Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RG®
|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 3:55 pm Заглавие: :-) |
|
|
Че и американският закон им позволява.
:-)
Скоро пак по Дискавъри няколко пъти дадоха филма: Войната на Кока-кола и Пепси*
* Или нещо подобно като заглавие, но война, Кола и Пепси си имаше
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lls_studio

|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 7:10 pm Заглавие: |
|
|
Леле колко се дразня всеки път, когато гледам тази реклама. Все още мозъчният ми артикул не може да разбере как са пуснали тази реклама в действие. Ужасна е !!! За мен това си е чисто насиране. Онази с уригните беше нива над тази.
Coca Cola си остава The Best Choice You Ever Make _________________ .:.:.:.:.: hundreds of thousands :.:.:.:.:. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 7:34 pm Заглавие: Re: :-) |
|
|
RG® написа: | Скоро пак по Дискавъри няколко пъти дадоха филма: Войната на Кока-кола и Пепси* |
мда, война си е. но тв канала ми се струва, че е Viasat History ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 10:07 pm Заглавие: :-) |
|
|
Ем, зная ли аз - гледам кабели и сат като отида на гости на мама.
Като фон!
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 11:47 pm Заглавие: Re: :-) |
|
|
RG® написа: | Че и американският закон им позволява.
:-)
Скоро пак по Дискавъри няколко пъти дадоха филма: Войната на Кока-кола и Пепси*
* Или нещо подобно като заглавие, но война, Кола и Пепси си имаше
В същото това предаване казаха как до 60-те години в Кока Кола-та е имало... кока?!? какво ли е останало в нея сега?! интересно :) Най-интересно ми е че има много хора, които не пият алкохол, но пият в индустриални количества кола... май предпочитам чашка ракия пред чаша с кола - определено е по-здравословно :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 11:57 pm Заглавие: ! |
|
|
Тва не го забелязах, ма, айде, щом си рекла...
:-))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Чет Юни 09, 2005 11:11 am Заглавие: |
|
|
Мда, явно клипа е направн за аудиторияте под 20(моята де:) и си действа съвсем добре. Не съм го гледал вори път, но мисля, че на прозиводителите ще им свърши работа.... _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Чет Юни 09, 2005 11:41 am Заглавие: |
|
|
snooper написа: | Мда, явно клипа е направн за аудиторияте под 20(моята де:) и си действа съвсем добре. Не съм го гледал вори път, но мисля, че на прозиводителите ще им свърши работа.... |
и на теб ти харесва... думичката "балък" или сложното словосъчетание в което я използват "героите" или как единия герой изяжда другия!? Наистина ми е любопитно да разбера;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Чет Юни 09, 2005 12:00 pm Заглавие: |
|
|
аз съм една две години над възрастта и освен да я ледам тъпо рекламата друго не мога... хъх остаряваме остаряваме тцтц _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Чет Юни 09, 2005 2:45 pm Заглавие: |
|
|
wicky написа: | snooper написа: | Мда, явно клипа е направн за аудиторияте под 20(моята де:) и си действа съвсем добре. Не съм го гледал вори път, но мисля, че на прозиводителите ще им свърши работа.... |
и на теб ти харесва... думичката "балък" или сложното словосъчетание в което я използват "героите" или как единия герой изяжда другия!? Наистина ми е любопитно да разбера;) |
Е не, балък не ми харесва, но изяждането -да... е то ко стана - когато режат крайниците на Анакина (май) в Star Wars всички се кефят тук, пък за един изяден лимон дай да спретнем траурно шествие по Витошка...а горкия герой без крайници - кучета го яли... :( _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Чет Юни 09, 2005 6:11 pm Заглавие: |
|
|
snooper написа: | wicky написа: | snooper написа: | Мда, явно клипа е направн за аудиторияте под 20(моята де:) и си действа съвсем добре. Не съм го гледал вори път, но мисля, че на прозиводителите ще им свърши работа.... |
Е не, балък не ми харесва, но изяждането -да... е то ко стана - когато режат крайниците на Анакина (май) в Star Wars всички се кефят тук, пък за един изяден лимон дай да спретнем траурно шествие по Витошка...а горкия герой без крайници - кучета го яли... :( |
ти не разбираш! Анакин не му изяждат ръката... и то друг човек! А това с лимона си е чист канибализъм!!! ужас :)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Юни 09, 2005 11:41 pm Заглавие: :-) |
|
|
Ей, чаепийката, ми силиконовата ягодка като й късат ръчичките, гот ли е, а?!
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Пет Юни 10, 2005 2:41 am Заглавие: Re: :-) |
|
|
RG® написа: | Ей, чаепийката, ми силиконовата ягодка като й късат ръчичките, гот ли е, а?!
Просто ми взе думтаа от устата - и аз за горката ягодка мислех да отговоря...:) Радвам се, че се получи дискусия. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Юни 10, 2005 9:09 am Заглавие: |
|
|
Ми ягодката си е жива конкуренция на тази реклама! До сега беше фаворит:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Съб Юни 11, 2005 4:16 pm Заглавие: |
|
|
Мале .... що пак до ягодата стигнахме ?
RG стига бе man :))) плиййз
бе и не съм първа младост вече ама Пепси рекламата ме кефи. Симпатично мие някяк.
"Ти да не си ЛУД ?!?"
май да. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|