Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bulgulbrr Гост
|
Пуснато на: Пон Мар 17, 2003 1:55 pm Заглавие: |
|
|
otnovo sum maluk, a po televizora vurtiat The Invaders.Blagodaria ot surtse za putuvaneto vuv vremeto i prostranstvoto- naistina krasiv jest! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Мар 17, 2003 4:25 pm Заглавие: |
|
|
neznam obache tfa mi e lubimoto UFO... :)))) mnooo mu se radvam...iskam da go vida s oshte elementi i texturki :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пон Мар 17, 2003 5:20 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | neznam obache tfa mi e lubimoto UFO... :)))) mnooo mu se radvam...iskam da go vida s oshte elementi i texturki :) |
и на мене ми е любимото и искам да му видя червената петолъчка!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Christo

|
Пуснато на: Пон Мар 17, 2003 5:27 pm Заглавие: |
|
|
... много е готин дискмена ;-)) направо прелест !
Ама краката нещо ме притесняват - освен че са като скиорски обувки, май това нещо каца само на писти - с тия крачета не е за неравен терен. А и с тая твърда конструкция няма какво да обира вибрациите при кацане. И някак си са груби за останалото... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sluggard Гост
|
Пуснато на: Пон Мар 17, 2003 6:18 pm Заглавие: |
|
|
Christo написа: | ....И някак си са груби за останалото... |
Mdaa... mnogo si praw. Opasqwah se che nqkoi shte go kazhe. Edinstwenata mi nadezhda e kogato naprawq i detailite po korpusa, vizualno da se urawnowesqt malko neshtata....
kolkoto do nerawniqt teren - mi ne e predwideno da kaca po polqnite :))))
nito pyk e predwideno da e lunohod :)))) Shte trqbwa da ima poeche ot edno "kolqno" na krachetata za taq cel :)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
XY Гост
|
Пуснато на: Пон Мар 17, 2003 6:47 pm Заглавие: |
|
|
Prika4en kal na Kalcun
ne ti li sedi mnogo zalepeno
mnogo got sa izmodelirani kra4etata ma na taia iz4istena forma gore tia zaigravki dolu ?
i drugo ne sa li stanali sega pak Prekaleno tromavi sediat kato lapite na slona zaka4eni na giraf ili neshto podobno
sami po sebe si seko edno si e OK no zeti zaedno mi sediat to4no na kakto pishe nai otgore |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sluggard Гост
|
Пуснато на: Пон Мар 24, 2003 1:01 pm Заглавие: |
|
|
S now, po-detailen korpus i zadni dwigateli...... still no guns! :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Мар 24, 2003 2:06 pm Заглавие: |
|
|
kazah li vi che tfa e lubimoto mi ufo.. :)))
a Christo az da te svetna che na neraven teren ne se kaca a prosto se gravitira nepodvijno vuv vuzduha i onia luch bzzzz ot chiniata teleportira ekipaja .. :) mda...i posle s blasterite zuup zuup..vodiat srajenie s zemlianite ...pri eventualna pobeda gi vzemat gore i praviat experimenti (biologichni, sexualni, bla bla) i gi vrushtat..i hop onia vika "imah sreshta ot 3-ti vid ma ne pomnia ni100."....ili razkazva sichko do nai-malkata podrobnost dori pravi izumitelno tochni skici na koraba, dori znae simvolite na azbukata im..(ako ima takava a ne komunikirat s telepatia)..da ne govoria za IMPLANT-tite deto ni slagat (ae vij mi sega nicknameto, ti ot kade si pomisli che idva??)..ma nema da spodeliam.. :)))) che mnooo alienizirah temata... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пон Мар 24, 2003 2:22 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | na neraven teren ne se kaca a prosto se gravitira nepodvijno vuv vuzduha i onia luch bzzzz ot chiniata teleportira ekipaja .. |
:))))))))))))))))))))))))
i na mene taka mi se struwa, daaa... koito zastane pod lycha awtomatichno se teleportira...... hmmmm..... ne edno po-dobro mqsto :))))
kolko li wreme mozhe da zapazi syznanie edno wyglerodno oblache?
:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sluggard Гост
|
Пуснато на: Вто Мар 25, 2003 2:25 pm Заглавие: |
|
|
hhhyyyymmm. wsyshtnost towa e ednomesten korab i se wliza otgore. t.e. tam otzad na onowa tumbestoto otgore ima edna panta s koqto se otwarq styklenniqt kapak. No kakto i da e. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Мар 25, 2003 2:36 pm Заглавие: |
|
|
sluggard написа: | hhhyyyymmm. wsyshtnost towa e ednomesten korab i se wliza otgore. t.e. tam otzad na onowa tumbestoto otgore ima edna panta s koqto se otwarq styklenniqt kapak. No kakto i da e. :) |
мда... аз пантата много ясно я видях - интересува ме къде е аджеба местото на катинара?
бтв - тва съвсем сериозно - кораб от 2389 година с катинарче... яко :Р |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sluggard Гост
|
Пуснато на: Вто Мар 25, 2003 2:44 pm Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: | sluggard написа: | hhhyyyymmm. wsyshtnost towa e ednomesten korab i se wliza otgore. t.e. tam otzad na onowa tumbestoto otgore ima edna panta s koqto se otwarq styklenniqt kapak. No kakto i da e. :) |
мда... аз пантата много ясно я видях - интересува ме къде е аджеба местото на катинара?
бтв - тва съвсем сериозно - кораб от 2389 година с катинарче... яко :Р |
ти си изруд! :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Мар 25, 2003 2:58 pm Заглавие: |
|
|
sluggard написа: |
ти си изруд! :( |
еххх... ама аз савсем сериозно баси - дадох предложение...
сиа ако журито реши, че ти се меся в концепта и земе да те дисквалифицира - баси ше умра от яд... тва си ми е любимото УФО...
:(((((( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Мар 25, 2003 3:09 pm Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: | ... тва си ми е любимото УФО... |
az spomenah li che tfa mi e lubimoto UFO i na men ? ma az purvi si go zapluh.. :))) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sluggard Гост
|
Пуснато на: Вто Мар 25, 2003 3:30 pm Заглавие: |
|
|
:)))))))))))))))))))))))
Abe maitapime si se nie i si ni e weselo, ama ........ kritikite seknaha i twa ne e na dobre... mhm!
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Мар 25, 2003 3:33 pm Заглавие: |
|
|
sluggard написа: | :)))))))))))))))))))))))
Abe maitapime si se nie i si ni e weselo, ama ........ kritikite seknaha i twa ne e na dobre... mhm!
сигур няма кво да се критикува?? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Мар 25, 2003 4:04 pm Заглавие: |
|
|
mmm niama krit li..? avatarche vish ko vika nashia chovek nemalo krit..m kak da ima kat sichko si e tip-top be? mda..Sia she ima li nekfi texturki 100t na men kato che li hrome nai she mi e got da ia vida i iskam zaduljitelno nomerche s logo na broniata ako trebe she pomogna s logoto :))) aaa i tfa kupola otgore neka da e prozrachen samo kogato trebe da stava tumen (heliomatic) edin vid :))) i mu sloji oshte malko elementi ...ae stia tolkova... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Мар 25, 2003 4:08 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | mmm niama krit li..? avatarche vish ko vika nashia chovek nemalo krit..m kak da ima kat sichko si e tip-top be? mda..Sia she ima li nekfi texturki 100t na men kato che li hrome nai she mi e got da ia vida i iskam zaduljitelno nomerche s logo na broniata ako trebe she pomogna s logoto :))) aaa i tfa kupola otgore neka da e prozrachen samo kogato trebe da stava tumen (heliomatic) edin vid :))) i mu sloji oshte malko elementi ...ae stia tolkova... |
а за лого нема се разберем - треа да има червена петолъчка и туйто!!!
лого и номерче - тва да не ти е USA UFO
тва си българско уфо от епохата на късния социализъм... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Мар 25, 2003 4:12 pm Заглавие: |
|
|
m hubu de neka ima petoluchka ma i nomerche(te i prez kusnia socializum jigosvaha kravite s nomercheta)...moe da se napravi edno gotinu logo s petoluchka i edni hubavo nomerche kato mu se lepne, mmm she zaspi mutzka she stane...ae tfa kak she se kazva UFO-to be ima li ime ili da pomognem i za tova? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Мар 25, 2003 4:16 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | m hubu de neka ima petoluchka ma i nomerche(te i prez kusnia socializum jigosvaha kravite s nomercheta)...moe da se napravi edno gotinu logo s petoluchka i edni hubavo nomerche kato mu se lepne, mmm she zaspi mutzka she stane...ae tfa kak she se kazva UFO-to be ima li ime ili da pomognem i za tova? |
импланте - ше ни бият - да знаеш :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
а как да се казва ли... ми викам да е нещо "гързелинянски лутекрицатор"
м? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|