Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Вто Юни 10, 2003 4:19 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | ami da predpolojim che konsumatorite ne sa web designeri na tiah mai shte im stoi dobre shareniikata? a i kakto kaza plakatista vie gledate covera kato cialo kakto toi niama da bude gledan... vsiaka strana e za sebe si... |
to twa si e stara istina i e w sila za powecheto neshta.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Вто Юни 10, 2003 6:33 pm Заглавие: |
|
|
aj i az kaja za toq edini4en pixel :) ...
... implante nema go slu6a6 Snaker-a :) , toj ti zawidq i za kakite tam okolo tebe i za cover-a i se 4ude6e kak ti opleska rabotata i ti pa ze ta mu se vyrza ....
... verno e 4e toq priom e nou iztezawan i ko ot tuj, to koe we4e ne e - mnogo po-vajno e da stoi dobre, se pak ne moje seki den da se izmislqt revoljucii :) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hozievich

|
Пуснато на: Вто Юни 10, 2003 8:07 pm Заглавие: |
|
|
Айде и аз да се включа. За пиксела първо - на мен си ми харесваше преди както е :) сега е малко тъпо празно ...
Имам и още една забележка ;) Моргота каза за ръката преди, и хубаво си и махнал онея изпъкнали вени, че беше като мечтата на всеки наркоман ... ама сега малко изцапано това място. Се едно са я били с пръчка през ръцете ... там ако може още малко да поизчистиш.
:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Юни 10, 2003 8:50 pm Заглавие: |
|
|
abe tfa e samo za preview-to tuka stia ste se hvashtali za vsiaka slamka be..kato udavnici ste :)))) covera izobshto niama da e takuv :)))) shte izglejda po corenno razlichen nachin ! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hozievich

|
Пуснато на: Вто Юни 10, 2003 8:56 pm Заглавие: |
|
|
Е импланте ти са направо ни застреля с ножа :) това в началото да го беше вметнал. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Юни 10, 2003 8:58 pm Заглавие: |
|
|
be otnachalo i az ne go znaeh :)))) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Georgieva
|
Пуснато на: Сря Юни 11, 2003 7:28 pm Заглавие: |
|
|
mi na 2-ta snimka si e naistina kato na opakovka za 4orapi, ni6to 4e e bez- ama tova si e rabota na fotografa. Na 1-ta triabva da i opravi6 cveta na rakata-iavno e hodila na solarium s rakavici. Ina4e mi haresva/ne devojkata :), a viziata/ _________________ "Vsi4ko, koeto si struva da se napravi, si e struvalo v4era"
lema na Grosman |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Юни 11, 2003 7:44 pm Заглавие: |
|
|
mhe georgieva abe pak mai te e domurzialo da chetesh m? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|