Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Пет Мар 23, 2007 9:32 pm Заглавие: |
|
|
Браво и от мен!Абсолютно заслужено!Лично според мен вашия трейлър момчета беше най-добрия не заради 3д-то или разни технически неща които не разбирам,а именно разади чуството което имам примерно като гледам трейлъра на 300 и не мога да го опиша...нещо притегателно и наелектризиращо,нещо което ме грабва...бе не мога да го обясня :)))))))
ЧЕСТИТО!!!!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Пон Мар 26, 2007 1:53 am Заглавие: |
|
|
незнам дали сте се разбрали с човека по мейла, ама с "I would especially like a quote for you guys for tomorrows press
release." просто много настоятелно ви е поискал нещо(кратко изявление, коментар) което да цитира в пресата... _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Пон Мар 26, 2007 10:41 pm Заглавие: |
|
|
Аха аха, разбрах го :) и му отговорих... може би малко по-подробно от колко е трябвало ама какво пък :)
И грешки съм допуснал с английския... което е кофти.... ама толкоз успях да го преведа текста сам :)
И разбрах че яко съм объркал и линка към трейлъра с доброто качество.... е тва е верния линк - http://triunyx.com/films/eon/EON%20quicktime.mov
И така... :) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Пон Мар 26, 2007 10:43 pm Заглавие: |
|
|
А... и спецялно мерси за сравнението с 300! Аз си знам че нещата са много по-назад от 300, ама все пак мерси :))) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|