Graphilla.com :: Преглед на тема - Искам да се оплача.

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Искам да се оплача.
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
RG®

МнениеПуснато на: Вто Фев 13, 2007 9:59 pm    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

Дето вика една приятелка:

Цитат:
Как се казваше оня сайт, дето ми го показа?!

Годзила ли беше?!

:-)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
vrabchev

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Фев 14, 2007 12:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат

четете великия SkyApe:

1. гениално
2. по-гениално
3. невероятно гениално

Това са просто последните му мнения. Харесва ли ви?
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
And0

МнениеПуснато на: Сря Фев 14, 2007 12:41 am    Заглавие: Отговорете с цитат

vrabchev написа:
Харесва ли ви?

Aз лично гледам ника който е писал и тогава чета. Предполага и другите така правят, за да знаят все пак кой какво казал... Като видя SkyApe и/или някоя др. звезда и не чета. Същото е и с латиницата, caps lock и др.

На капитана винаги му ги чета :D
Върнете се в началото
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Сря Фев 14, 2007 1:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

And0 написа:
Aз лично гледам ника който е писал и тогава чета. Предполага и другите така правят, за да знаят все пак кой какво казал... Като видя SkyApe и/или някоя др. звезда и не чета.

А! Именно за това иде реч в тази тема... никой от представящите не е длъжен да хвърля боб за това кой да слуша в темата си и кой не... ние си се знаем на приказки, това обаче далеч не е така за новопристигащите. Напоследък се наложи доста теми в представяне да бъдат заключени, рядко това се случва по вина на авторите им...

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
StarFish

МнениеПуснато на: Сря Фев 14, 2007 2:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

snooper написа:
А! Именно за това иде реч в тази тема... никой от представящите не е длъжен да хвърля боб за това кой да слуша в темата си и кой не... ние си се знаем на приказки, това обаче далеч не е така за новопристигащите. Напоследък се наложи доста теми в представяне да бъдат заключени, рядко това се случва по вина на авторите им...

взе ми думите от устата
And0

МнениеПуснато на: Сря Фев 14, 2007 2:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

snooper написа:
And0 написа:
Aз лично гледам ника който е писал и тогава чета. Предполага и другите така правят, за да знаят все пак кой какво казал... Като видя SkyApe и/или някоя др. звезда и не чета.

Въпроса е че мен не ме дразни да има някви мнения. Да му мислят представящите се. Ако някой изкърти с картинки няма да има тъпи подмятания. Аз съм за свободията все пак... Така и така не е кой знае колко. Най-лесно е да се четата правилата и тн. После няма ощипани госпожици.
Върнете се в началото
vrabchev

МнениеПуснато на: Сря Фев 14, 2007 11:46 am    Заглавие: Отговорете с цитат

snooper написа:
....Напоследък се наложи доста теми в представяне да бъдат заключени, рядко това се случва по вина на авторите им...

Точно това имаме предвид всички. От това страдат не тези които пишат глупости, а тези които се представят, подведени от озлобени драсачи.
Никой не говори да им се забранява да говорят, а да имат представа пишештите във форума дали мнението което четат е на човек доказал се в съответната област или се опитва да се доказва на чужд гръб. Лесно е да кажеш, "Аз лично знам кой кой е, да му мислят останалите".
Дими

МнениеПуснато на: Сря Фев 14, 2007 12:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Да му мислят представящите се.

Ако следваме тази логика нямаше да има форум изобщо.
Всеки сам да му мисли и тва е...

Недей да правиш на хората това което не искаш на теб да ти правят...
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Сря Фев 14, 2007 1:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз предлагам да се направи почетен ранг "Млад ентусиаст, решил че може да оправи графила" =)))
Bio

МнениеПуснато на: Сря Фев 14, 2007 2:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

бе най-лесно е тия които не са приети, да могат да пишат само в теми които сами са "отворили" в представяне. така дришльо който е решил да окепази нечия тема, няма да може да Я, освен своята.
ма май ще трябва нов php, не знам.
n1x0n

МнениеПуснато на: Сря Фев 14, 2007 2:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Принципно, в Представяне е редно да се обаждат само "компетентните органи" - колкото да кажат "ставаш - не ставаш".

Най-малкото защото всички останали приказки там са напълно лишени от смисъл и могат да бъдат единствено повод за разправии.
stefan

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Фев 14, 2007 2:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Принципно, в Представяне е редно да се обаждат само "компетентните органи" - колкото да кажат "ставаш - не ставаш".

Най-малкото защото всички останали приказки там са напълно лишени от смисъл и могат да бъдат единствено повод за разправии.

проблема е, че представяне е единствения форум в който могат да пишат неприети потребители и така се получава че всичко живо пише там за щяло и нещяло. може просто да се направи един форум "за всички" или каквото да е там. щотото в момента в представяне освен представящите се има още сумати теми които не са за там. лично мнение :)
Върнете се в началото
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Сря Фев 14, 2007 2:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

stefan написа:
проблема е, че представяне е единствения форум в който могат да пишат неприети потребители и така се получава че всичко живо пише там за щяло и нещяло. може просто да се направи един форум "за всички" или каквото да е там. щотото в момента в представяне освен представящите се има още сумати теми които не са за там. лично мнение :)

нали си спомняте защо вече не всички могат да пишат в "графила за всеки" и "общи приказки"? =)))
StarFish

МнениеПуснато на: Сря Фев 14, 2007 4:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

М дам... не трябва да могат да пишат в "за всеки". Категорично. А що ес отнася до това което каза Био, до колкото съм запозната не става. Този форум мисля, не го поддържа. Иначе, това е идеалното решение.

Това за ранга, беше просто идея. Породена от четене на "представяне". В никакъв случай, не казвам, че модераторите не одържат полужението. Напротив, справят се прекрасно. Но всичко това им отваря много работа. Налага се да четат куп глупости, да заключват теми, да трият мнения... а кретени искащи да плюят свободно винаги ще има.
За това беше темата...
Аватарче

МнениеПуснато на: Сря Фев 14, 2007 5:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Чшш аллоооооооу, аз кат немам права да пиша в никой форум данса ли обаждам ааааааааа? а? А?

амаха :)
Върнете се в началото
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Сря Фев 14, 2007 7:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

fatwalker написа:
Моргота е виновен :)
айде проблема Ви е решен марш да работите!

малко спомени за доброто забравено старо :D :
-->кликай смело<--
ValBo

Местожителство: София-Шумен

МнениеПуснато на: Сря Фев 14, 2007 8:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мда, отдавна не се бях смял така;-)
мерси Маце, че ми го припомни;-)
vnnikolov

Местожителство: Sofiа

МнениеПуснато на: Сря Фев 14, 2007 8:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bio написа:
бе най-лесно е тия които не са приети, да могат да пишат само в теми които сами са "отворили" в представяне. така дришльо който е решил да окепази нечия тема, няма да може да Я, освен своята.
ма май ще трябва нов php, не знам.

Бях си поиграл с това преди време - то много лесно става с няколко реда код (+ да не може да пускат нова тема, докато не е изтекъл поне един месец от пускането на старата, за да не бълват нови теми в Представяне като гламави)..
Оказа се, че проблема е в това, че при почти всеки пач phpbb правят промени по 2-та .php файла, в които трябва да се направи проверката.
Тегава работа е да се едитват всеки път..
Иначе дори мисля го имам все още някъде работещо из нета, след тестовете.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
RG®

МнениеПуснато на: Сря Фев 14, 2007 8:55 pm    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

ValBo написа:
Мда, отдавна не се бях смял така;-)
мерси Маце, че ми го припомни;-)

Ма къф Тиймбилдинг сме им сътворили!

:-)
Върнете се в началото
StarFish

МнениеПуснато на: Чет Фев 15, 2007 10:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ей за това говоря
http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=15037
как да не се нерви човек....
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 3 от 4

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети