Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RG®
|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 9:59 pm Заглавие: :-) |
|
|
Дето вика една приятелка:
Цитат: | Как се казваше оня сайт, дето ми го показа?!
Годзила ли беше?! |
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
And0
|
Пуснато на: Сря Фев 14, 2007 12:41 am Заглавие: |
|
|
vrabchev написа: | Харесва ли ви? |
Aз лично гледам ника който е писал и тогава чета. Предполага и другите така правят, за да знаят все пак кой какво казал... Като видя SkyApe и/или някоя др. звезда и не чета. Същото е и с латиницата, caps lock и др.
На капитана винаги му ги чета :D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Сря Фев 14, 2007 1:47 am Заглавие: |
|
|
And0 написа: | Aз лично гледам ника който е писал и тогава чета. Предполага и другите така правят, за да знаят все пак кой какво казал... Като видя SkyApe и/или някоя др. звезда и не чета. |
А! Именно за това иде реч в тази тема... никой от представящите не е длъжен да хвърля боб за това кой да слуша в темата си и кой не... ние си се знаем на приказки, това обаче далеч не е така за новопристигащите. Напоследък се наложи доста теми в представяне да бъдат заключени, рядко това се случва по вина на авторите им... _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StarFish

|
Пуснато на: Сря Фев 14, 2007 2:33 am Заглавие: |
|
|
snooper написа: | А! Именно за това иде реч в тази тема... никой от представящите не е длъжен да хвърля боб за това кой да слуша в темата си и кой не... ние си се знаем на приказки, това обаче далеч не е така за новопристигащите. Напоследък се наложи доста теми в представяне да бъдат заключени, рядко това се случва по вина на авторите им... |
взе ми думите от устата _________________ Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
And0
|
Пуснато на: Сря Фев 14, 2007 2:33 am Заглавие: |
|
|
snooper написа: | And0 написа: | Aз лично гледам ника който е писал и тогава чета. Предполага и другите така правят, за да знаят все пак кой какво казал... Като видя SkyApe и/или някоя др. звезда и не чета. |
А! Именно за това иде реч в тази тема... никой от представящите не е длъжен да хвърля боб за това кой да слуша в темата си и кой не... ние си се знаем на приказки, това обаче далеч не е така за новопристигащите. Напоследък се наложи доста теми в представяне да бъдат заключени, рядко това се случва по вина на авторите им... |
Въпроса е че мен не ме дразни да има някви мнения. Да му мислят представящите се. Ако някой изкърти с картинки няма да има тъпи подмятания. Аз съм за свободията все пак... Така и така не е кой знае колко. Най-лесно е да се четата правилата и тн. После няма ощипани госпожици. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Сря Фев 14, 2007 11:46 am Заглавие: |
|
|
snooper написа: | ....Напоследък се наложи доста теми в представяне да бъдат заключени, рядко това се случва по вина на авторите им... |
Точно това имаме предвид всички. От това страдат не тези които пишат глупости, а тези които се представят, подведени от озлобени драсачи.
Никой не говори да им се забранява да говорят, а да имат представа пишештите във форума дали мнението което четат е на човек доказал се в съответната област или се опитва да се доказва на чужд гръб. Лесно е да кажеш, "Аз лично знам кой кой е, да му мислят останалите". _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Сря Фев 14, 2007 12:04 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Да му мислят представящите се. |
Ако следваме тази логика нямаше да има форум изобщо.
Всеки сам да му мисли и тва е...
Недей да правиш на хората това което не искаш на теб да ти правят... _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Сря Фев 14, 2007 1:55 pm Заглавие: |
|
|
аз предлагам да се направи почетен ранг "Млад ентусиаст, решил че може да оправи графила" =))) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Фев 14, 2007 2:02 pm Заглавие: |
|
|
бе най-лесно е тия които не са приети, да могат да пишат само в теми които сами са "отворили" в представяне. така дришльо който е решил да окепази нечия тема, няма да може да Я, освен своята.
ма май ще трябва нов php, не знам. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Сря Фев 14, 2007 2:05 pm Заглавие: |
|
|
Принципно, в Представяне е редно да се обаждат само "компетентните органи" - колкото да кажат "ставаш - не ставаш".
Най-малкото защото всички останали приказки там са напълно лишени от смисъл и могат да бъдат единствено повод за разправии. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Сря Фев 14, 2007 2:15 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Принципно, в Представяне е редно да се обаждат само "компетентните органи" - колкото да кажат "ставаш - не ставаш".
Най-малкото защото всички останали приказки там са напълно лишени от смисъл и могат да бъдат единствено повод за разправии. |
проблема е, че представяне е единствения форум в който могат да пишат неприети потребители и така се получава че всичко живо пише там за щяло и нещяло. може просто да се направи един форум "за всички" или каквото да е там. щотото в момента в представяне освен представящите се има още сумати теми които не са за там. лично мнение :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Сря Фев 14, 2007 2:24 pm Заглавие: |
|
|
stefan написа: | проблема е, че представяне е единствения форум в който могат да пишат неприети потребители и така се получава че всичко живо пише там за щяло и нещяло. може просто да се направи един форум "за всички" или каквото да е там. щотото в момента в представяне освен представящите се има още сумати теми които не са за там. лично мнение :) |
нали си спомняте защо вече не всички могат да пишат в "графила за всеки" и "общи приказки"? =))) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StarFish

|
Пуснато на: Сря Фев 14, 2007 4:09 pm Заглавие: |
|
|
М дам... не трябва да могат да пишат в "за всеки". Категорично. А що ес отнася до това което каза Био, до колкото съм запозната не става. Този форум мисля, не го поддържа. Иначе, това е идеалното решение.
Това за ранга, беше просто идея. Породена от четене на "представяне". В никакъв случай, не казвам, че модераторите не одържат полужението. Напротив, справят се прекрасно. Но всичко това им отваря много работа. Налага се да четат куп глупости, да заключват теми, да трият мнения... а кретени искащи да плюят свободно винаги ще има.
За това беше темата... _________________ Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Фев 14, 2007 5:09 pm Заглавие: |
|
|
Чшш аллоооооооу, аз кат немам права да пиша в никой форум данса ли обаждам ааааааааа? а? А?
амаха :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Фев 14, 2007 7:38 pm Заглавие: |
|
|
fatwalker написа: | Моргота е виновен :)
айде проблема Ви е решен марш да работите! |
малко спомени за доброто забравено старо :D :
-->кликай смело<-- _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Фев 14, 2007 8:17 pm Заглавие: |
|
|
Мда, отдавна не се бях смял така;-)
мерси Маце, че ми го припомни;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vnnikolov

|
Пуснато на: Сря Фев 14, 2007 8:39 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | бе най-лесно е тия които не са приети, да могат да пишат само в теми които сами са "отворили" в представяне. така дришльо който е решил да окепази нечия тема, няма да може да Я, освен своята.
ма май ще трябва нов php, не знам. |
Бях си поиграл с това преди време - то много лесно става с няколко реда код (+ да не може да пускат нова тема, докато не е изтекъл поне един месец от пускането на старата, за да не бълват нови теми в Представяне като гламави)..
Оказа се, че проблема е в това, че при почти всеки пач phpbb правят промени по 2-та .php файла, в които трябва да се направи проверката.
Тегава работа е да се едитват всеки път..
Иначе дори мисля го имам все още някъде работещо из нета, след тестовете. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Сря Фев 14, 2007 8:55 pm Заглавие: :-) |
|
|
ValBo написа: | Мда, отдавна не се бях смял така;-)
мерси Маце, че ми го припомни;-) |
Ма къф Тиймбилдинг сме им сътворили!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StarFish

|
Пуснато на: Чет Фев 15, 2007 10:57 pm Заглавие: |
|
|
Ей за това говоря
http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=15037
как да не се нерви човек.... _________________ Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|