Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Авг 19, 2004 10:59 am Заглавие: |
|
|
nubizus написа: | Nesnam iawno ne razbiram ni ot nawigacia, ni ot web design,
kat gledam i lebedev ne razbira ma hi4.
Ma i za ko mu e.Na 29 godini studio sas 100 choweka sluziteli site
ne razbirasti ot nisto, pa i klienti nema. Be kade e tragnal toia s toz grozen sait. |
:))
готино - после аз съм глеал субективно :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Чет Авг 19, 2004 12:02 pm Заглавие: |
|
|
ne sam moderator, no mi se struva che diskusiata se prewrashta w razmiana na lichni napadki i izprostiava. moje bi kolegite e wreme da minat na lichna? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alita

|
Пуснато на: Чет Авг 19, 2004 3:38 pm Заглавие: |
|
|
еха!
Именно за личния интерес ставаше дума :)
мерси :) _________________ Battle Angel |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ula

|
Пуснато на: Чет Авг 19, 2004 5:26 pm Заглавие: |
|
|
Alita написа: | еха!
мерси :) |
по тази логика целия web можеш да разгледаш... или почти целия... (да не изнасилваме нещата) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alita

|
Пуснато на: Чет Авг 19, 2004 5:42 pm Заглавие: |
|
|
Ula написа: | Alita написа: | еха!
мерси :) |
по тази логика целия web можеш да разгледаш... или почти целия... (да не изнасилваме нещата) |
Ахам, ама идеята беше да получа препоръчани линкове нали така? От хора които се занимават професионално с уеб дизайн. _________________ Battle Angel |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ula

|
Пуснато на: Чет Авг 19, 2004 6:10 pm Заглавие: |
|
|
Alita написа: |
Ахам, ама идеята беше да получа препоръчани линкове нали така? От хора които се занимават професионално с уеб дизайн. |
и така всяка седмица... месец, година всички на отчет... кой какво харесва... лебеди, патки... квото дойде... нета голям.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Авг 20, 2004 12:24 am Заглавие: |
|
|
OK awatara. Zimas edin sait na lebedew i mu prais analiz postwas tuka i mu pokazwas Greshkite. Posle se grabwash i prawis redesign an saita
kakto ti mislis 4e trebwa dae. Postwash. I kat wida moe si pomisla
i werwai mi se sam obektiwen. A i obestwam tarzestweno ako uspees da ma ubedis da sam Pruw Anti lebedew RADETEL:)))
Do togawa moe samo da kaza :
DA praw si Subektiwen sam.:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пет Авг 20, 2004 9:49 am Заглавие: |
|
|
nubizus написа: | OK awatara. Zimas edin sait na lebedew i mu prais analiz postwas tuka i mu pokazwas Greshkite. Posle se grabwash i prawis redesign an saita
i werwai mi se sam obektiwen. A i obestwam tarzestweno ako uspees da ma ubedis da sam Pruw Anti lebedew RADETEL:)))
aide stiga ! :)
Znachi mnogo tupo beshe ot moia strana da plesna toia oftopik v temata za koeto se izviniavam. V nikav sluchai ne iskah da priniziavam rabotata na lebedev. Tva che az ne haresvam neshtata e subektivno mnenie. Spora e li e studio lebedev v top 5 na web designa ili ne e super bezmislen shtoto boli go nego kvo mislia az ti i avatara za negovata firma i celoto mu portolio nakup.
Dai nashte si neshta da si obsajdame pa kato Lebedev se regne v graphilla i postne neshto togava moe da si govorim koi po nai i t.n. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Авг 20, 2004 10:56 am Заглавие: |
|
|
nubizus написа: | OK awatara. Zimas edin sait na lebedew i mu prais analiz postwas tuka i mu pokazwas Greshkite. Posle se grabwash i prawis redesign an saita
нубзи, нубзи... :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alita

|
Пуснато на: Пет Авг 20, 2004 11:40 am Заглавие: |
|
|
Мисля, че не сте ме разбрали.
Целта ми не беше да се направи някакъв /временен или моментен, най-малко пък ВЕЧЕН/ топ 5 на най-добрите сайтове, според всички постинги, а да получа предложения за добри сайтове, личните предпочитания на дизайнерите от форума, които да използвам за СОБСТВЕН референс.
По тази причина факта, че някой класира лебедев в собствения си топ 5, а друг не, си е напълно ОК.
Както виждате, цялото проучване е субективно от самото начало, и никога не е целяло обективност.
Благодаря на всички, които ми препоръчаха заслужаващи си внимание сайтове според тях. _________________ Battle Angel |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Авг 20, 2004 11:43 am Заглавие: |
|
|
Alita написа: | Мисля, че не сте ме разбрали.
Целта ми не беше да се направи някакъв /временен или моментен, най-малко пък ВЕЧЕН/ топ 5 на най-добрите сайтове, според всички постинги, а да получа предложения за добри сайтове, личните предпочитания на дизайнерите от форума, които да използвам за СОБСТВЕН референс.
По тази причина факта, че някой класира лебедев в собствения си топ 5, а друг не, си е напълно ОК.
Както виждате, цялото проучване е субективно от самото начало, и никога не е целяло обективност.
Благодаря на всички, които ми препоръчаха заслужаващи си внимание сайтове според тях. |
еми за личните предпочитания ДР2 е напраил тема в самия вебдесигн форум... тука освен караница за лебедев и 20 сайта от класацията на най-големия професионалист друу не научи... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|