Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 1:08 am Заглавие: |
|
|
NOX написа: | te tova e cvqt!
tova toje
i posle obqsnqvai che ne si zavar4ik... |
Хяхяхяхяхяхяхяхяхяхяхяхаааааааааааааааааааааааааааааа......ухууууухиххииииииииииииииииииии :)))
Станимирски...мерси, мога по-неразбираемо и по-идиотски да пиша :Р |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 7:07 am Заглавие: |
|
|
NOX написа: | te tova e cvqt!
tova toje
i posle obqsnqvai che ne si zavar4ik... |
Dude you make my day:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 10:25 am Заглавие: |
|
|
Ni! _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 11:05 am Заглавие: |
|
|
хмммм... голямо забавление... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 11:58 am Заглавие: |
|
|
да, явно забавата е голема - цели три странички:)
ако искате да спрем до тук, а?
очевидно е, че зеленият цвят върви с маниера на писане на "професор....".
Така че, ако на някого му се прииска розов болд, моля да звучи автентично в тази си визия :) _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 12:04 pm Заглавие: |
|
|
Add написа: | да, явно забавата е голема - цели три странички:)
ако искате да спрем до тук, а?
очевидно е, че зеленият цвят върви с маниера на писане на "професор....".
Така че, ако на някого му се прииска розов болд, моля да звучи автентично в тази си визия :) |
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ха ха ..... _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dzver

|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 5:09 pm Заглавие: |
|
|
нещо да ви разведри...
Drazen написа: | here is the first page of many with our heroes Super Hero-MAN and Sidekick boy,
here we are seeing the arrival of Super Hero-MAN's Arch-enemy-BITCH WOMAN
Who is Bitch woman,what does she wants from our heroes- tune in next time to see... |
малко пояснение:
кльощавия младеж е Loc
пича с вратовръзката е Drazen - ми хъзбънд.
бичуомън съм аз.
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 5:40 pm Заглавие: |
|
|
Хайде сега да направим и тема за кирилицата, защото е възможно да преживея някак зеленото, но постовете на латиница с 4-ки и 6-ци с по 3-4 правописни грешки във всяка дума и в стила на "коупелей, мене ме не боли, аз тъз рисунка за кефа я праииих" някак дразнят само мейса. Вероятно 80% от постовете в представяне ми бъркат в душата здраво и за съжаление когато авторите получат права за специализираните форуми стила не се променя. Никак не ми се чете словесния еквивалент на издаваните от нашите по-малки братя (разбирай животни) звуци, колкото и прилични и даже добри рисунки да ги придружават. Ама си мълча, казвам си - бъди търпелива и снисходителна, това са тиинове расли в тежък период на преход, поколението на компютърните игри, което не чете и не умее да пише, няма от къде да се научат как да изразяват мислите си. Мълчах, мълчах ама сега не издържах.... явно маниерноста на Сибила дразни много хора, а неграмотната латиница само мен ли дразни?
btw Нуби, впечатлих се че си си играл да подбираш цветове, и ме кефят какви си ги избрал :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC System

|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 5:52 pm Заглавие: |
|
|
Аз съм навит за правописа, само пари да не ми искате. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 5:53 pm Заглавие: |
|
|
Хормоните бушуват. :))
Толкова си се ядосала, пипи, че оплете правописа. :Р
Дразни нечленоразделното говорене, но някои и с писане на кирилица го постигат. Просто не чета. По-добре някаква шльокавица, която да подминеш без дори да погледнеш, отколкото модерното писане с нарочни грешки (пр. "кфи сма пекани"), което може да се подлъжеш да прочетеш, тъй мисля аз.
Обсъждането на някои теми е безсмислено - нито нещо ще се промени, нито някой ще се замисли. _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 5:57 pm Заглавие: :-) |
|
|
За правописа - кауза пердута е тфа!
Виж - за кирилицата може да се направи нещо!
И то е...
Мейса да го турят мод на всички раздели!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 7:00 pm Заглавие: |
|
|
Това тук започва да се превръща в тип "публично порицание на провинилия се ученик". Не знам дали усещате, но по този начин единствено и само ще отблъснем хората да идват във форума - доста познати говорят за Графила негативно, било то с причина или без. Случва се някой да напише нещо, което другите не приемат, но това не означава че трябва да му/й се нахвърлим като вълци - аз самият от 2003-та насам съм писал толкова тъпотии, че връщайки се назад още се чудя как не сте ме изгонили от тук. На някои не им харесва тона, на други цвета на шрифта, решението е просто - подминавайте това което не ви харесва. Идеята да изпишем страници и страници със постове, нищо няма да промени, единствено се дразним един друг. Лично познавам Дразен и Лок, по-малко Сибила - но мога да ви кажа че са страхотни пичове, убеден съм че имате възможността да се запознаете с тях, ще си промените мнението. :) Понякога не е никак лошо да се вслушваме в думите на котарака Леополд :))) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 11:35 pm Заглавие: |
|
|
ама не разбирате от дума... деба... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |