUWA taka, kakto namira za dobre e proyawa na tesnogrudie. Nikoi ne iska ot teb da hareswash wsichki, no questions asked. Purwiyat i osnowen printsip na TSIVILIZOVANOSTTA obace e "LIVE AND LET LIVE". Towa da si pozwolish publichno da zayawish, che nyakoi nyama prawo na sushtestwuwane e nai-gnusnata proyawa na zadrustenost, nazadnichawost, i Balkanshtina. Tya e tochno tolkowa izrazena w twoite postowe, kolkoto (ako ne i poweche) w otnoshenieto na "TE". Ili, da tsitiram Konfutsii, "Kraino polozhitelnoto granichi s kraino otritsatelnoto". Ne me razbirai pogreshno, ne slagam mnenieto na pozitsia "Kraino Polozhitelno".

Naricahli sa me "promit mozuk", "amerikanizrian tip", "prawesht se na po-ewropeets ot Ewropeitsite" i prochie, no winagi i zawinagi shte wyarwam w towa, che "I may not agree with what you say, but I am ready to fight for your right to say it". Poradi tazi prichina, nyamam protiw towa tezi hora da zhiweyat zhiwota si kakto nameryat za dobre. I otnowo poradi tazi prichina, razgowaryam s teb i cheta mneniyata ti, makar i da mi se iska da rewna s pulno gurlo "SHUT THE FUCK UP WILL YA?!?!"

A, i da ne zabrawya:

Mai otnowo propusnah da procheta koi ste "WIE"? Show me the money

.. я кажи от колко време не си в БГ.
.. и BTW, верно си се американизирал ;)
Drone

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2004 2:17 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Towa otkolko wreme sum kude si e lichno moya rabota, kakto i towa kak i w kakwo sum se *****ziral.

Ta shte kazhesh li koi ste "WIE" -- kato grupa s opredelenia kato za "TE" (BTW, ne stawa s "towa, koeto ne sa "TE") -- ili shte hodish da si.... gledash rabotata?

Върнете се в началото
Chef

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2004 2:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

А и "НИЕ" сме Гошо, Тошо, Иван и аз. Ебати въпроса.....
SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2004 10:13 am    Заглавие: Re: ТЕ са от ТАМ Отговорете с цитат

PASTA написа:
... Значи, огладнях и понеже дома немаше лук и хлеб ...

... Часът е 17:00pm нахълтвам ,залитайки, бършейки с ръкав стичащата се лига. Мисълта ми е в състояние, което бих оприличил, като ... запек, може би.

... и дали добре си избърсах задника на излизане от вкъщи. [/url]

така ли изглежда висшата раса, наречена СОФИЯНЕЦ ... нещастнико, то си жалак бе
Върнете се в началото
Zing

МнениеПуснато на: Пон Авг 16, 2004 10:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

DEL?
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети