Graphilla.com :: Преглед на тема - Bolinan уеб сайт

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Bolinan уеб сайт
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
oho

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Яну 28, 2005 4:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Кофтито е че няма време за друг и изглежда ще е синия. Много се радвам за всичките ви постове (и на тези на себастиан особено), защото благодарение на тях и двата варианта станаха прилични.
А това с ръчичката - чак като ми го каза се сетих за БТК (само една famecard съм виждал, рекламите не съм гледал). Реших ръчичката, защото много се чудих там какво да има, пробвах със снимки - развалят целия header, а така най-добре ми пасна и мисля докато не намеря нещо по-добро да я оставя нея. А логото е само примерно, отделно ще се мисли по него.
Мисля да освежа някак плановете, да се набиват на очи, DR2 каза, и това-онова, някакви малки козметични поправки и го качвам.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети