Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Grotesq

Регистриран на: 12 Мар 2005 Мнения: 442 Местожителство: Булгаристан
|
Пуснато на: Нед Апр 24, 2005 8:18 pm Заглавие: |
|
|
TOVA E NAPRAVO NE4OVE6KOOOOOOOOO :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
Пуснато на: Съб Апр 30, 2005 4:42 pm Заглавие: |
|
|
Sorry момци ама е от телефона ми,
мястото е на Раковски едно магазинче
за играчки точно до силиконовата долина :-]
преди завоя към Славейков
Ако някой си го вземе и обикаля в дома си с това на главата и една пръчка,
да каже дали гласовия модулатор се доближава до първообраза :-) и коло пари е това _________________ http://www.apple.com/macpro/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
Пуснато на: Съб Апр 30, 2005 4:45 pm Заглавие: |
|
|
Забравих да попитам, знае ли се къде ще е примиерата най-после и дали са пуснали билети? _________________ http://www.apple.com/macpro/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Нед Май 01, 2005 5:52 pm Заглавие: |
|
|
mr_j написа: | Забравих да попитам, знае ли се къде ще е примиерата най-после и дали са пуснали билети? |
Примиерата винаги е в Зала 1 на НДК.. Билети би трябвало да са пуснали или в най-скоро време да пускат...! _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Нед Май 01, 2005 6:59 pm Заглавие: |
|
|
A премиерата къде ще е?
;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
Пуснато на: Нед Май 01, 2005 7:22 pm Заглавие: |
|
|
Ха ха да наистина премиерата :-]
Наясно съм с НДК и винаги съм бил там, но има слухове, че всъщност Арена2 ще стартира именно с това и всъщност събитието ще е там...
П.С.
Ако е в НДК, се моля звука да не е толкова осран като на ЕII, за разлика от първата част, където всичко беше на ниво... _________________ http://www.apple.com/macpro/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пон Май 02, 2005 3:38 pm Заглавие: |
|
|
mr_j написа: | Ха ха да наистина премиерата :-]
Наясно съм с НДК и винаги съм бил там, но има слухове, че всъщност Арена2 ще стартира именно с това и всъщност събитието ще е там...
П.С.
Ако е в НДК, се моля звука да не е толкова осран като на ЕII, за разлика от първата част, където всичко беше на ниво... |
... хм... странно. И аз гледах ЕII там и беше доста доволно озвочението... На какво място си бил? :/
Епизод едно гледах в "Мир" едно време и беше също много добре всичко! Мястото ми беше кофти, на първи ред и трябваше да си нося очила на електроженист, да не би да ме ужари някои лазер... но всичко останало като звук, картина и чистота беше на шест! :)
В Арената едва ли би било по зле де ....
а за примиерата ... се извинявам :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
Пуснато на: Пон Май 02, 2005 5:57 pm Заглавие: |
|
|
Това е така само защото не си бил на Е-I в НДК, бях на последния балкон или на предишния, не си споням, и на двете премиери в 00:00. Апропо не само аз съм на това мнение. За Е-I Лукас им е поставил ултиматум -Няма THX, няма премиера /поне слуховете са такива/ _________________ http://www.apple.com/macpro/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Пон Май 09, 2005 6:10 pm Заглавие: |
|
|
Манете майтапа...в момента се опитвам да си сглобя собствен lightsaber, и съм доста близко до завършването му :D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Вто Май 10, 2005 7:08 am Заглавие: |
|
|
:)
Ще бъде много масивно; пошушнаха ми да дойда минимум час и полвина преди прожекцията защото над полвината билети са продадени...
Вие как мислите... дали ще има сълзи накрая... Аз лично... съм чуствителен, но по филми не, никога не плача. Но са тази.. икона... не знам, не знам просто....... израстнахме с тва филмче, ей!!! Никога няма да забравя когато излезе 4ти епизод ... бях в зала едно и ми се допика... Като станах, имаше толкова много хора по земята между седалките, че нямаше никакъв начин да не стъпкам някой... и после.. как всички пляскахме като Вейдър се появи "за пръв път"... тц тц.. ........И какво? Като свършат междузвезните войни какво ни остава? _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Вто Май 10, 2005 8:16 am Заглавие: |
|
|
ByteSize написа: | И какво? Като свършат междузвезните войни какво ни остава? |
Само тъга, самота и сълзи по прекрасните ведри и приветливи очи на Вейдър... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Вто Май 10, 2005 10:46 am Заглавие: |
|
|
всеки сериал свършва някой ден _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Май 10, 2005 11:39 am Заглавие: |
|
|
mr_j, имаш ли представа каква е цената на маската? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gafana

|
Пуснато на: Вто Май 10, 2005 4:40 pm Заглавие: |
|
|
130 лв. има в един друг магазин и меча на Вейдър ама беше затворено и нямаше лепната цена :( (там маската беше 160 лв.) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Вто Май 10, 2005 6:09 pm Заглавие: |
|
|
mim написа: | всеки сериал свършва някой ден |
Мим, има и изключения - Star Wars може и да свърши, но "Дързост и красота" не! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
abbadon

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
leviatator

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Пет Май 13, 2005 12:34 pm Заглавие: |
|
|
Аз само да кажа, че си купих тази каска. Даже мисля на премиерата да съм с нея :)))))) _________________ Водка белая, но красит нос и чернит репутацию... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Пет Май 13, 2005 4:09 pm Заглавие: |
|
|
the jester написа: | Аз само да кажа, че си купих тази каска. Даже мисля на премиерата да съм с нея :)))))) |
Ми та ти канон си купи, та тази ли детска маска ще пропуснеш, Джестере :Р :))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|