Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Divaise
|
Пуснато на: Вто Дек 21, 2004 3:37 am Заглавие: |
|
|
da we na 18 sam :) shto ti na kolko mislish che sam az sam super mado malko zeleno ;-) btw za tiq geometrii nqqm predstava kvo govorite :-( _________________ Hehehehe |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Вто Дек 21, 2004 1:32 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | e napravo ma zakla....i kva vrazka imat arhitektite?? mi e interesno da naucha? |
Цитат: | дескриптивната геометрия се изучава сериозно в архитектурата. Поне по мое време беше така. И това ми бе любимият предмет в 1-ви курс |
Sega ne se li u4i ve4e tova...? Prosto mi e interesno ..... _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Вто Дек 21, 2004 1:45 pm Заглавие: |
|
|
Учи се сигурно. То с какви ли не простотии ги товарят, ако това не учат, не знам как ще се справят с ориентирането в пространството. Спомням си че се бях вманиачил в дескриптивната до степен, в която като погледна нанякъде веднага започвах да си представям обектите как са разположени, ккюакви проекции имат и т.н.т. Като излезна матрицата 1, се чувствах по същия начин:)
Ама виж на какво обърнахме на момчето темата... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Arthas
Регистриран на: 12 Дек 2004 Мнения: 28 Местожителство: People's Nightmares
|
Пуснато на: Вто Дек 21, 2004 2:43 pm Заглавие: |
|
|
Не се притеснявайте! Пишете квот си искате, важното е лафа да върви. _________________ ------------------------------------------------------>
if(someone01->caption="idot",irritate->me);
else kill->someone01;
close();
------------------------------------------------------> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Вто Дек 21, 2004 5:18 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | не знам как ще се справят с ориентирането в пространството. Спомням си че се бях вманиачил в дескриптивната до степен, в която като погледна нанякъде веднага започвах да си представям обектите как са разположени, ккюакви проекции имат и т.н.т. |
БАЩА ти да не се казва - г-н МОНЖ
;)) _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
virtualchild

|
Пуснато на: Вто Дек 21, 2004 8:42 pm Заглавие: |
|
|
nachi deskriptivnata geometria (descript=opisvam) e mnogo vagna chast ot arhitekturata shtot sichko det go izmisliash triaa da se nachertae....
i se uchi mai samo edin semestar...
obache az se udivih na vryzkata megdu neporochnata, chista i prekrasna 14 godishna liubov kam 3dvizualizaicata i pokvarenata, komersialna, chalgadjiiska balgarska arhitektura! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Вто Дек 21, 2004 9:15 pm Заглавие: |
|
|
в архитектурата се учи 2 семестъра.
а за връзката няма връзка, просто помага:) Ако ти сега погледнеш дескриптивната геометрия ще разбереш колко добра работа върши и колко е интуитивна:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
virtualchild

|
Пуснато на: Вто Дек 21, 2004 9:44 pm Заглавие: |
|
|
abe tia naistina pomaga ama az kato chuia deskriptivna i se seshtam kak uchebnik ot 1962a na Uzunov, za 25lv, ot slaveikov popiliah po edna macka det taka i ne mi go varna... pu.. da mu se nevidi i genite arhitektki... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Вто Дек 21, 2004 11:22 pm Заглавие: |
|
|
това притеснява ли те, че е от тогава....
OFF/
Аз помня един виц в случая...:
Влязал 1 човек в една модерна книжарница, където се продавали
книги, предимно научна литература и попитал:
- Извинете, имате ли учебник по НОВА анатомия на човека...
- В какъв смисъл нова, г-не ?
- Ами, ПО-НОВА анатомия....
- Ми, не...! Тя анатомията си е една и съща откакто човек светува.
На Вас какво по-точно Ви трябва...?
- Както и да е! Щом нямате от новата анатомия, явно не можете да
ми помогнете...!
И човекът отчаян, отворил прозореца и излетял през него...
;)
Та същото ми дойде на ум като споменаваш '62... _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
virtualchild

|
Пуснато на: Вто Дек 21, 2004 11:34 pm Заглавие: |
|
|
az shtot imam slabost kam starite debeli s galti stranici uchebnici i sbornici po matematika ta zatova s omilenie spomenavam 62ra.
ama toia uchebnik beshe kultov shtom blagodarenie na nego na edna zashtita na kursovi zadachi uspiah da ubedia prepodavatelkata si che mi e viarno postroenieto.{a to ne beshe vervaite mi:)))} i osven tova genicata hich ne beshe ot mladite i zelenite!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Сря Дек 22, 2004 12:29 am Заглавие: |
|
|
Е ако ви кажа че единия ни преподавател, който се водеше много добър познавач на дескриптивната, ни заяви, да не се опитваме да разберем пространствно дескриптивнаата геометрия, а да научим само принципите. защото той от колко време се бил занимавал с това и не можел.....
а тя си е толкова проста, само трябва да се замислиш като я изучаваш.... но какво да ги правиш, те си знаят формулите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Сря Дек 22, 2004 12:37 am Заглавие: |
|
|
я дайте този разгвовор да прехвърлим в общите приказки, че много нагло от наша страна така:
ето ви темата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|