Предишната тема :: Следващата тема |
Трябва ли да има нов конкурс.3Д или 2Д? |
Не |
|
7% |
[ 4 ] |
Искаме 2Д |
|
52% |
[ 28 ] |
Искаме 3Д |
|
39% |
[ 21 ] |
|
Общо гласове : 53 |
|
Автор |
Съобщение |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 9:11 am Заглавие: |
|
|
nickyz написа: | За да стане хубав конкурс трябва да се намери от някъде подобаващ награден фонд, за да има човек стимул да участва. |
Ако човек има нужда от подобни стимули за участие, значи не му е мястото тука. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 9:13 am Заглавие: |
|
|
Ако проекта се ползва само за конкурса може да няма финансов стимул. Примерно ако се дава нещо като грамота която да се дава на победителите, която евентуално може да влезне на всеки в употреба при търсене на работа или просто за престиж. Мисля на глас .... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 12:35 pm Заглавие: Хмм... |
|
|
Според мен е много важно да има 2Д конкурс. Някакъв Matte Painting, concept или нещо от сорта, просто за да се активира малко тази част на народа, която се занимава с дигитално рисуване. В момента имам големи проблеми точно с намирането на такива хора.
Ще е много добре да има няколко награди, като една от тях се даде за най-добро представяне на процеса на работа. Ако е възможно да се направи нещо като за CG Challenge, ще е много полезно за всички начинаещи да виждат как се справят другите.
А това че наградния фонд е стимул, не знам защо някой въобще го оспорва. _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 5:20 pm Заглавие: Re: Хмм... |
|
|
Nixon написа: | А това че наградния фонд е стимул, не знам защо някой въобще го оспорва. |
Може би не се изразих правилно. Просто цитатът, към който се отнесох, поставяше нещата сякаш наградата е единственото, за което ще участват хората. Иначе разбира се, че е хубаво да има. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|