Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Съб Ное 27, 2004 6:57 pm Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Съб Ное 27, 2004 8:28 pm Заглавие: |
|
|
Ей... ма тоа ботефф е много цапнат в устата бе... на всякъде е с връзки и пак говори... _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Съб Ное 27, 2004 8:40 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Ей... ма тоа ботефф е много цапнат в устата бе... на всякъде е с връзки и пак говори.. |
ne sum siguren 4e te razbrah ... _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Съб Ное 27, 2004 8:45 pm Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Съб Ное 27, 2004 8:56 pm Заглавие: |
|
|
Imperial Friedrich написа: |  |
:))))
Еййй стигаааа бееее:))))
Бойну поле стана тука... _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Съб Ное 27, 2004 8:58 pm Заглавие: |
|
|
Откъде го взе това? Я кажи, че си ги събирам :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Съб Ное 27, 2004 8:59 pm Заглавие: |
|
|
Imperial Friedrich написа: | Откъде го взе това? Я кажи, че си ги събирам :) |
попадна ми случайно:) Граби! Направо ме разби с тфа барбекю:)))) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Съб Ное 27, 2004 9:07 pm Заглавие: |
|
|
Да се изкажа и аз по въпроса.
Първо за нападките над представящите се съм абсолютно съгласен с Io. да не говорим, че и конкретната тема, която го е подразнила, мен също ми направи много лошо впечатление. Другото в което ще се съглася с него е това, че отстрани човек колкото и да е непрофесионалист, понякога вижда грешки, които професионалистите не могат да си открият сами, поради простата причина, че докато работят върху дадения проект, свикват с направеното и не могат да открият къде им е грешката, а отстрани веднага се хваща разликата. Навремето учех в нещо като художествена гиумназия и много често се е случвало странични хора да ми показват грешките и да са абсолютно прави. от тогава не избягвам ничие мнение, защото винаги можеш да откриеш истината в думите на хората около себе си.
Та мисля си, че когато се изказваме негативно по нечий адрес, трябва да се замислим имаме ли право да го правим, дали не грешим в преценката си за него, особенно ако не го познаваме лично. ами ако е някой много по-добър от всички нас и не може да си покаже работите по други причини? или ако сега не е толкова добър, а утре може да ни сложи в малкото си джобче? ами тогава како ще му кажем?
и по отношение на самата тема... колко от нас се изказаха конкретно по нея тук? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Дек 03, 2004 8:39 pm Заглавие: |
|
|
Imperial Friedrich написа: |  |
save gif as:) shte go plolzvam s udovolstvie! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Дек 03, 2004 11:16 pm Заглавие: |
|
|
tolkowa energia, tolkowa pisane i si4ko towa zagubeno wreme, edno se 4uda i ima 2 warianta:
1.sedite si wkusti i si cukate za kef
2.plastat wi malko pari za da mazete s golemata lopata i poneze ne se napuwate imate wreme
3 mi neznam moze bi ste studenti
sawet: TEZI DETO REWAT ZA WNIMANIE da SE opla4at na DRUGARKATA
ARMEN POPOWA, tia otdawna wladee instrumentariuma za Detckata gradina do sawarshenstwo. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Съб Дек 04, 2004 12:03 am Заглавие: |
|
|
ми за мен са верни 1, 2 и 3 наведнъж :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Дек 04, 2004 5:11 am Заглавие: |
|
|
Imperial Friedrich написа: | ми за мен са верни 1, 2 и 3 наведнъж :)
 |
be ti si druga bira be - amerikanska:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|