Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 11:31 am Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: | .... профсъюзите и гилдиите.... са организации създавани от некадърните дърдорковци за да могат да получават колкото кадърните работяги. |
... тва ше си го запиша за да те цитирам :)))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 12:23 pm Заглавие: |
|
|
Никсъне, не се праи.
Бас държа че ако не ти плащаха едва ли щеше да преподаваш...
Ако си "светнат" не ти трябват никви профсъюзи и организации.
Не виждам защо да влача некой некадърник и да ми се прави средно аритметично с него за бенефитите.
Истината е в свободния пазар, таланта и здравата еднолична власт за решения.
Който иска ще се научи.
Говорим за парички, рекламите се правят за парички, игрите се правят за парички. Да се вкара арт е само едно много добро пожелание и носи имидж.
Нямам нищо против да преподавам, нямам кво да крия, но н-я-м-а к-о-й да плати толкова колкото ми струва времето отделено за преподаване спрямо останалата работа.
Хехе, сега нека изпреваря бъдещите събития и да кажа че по изложенията това не е преподаване а демонстрация и ПиАр и хората от Уета дето джиткат по мултимедиите са МНОГО скъпи преподаватели.
Като накарате некой Уета супервайзър да преподава във ВИАС за 12 кинта на час, аз ще плащам за да преподавам :)))))))) _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 1:19 pm Заглавие: |
|
|
Ne znam dali darjavata e vinovna, ama ne neshto po skapano
ot POSREDNICITE niama.
Primerno si menajiram az niakolko choveka dali stava me ili ne stavame ne komentiram idva pri men Klienta vliza, kazva ahka ohka dogovarqme se, stava i izliza. Razbirashli Petko mu kazva che poznava Ivancho koito rabotil na mnoo dobri ceni i go sreshta. Ivancho az tva, az onova na tezi ceni i Klienta eha (a Klienta e dobre plashtasht) lapva vadicata. A Ivancho e gola voda nosil vestnicite v 24 chasa, nishto nerazbira, i otiva pri naikoi si koito sa spomenavani mnogo pravat go na barzo i are.
E tia hora sa nai EB>>>>i.
I go pitam az nego ti kaf si toi mi vika Freelancer eiii :)) zaebi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 2:10 pm Заглавие: |
|
|
Tq temata mnogo dulga, no kato cqlo sym mnogo saglasen s n1x0n. A tova che e dobre kadurnite hora da prepodavat - taka e. Mislq che ako im se plashta dostatachno, dosta ot tqh ste go pravqt s udovolstvie. Ako obache trqbva da go vurshat samo zaradi gol entusiazum - sorry tiq vremena otminaha. _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 2:31 pm Заглавие: хмм... |
|
|
както и да е, не мога да споря с толкова много хора...
просто съм видял какво е Community at work и знам, че е много готино. _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 2:38 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | n1x0n написа:
.... профсъюзите и гилдиите.... са организации създавани от некадърните дърдорковци за да могат да получават колкото кадърните работяги.
|
Auuuu. Znae6 li, celta na tezi organizacii v samata si osnova e "IDEALNA" tova koeto gi oporo4ava sa vse poznatite ni - al4nost,zazda za nadmo6tie, veli4ie,..... te ukrasqvat dopulnitelno prakti4eski realiziranata ideq na edna g ob6tnost ili gildiq...
Nixon vizdam 4e si idealist, uvazavam takiva hora, no za ogromno suzalenie 99,999% ot horata ne sa dorasli o6te za takiva idei, tova 6te trae o6te mnogo mnogo dulgo vreme. I az smqta 4e diskutiraneto na tazi tema si e 4ista zaguba na vreme. Budi sebesi, pravi ne6tata kakto moze6 nai dobre. A ostanaloto..... _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 2:46 pm Заглавие: хмхмх |
|
|
Viktor M. написа: | Nixon vizdam 4e si idealist, uvazavam takiva hora, no za ogromno suzalenie 99,999% ot horata ne sa dorasli o6te za takiva idei, tova 6te trae o6te mnogo mnogo dulgo vreme. I az smqta 4e diskutiraneto na tazi tema si e 4ista zaguba na vreme. Budi sebesi, pravi ne6tata kakto moze6 nai dobre. A ostanaloto..... |
всеки за себе си значи? мдааа. не са ме учили така _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 2:52 pm Заглавие: |
|
|
I mene sa me u4ili taka)) Ama imah drugo v predvid - kogato nikoi ne iska da te 4ue po dobre si zamul4i. Ne si gubi vremeto i energiqtq na vqtura. _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 3:44 pm Заглавие: |
|
|
Nixon, аватара ти нещо много тъжен..? що така бе човек си отчаян от живота? моля те не ръси депресивни флуиди насам! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 4:17 pm Заглавие: |
|
|
Предлагам да се напием по случая. После и болнични ще ни дадат.... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulLET

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 4:36 pm Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | Предлагам да се напием по случая. После и болнични ще ни дадат.... :) |
Цецко, сутринта звънях към 10:30 в офиса ви - нито тебе, нито шефа ти намерих, така не се просперира:)) _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 5:36 pm Заглавие: |
|
|
bulLET написа: | panagonov написа: | Предлагам да се напием по случая. После и болнични ще ни дадат.... :) |
Цецко, сутринта звънях към 10:30 в офиса ви - нито тебе, нито шефа ти намерих, така не се просперира:)) |
Ами как ще ме намериш, като до 11:00 тичах да правя макети на кутии и да ги режа в EngView, които, спрямо моята фирма са в съседния щат. После разнасях кутии по офиси...... даже да ти кажа с фиестата летях по пътя :))
Така се просперира, долу тесните специалисти :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|